Šminka

7 čine savete iz Japana

7 čine savete iz Japana

Japanski žene su vrlo lijepa sa svojim Flawless Skin, svilenkasto glatka kosa i petite tijela. Oni imaju neverovatan oblačenje smisla i elegantan stil da se dobro nosi. Oni su tako savršeno da se drži nas pitaju šta bi moglo biti ljepotu tajne Japankom.

Ove ljepotice su napokon otkrili da nam neke sjajne know-how na njihovu šminku rutinu i ljepotu tipova. Dakle, ovdje sam, dijele s vama najbolji makeup savjete za japanske žene. Uvijek možete uključiti one koji vam je potreban, zar ne?

Japanski Šminka Savjeti

1. Osnovna Makeup je vrlo važno:

Kao što sam uvijek reći, platnene čini dobru sliku. A besprijekoran izgled temelj, kompaktan i puder u prahu je sve što je potrebno da bude kako treba. A Primer, korektor i highlighter dodaje na ljepotu. Žute tonove imaju tendenciju da izgledaju prirodnije na japanskoj tonove kože.

load...

2. Foundation:

Kažu da je temelj ne treba nanositi na celo lice. Kada ste već primjenjuje premaz i korektor, koristite temelj na dijelovima gdje je stvarno potrebno. Ovo vam pomaže da zadrži prirodniji izgled. A Primer radi kao šarm da sakrije pore. Dobar prajmer dodaje u dobrom teksture na licu i pomaže da se držite šminku bolje za duže trajanje.

3. Korektor:

To bi se trebalo primijeniti vrlo olako. A korektor je formulirana da sakrije tamnije nesavršenosti. Dakle, ova aplikacija omogućava da ne preterate i završiti sa sunny kože. A korektor može se primijeniti prije ili nakon osnivanja u zavisnosti od šminke rutinu.

4. Postavljanje sa puder u prahu:

To vam daje besprijekoran izgled i pomaže vam da ostanete bez ulja satima. Japanski žene imaju prirodno dobro kožu, tako da je svjetlo vazduh kao završna obrada treba da sredim.

load...

5. Isticanje:

Ovo je važan aspekt šminke koji se obično ignorišu jer je to zajednička ideja da isticanje je težak posao. Ne, nije. Možete ga savladati uz malo prakse. Isticanje pomaže da daju strašan definicija u lice i naglašava svoje najbolje karakteristike. Nanesite ga na obraze, oko područje oko očiju, nosa, jabuke, uglovi usta itd, ovisno o tome gdje želite da biste dobili dobar učinak. Dobar highlighter također djeluje kao korektor od skrivanje nesavršenosti ispod njega.

6. Curlers i Mascaras:

To su ti najbolji prijatelji za isticanje vaše oči i ključni dio tehnike primjenjuju na šminku iz Japana. Pravilno korištenje produljenje i za volumen maskara će zaista naglasiti vaše oči i učiniti ih izgledati svijetle. Koristite curler dati svoje trepavice prirodniji izgled. Nemojte više primjenjivati, iako; grudica trepavica ih čini izgledati manji.

7. Eyeliner nije obavezna:

Iako se čini kao nužnost, to stvarno nije. Koristite tuš za oči samo kada želite da definišete vaše oči. Zbog manjih oči, kada je u pitanju japanski make up, ove žene obično drže prirodan izgled koji uključuju sjaj za usne, maskara i opterećenja rumenila kako bi u željenu boju. Igrati se oči sjenila ako je to potrebno. Biti ugodno ko si i vidjeti te poglede divljenja pucati gore! Sada, pucaj komentar i javite mi svoje prijedloge.

load...