Šminka

Na raspolaganju su Top 10 Avon kompleti za šminkanje

Na raspolaganju su Top 10 Avon kompleti za šminkanje

Šminka i žene idu ruku pod ruku.

Teško je naći ženu koja nije zainteresovana za šminku. Make up definitivno naglašava karakteristike i čini ženu izgleda najbolje. To je razlog zašto; postoje stotine šminka kit dostupan na tržištu.

Avon je vodeća globalna kozmetička kompanija za žene. Avon nudi veliki asortiman proizvoda koji uključuje Avon Cosmetics, za njegu kože, i proizvoda za njegu tijela. Avon Cosmetics su budget friendly previše. Dakle, zašto ne razmazite sa AVON spektar šminke kompleta?

load...

Najbolje AVON makeup kit na tržištu

1. Avon True Color sjenilo za oči Quad:

Avon True Color sjenilo za oči Quad su 5,6 grama po quad dostupan u 5 različitih varijanti - romantična Mauves, fresh cut zelje, kad padne mrak, Purple Haze i mocha latte.

Cijena - Rs. 599 u tekućem brošuri.

Rejting - 4 - 5

2. Avon Simple Prilično blendable sjenila Duos:

Sadrži 1.7 grama proizvoda u ukupno 2 boje u duetu paletu. Avon Simple Prilično blendable Eye Shadow Duo je dostupan u 3 varijante - šarm, svetlost zvezda i princeza. Senke su dermatološki testirani.

load...

Cijena - Rs. 299 u tekućem brošuri.

Rating - 3 - 5

3. Avon Ultimate Mega Palette:

Avon Ultimate Mega Palette sadrži 36 sjenila, 36 sjajila, a šest rumenila. Ona također uključuje ogledalo, rumenilo četkom, dvostruko-ended aplikator za oči i dvaput-ended usne aplikator.

Cijena - oko $ 34.99.

Rejting - 5-5

4. Avon kolekciju šminke Palette:

Avon kolekciju šminke Palette je 3-u - 1 paleta, koja ima 8 shimmer sjenila, 1 rumenilo i highlighter. Ona dolazi sa malom rumenilo četkom i dual ended spužvom sjenilo za oči aplikator.

Cijena - oko Rs. 499.

Rejting - 2,5-5

5. AVON savršen izgled Color Palette:

Paleta je dostupan u dvije varijante - toplih i hladnih. Avon Perfect izgled boja Palette uključuje 2 rumenila, 1 lice u prahu, 4 sjenila i 4 usne boje.

Cijena - oko $ 12.99

Rejting - 4 - 5

6. AVON Multi oko očiju:

AVON Multi oko očiju je jumbo olovka za oči sa 3 nijanse u svakoj liner. Štap sadrži 3 grama proizvoda i dostupan je u 2 varijante - tamno amber i plemenite ametist.

Cijena - Rs. 159 u tekućem brošuri.

Rejting - 4,5-5

7. AVON Heavenly Soft sjenila Trios:

AVON Heavenly Soft sjenilo trija su shimmer puder sjene, a dostupan je u 8 varijanti.

Cijena - oko $ 4.99

Rejting - 4,5-5

8. Avon Mega Mix N Go Palette:

Avon Mega Mix N Go Palette se sastoji od 24 sjenila, 9 sjajila, 2 rumenila, 2 markeri, i oči, usne i obraz aplikatora.

Cijena - $ 19.99 u tekućem brošuri.

Rejting - 4,5-5

9. AVON Gilded Treasures Šminka Set:

AVON Gilded Treasures je ladicu šminka set. Ona sadrže 3 palete koje uključuju - 1 Mini crna olovka za oči olovke, 3 mini sjajila, 1 bronzer sa pola-moon četkom, 16 sjenila s 2 dvokrevetne-ended aplikatora, 4 rumenila i ogledalo za šminkanje. Prijenosni šminke kade se može koristiti i kao šminku slučaj ili kutiju za nakit.

Cijena - $ 39.99 u tekućem brošuri.

Rejting - 5-5

10. AVON Pretty In Neutralni makeup paleta:

AVON Pretty in Neutralni makeup paleta Paleta sadrži 24 sjenila, 4 sjajila, 4 rumenila, 2 bronzera, 6 aplikatora, 1 zatvoren paletu ogledalo i izvlačenje ladice.

Cijena - $ 22.50 u tekućem brošuri.

Rejting - 5-5

Dakle, to su naši top 10 bere od AVON šminke kompleta. Koja od ovih AVON šminke set ti se najviše sviđa? Nemojte dijeliti svoje komentare.

load...