Šminka

Najbolji Lakme apsolutni proizvodi - naš top 10

Najbolji Lakme apsolutni proizvodi - naš top 10

Brand Indian kozmetike, 'Lakme' stalno nadograđuje i održava inovacije svoj asortiman proizvoda. Lakme je nedavno pokrenuo njihov opseg "Apsolutni 'sa svojim brend ambasador biti niko drugi nego prekrasna glumica - Kapoor.

Proizvodi u Lakme apsolutnom kolekcije dostupni su za suhu, masnu i normalnu tipove kože. Oni mogu održavati kože sjaj, sjaj i vlagu. Postoje razni proizvodi u skladu svakodnevnu upotrebu za lijepe šminku.

Top 10 Lakme Absolute proizvodi:

1. Lakme Absolute Baked Blush:

Lakme Absolute Baked Blush ima 4 neverovatno shimmer nijanse. To su lagani, pigmentirana i savršen za stranku habanje. Teksturu rumenila je mekana i glatka koji pomaže da se uklopi lako. To ne daje kredasti ili praškastih efekat. To se može koristiti i na suvom i mokrom obliku. Ovo ima prosječnu izdržljivost od oko 4 - 5 sati.

load...

Preporučuje se za: sve tipove kože

2. Lakme Absolute Maskara:

Kupiti Lakme Absolute maskara Za ₹ 540,00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-mascara

Ima lijepi pakiranje i uvijen četka za jednostavnu primjenu i najbolji efekat. To je vodootporan i daje debeli crne boje. Također je lako ukloniti s bilo uklanjanje šminke i bez razmazivanja. Ona ima prosječnu izdržljivost od 5 - 6 sati.

load...

Preporučuje se za: sve tipove kože

3. Lakme Absolute Moonlit Highlighter:

Kupiti Lakme Absolute Moonlit Highlighter Za ₹ 2,715.00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-moonlit-highlighter

Ovo highlighter se može koristiti za osvjetljavanje lice i kontura lica. Sadrži glitter dati izgled savršen stranke. Osvjetljenje efekat daje se pruža lijep proziran sjaj i zdrav sjaj na lice. Nijanse su fini i mogu se koristiti za oblikuju prema nosu, vratu ili jagodice. Ona ima u prosjeku traju moć od 3 sata.

Preporučuje se za: Party make-up

4. Lakme Absolute Baked sjenilo za oči:

Lakme Absolute Baked sjenilo za oči ima lijep klasičan ambalaže i dobar spužva aplikatora. Sadrži shimmer i dolazi u prekrasan, metalik nijanse. To se može primijeniti suho ili mokro. To je pigmentirana, ne gužvati i lako širi. To je također malo kremaste teksture.

Preporučuje se za: normalna do suha koža

5. Lakme Absolute Wet i Dry Compact:

Kupiti Lakme Absolute Wet i Dry Compact Za ₹ 585.00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-wet-and-dry-compact

Lakme Absolute Wet i Dry Compact ima klasičan crno pakovanje i blagi miris. Lakme Absolute Bela Intense Mokri i suvi Compact može trajati do 16 časova. Može se koristiti i kao kompaktna i temelj. To može dati vašoj koži besprijekoran, satenski mat i gladak izgled. Sadrži SPF - 17, vitamin B3 i hijaluronske kiseline, i hidrataciju. Kompaktni je lako uklopiti u kožu. Ima izdržljivost od 3 - 4 sata, a može sakriti akne spotova i ožiljke kao korektor.

Preporučuje se za: Suho i normalnu kožu.

6. Lakme Absolute mat ruž za usne: 

Kupiti Lakme Absolute mat ruž za usne Za ₹ 630,00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-matte-lipstick

Lakme Absolute mat ruž za usne ima lijep metalik siva klasik ambalaže. Ima izdržljivost od 5 - 6 sati bez blijedi. Ima mekanu mat teksture i osjeća vrlo lagan na usnama. Ovaj opseg ima mnogo atraktivnih boja na raspolaganju. Ali ovo su strogi ne-ne za ispucale usne.

Preporučuje se za: Hidrirane usne

7. Lakme Absolute Plump i Shine sjaj za usne:

Kupiti Lakme Absolute Plump i Shine sjaj za usne Za ₹ 405,00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-plump-and-shine-lip-gloss

Lakme Absolute Plump i Shine Sjaj za usne imaju klasičan i elegantan prozirnom pakovanju. Tekstura je gusta i malo ljepljive. Ona se hidrataciju i ima pristojan izdržljivost od 6 sati.

Preporučuje se za: Svi ljubitelji sjaja

8. Lakme Absolute Skin Cover Foundation:

Kupiti Lakme Absolute Skin Cover Foundation For ₹ 630,00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-skin-cover-foundation

Lakme Absolute White intenzivna Skin Cover Foundation ima laganu teksturu i citrusni miris. Se širi i lako stapa za glatka. To ne ostavlja light ili bjelkast cast. Pokrivenost je dobra i pokriva mrlje, pore i pigmentacije oka. To čak ostaje dobro pod vrućim, vlažnim klimama i druge indijske vremenskim uslovima. To daje mat, mekana i prirodan sjaj kože. Ovo ne izgleda cakey ili uzrok pauze auta. Ona također ima vrlo dobru izdržljivost od 10 sati, a sadrži SPF 25.

Preporučuje se za: normalnu do masnu kožu

9. Lakme Absolute Kohl Ultimate:

Kupiti Lakme Absolute Kohl Ultimate Za ₹ 543.00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-kohl-ultimate

Ovo je razmazivanje dokaz i daje intenzivan crni izgled za savršene, definirane oči. To je mekan i kremast, a time klizi glatko na vodenoj liniji. To ne ubode ili mrlje. Je izdržljivost te je stvarno dobro, što je oko 6 - 7 sati.

Preporučuje se za: sve tipove kože

10. Lakme Absolute Nail Nijansa:

Lakme Absolute Nail Nijansa ima nevjerojatan svijetle nijanse da te uvek izgledaju sretni. Ona ima dobru dosljednost i kremasta i gusta. Ona također pruža dobru pokrivenost i brzo se suši da daje lijep sjajnom završnom obradom. Ove lako mogu ostati na noktima za 4 - 5 dana bez ubacujući. Oni imaju neverovatno nijanse poput: Purple Rain, Red šifon, Orange skvoš, Fuksija Sorbet, Kiwi Martini, Coral Romance i Aqua Marine.

Preporučuje se za: Sve

Volite li Apsolutne Lakme opseg? Javite nam koji od ovih proizvoda planirate isprobati sljedeći.

load...