Šminka

Najbolji prasadi za breskve - naš top 10

Najbolji prasadi za breskve - naš top 10
Top Ten Peach Ruževi

Breskva je tako divna boja - to nije hrabar poput crvene, niti je to krhka poput ružičaste. Boravak u između oba ova boja breskve je vrlo svestran opciju. Nije ni čudo zašto toliko devojaka love it!

Evo me svi u prvih deset ruževe u boji breskve.

1. Nyx Soft Matte Lip Cream u Antwerpenu:

Kupiti Nyx Soft Matte Lip Cream u Antwerpenu Za ₹ 685,00 @ www.amazon.in / -nyx-soft-mat-usne-krema-u-antwerp

Ovo je tako istinito breskve boji ruža za usne. To je savršena boja za svečane prilike i zabava izlete slično. Budući da je Nyx proizvod, ima nevjerojatan izdržljivost i intenzivan pigmentacije. Ako ste breskva ljubavnik, trebalo bi definitivno ovo u zalihu.

load...

2. Revlon Colorburst ruž za usne u Peach:

Kupiti Revlon Colorburst ruž za usne u Peach Za ₹ 710,00 @ www.amazon.in / -revlon-ColorBurst-ruž za usne-u-breskve

Revlon zalihe ovu lijepu koral-based breskve. U hladu je super suptilna i ne izgleda preko vrha. Sa pristojnim pigmentacija, nudi dobru izdržljivost. Također, ne isušuje vaše usne, ali ih drži hidratizirana.

load...

3. Lakme Absolute mat ruž za usne u Peach Karanfil:

Kupiti Lakme Absolute mat ruž za usne u Peach Karanfil @ www.amazon.in / -lakme-apsolutna-mat ruž za usne-u-breskve-karanfil

Naš sopstveni Lakme pruža prekrasan smeđe-based breskve nijansa koja je savršena za svakodnevnu upotrebu. Izgleda više kao mrlja i ostaje dugo zbog svojih prekrasnih pigmentacije. Nosite balzam za usne ispod za hidratisane usne koje izgledaju predivno.

4. Colorbar Velvet Matte ruž za usne u Peach Tango:

Ovo je vrlo zemljani, gole peachy ruž za usne. To skreće više ka smeđe i ima dovoljno breskve u njemu divno nosive boje. Ima pristojan izdržljivost. Sjaj u njemu može izgledati preko vrha ako se primjenjuju u višak, pa neka je prevlačenja pod kontrolom!

5. MAC ruž za usne u Fanfare:

Kupi MAC ruž za usne u Fanfare Za ₹ 1,951.00 @ www.amazon.in / -mac-ruž za usne-u-pompe

MAC Fanfare je sredinom zategnut roza nijansa sa dovoljno breskve u njemu da se kvalifikuje kao breskva ruža za usne. To je vrlo girly nijansa, dodajući boje na lice i daje suptilan sjaj. Budući da je MAC lippie, ima puno pigmentacije i klizi kao san na usnama. Izdržljivost je nevjerojatan i ne krvari.

6. Rimmel Lasting Finish Kate Moss ruž za usne # 19:

Kupiti Rimmel Lasting Finish Kate Moss ruž za usne Za ₹ 1.999,00 @ www.amazon.in / -rimmel trajanja-finiš-by-kate-moss-ruž za usne

Ovo je smeđe-based breskva hlad i radno okruženje prijateljski. Ona dodaje boju u lice bez da idete unazad deset godina sa svim smeđe. Ima pristojan pigmentacije i ostaje staviti za četiri sata, nakon čega je potrebno ponovno aplikacija. Ovaj ruž ne isušuje vaše usne. To je lako dostupna na internetu.

7. MaxFactor ruž za usne u Rosewood:

Kupiti MaxFactor ruž za usne u Rosewood @ www.amazon.in / -maxfactor-ruž za usne-u Ružino

Ovo je vrlo lepa roze-based breskve a. To je jedna od onih boja koje sricati eleganciju. To ne izgleda preko vrha i ne, ne krvari. Nalazi prilično na usnama i radi sve pricam za do 4 sata, a onda ćete morati ponovo primijeniti. Ovaj ruž je jedan od mojih omiljenih.

8. Lakme Absolute Lip Tint u Peach Molimo:

Kupiti Lakme Absolute Lip Tint u Peach Molimo @ www.amazon.in / -lakme-apsolutna-usne-nijansa-u-breskve-molim vas

Volim kako sladak te usne nijanse su! Oni su super sladak i nevjerojatan u odeljenju boji. Treba im neki Prebacivanje za boju da se vidi i kada su blijede, oni odlaze natrag lijep nijansu. Ova posebna boja je pink-based breskve i daje vam lijep, suptilan sjaj zbog boje da dodaje u lice.

9. Avon Valentine Boja Bliss ruž za usne u Coral Pink:

Coral Pink je pravi breskva - to naravno ima korala tonovima koji je zabavan i zavodljiva boja čini. Klizi na usnama i ostaje ugašena za tri sata. Biti bogat i kremast, definitivno treba ponovnu primjenu. Ona ima pristojan nivo pigmentacije.

10. Lotus Herbals Pure Color ruž za usne u Peach Crème:

Kupite Lotus Herbals Pure Color ruž za usne u Peach Crème Za ₹ 256,00 @ www.amazon.in / -Lotus-bilja-čisto-boja-karmin-u-breskve-Crème

Ovo je crveno-based breskve nijansa koja vam daje elegantan ruba. To je super pigmentirana i daje neprozirni finiš u par prevlačenja. To je pristojno pigmentirana i cijeni previše. Hidrira usne i drži ih hidratizirana.

Koja je vaša omiljena? Javite nam!

Ostati prekrasna!

load...