Šminka

Na raspolaganju su najbolje balzam za usne - naši top 10 odabira

Na raspolaganju su najbolje balzam za usne - naši top 10 odabira

Balzam za usne je više od nužnost danas nego samo proizvod šminka, i zašto ne? Balzam za usne brine za vaše usne, čini ih izgleda zdravo i sprečava ih od uzimajući ispucalu. Iako je tržište je puna raznih vrsta usne balzama, zatamnjena usne balzami su naši svih vremena favorita.

Najbolje obojeni usne Balzami u Indiji

Sljedećih 10 su top zatamnjena usne balzama koji su dostupni u Indiji.

1. Maybelline Baby Lips:

Kupiti Maybelline Baby Lips Za ₹ 146.00 @ www.amazon.in/maybelline-baby-lips

Maybelline Baby Lips je jedan od najomiljenijih i najpopularnijih zatamnjena usne balzama dostupan u Indiji. To može dati do 6 sati hidratacije vaše usne, što ih čini izgledati lijepo i sjajna. Napravljena je pomoću ekskluzivni usne obnoviti formula sa SPF 20, koji štiti i vlaži vaše usne. Sada, oprostiti onima ispucale i ispucale usne Maybelline Baby Lips.

load...

Za više detalja o različitim nijansama ovog proizvoda, pročitajte kompletan pregled Maybelline Baby Lips balzam za usne.

2. Nivea Fruity Shine balzam za usne:

Kupiti Nivea Fruity Shine balzam za usne Za ₹ 149.00 @ www.amazon.in/nivea-fruity-shine-lip-balm

Sljedeći na našoj listi je divan balzam za usne iz pouzdanih kuće Nivea. Ova lijepa voćni balzam za usne je vrlo zarazna. Sa svojim voćni miris i svjetlucavi efekt na usnama, ovaj balzam je siguran da postane vaš omiljeni previše! To čuva vaše usne hidratizirana dugo vremena, što ih čini izgledaju glatkom, podatnom, i lijepa.

load...

3. MAC obojeni regenerator za usne:

MAC proizvodi su uvijek fenomenalne, a tako je i ovaj balzam za usne! Sadrži SPF 15 koji vlaži i uvjetima usne iznutra. Sadrži i shea maslac, pšenične klice ulje, bademovo ulje, vitamin A, vitamin E i avokada ekstrakta, koji čine vaše usne više zdrava i sjajna.

4. The Body Shop Born Lippy balzam za usne:

Kupiti The Body Shop Born Lippy balzam za usne Za ₹ @ www.amazon.in/the-body-shop-born-lippy-lip-balm

Ovaj balzam za usne je još jedan efikasan proizvod iz brenda Body Shop. To daje pop boje sa voćnim sjaj. Sprečava tvoje usne od uzimajući ispucale i drži ih hidratizirana dugo.

5. Vazelin usne Therapy Rosy Lips:

Kupiti vazelin usne terapija Rosy usne ₹ 1,622.77 @ www.amazon.in/vaseline-lip-therapy-rosy-lips

Vazelin usne Therapy sadrži SPF 15, koji štiti suhe i ispucale usne. Također sadrži Pro-vitamin E, ružino ulje i bademovo ulje, što pojačava prirodan sjaj usana, čineći ih zdraviji i sjajniji.

6. NYX Boja za usne Balzami:

Kupiti NYX Boja za usne Balzami Za ₹ 962.00 @ www.amazon.in/nyx-color-lip-balms

Ako želite zatamnjena hlad na usni uz hidrataciju, NYX boja balzam za usne će biti savršen izbor za vas. Ovo je još jedan najbolji zatamnjena balzam za usne koji ne samo da pruža sjaj i sjaj vaše usne, ali i da ih drži hidrirana i hidratizirana za dugo vremena.

7. Maybelline sjajilo Smooth Color Bloom balzam za usne:

Kupiti Maybelline sjajilo Smooth Color Bloom balzam za usne Za ₹ 350,00 @ www.amazon.in/maybelline-lip-smooth-color-bloom-lip-balm

Ako ste u potrazi za zatamnjena balzam za usne, što je dugotrajan; onda ne gledati dalje od Maybelline sjajilo Smooth Color Bloom balzam za usne! Maybelline zatamnjena balzam za usne je dostupan u dvije shades- breskve i roza koja pruža vrlo girly i trendi nijansu na usnama.

8. Himalaya Herbals Shine balzam za usne:

Kupiti Himalaya Herbals Shine balzam za usne Za ₹ 122,00 @ www.amazon.in/himalaya-herbals-shine-lip-balm

Ovaj balzam za usne daje vam meka, podatna i sjajna usne. To je slobodan od konzervansa i sadrži biljna ulja i kajsije kernel ulje, što čini vaše usne zdraviji i klimatiziran. Takođe, sprečava vaše usne od postaje ispucale i suve.

9. Lipice Sheer Boja:

Kupi Lipice Sheer Color Za ₹ 300,00 @ www.amazon.in/lipice-sheer-color

Lipice je lijep balzam za usne, što daje suptilan pink nijansa. Isprva, to daje transparentan hlad, ali onda ispada da zatamnjena Pink tokom jednog minuta. Možete zatamniti hladu od slojeva, a ne brinite, nećete osjećati voštana!

10. Avon Naturals balzam za usne:

Kupiti Avon Naturals balzam za usne Za ₹ 160.00 @ www.amazon.in/avon-naturals-lip-balm

Kaže se da je 80% djevojčica odrastaju koristeći Avon usne balzama. Razlog? Oni su efikasne i pouzdane. Avon Prirodni balzam za usne štiti i vlaži vaše usne dugo vremena. Dakle, ako ne možete pronaći bilo koji od gore navedenih proizvoda, idite za ovaj pokušao i testirani balzam za usne. To će vam sigurno pomoći.

Nadam se da ćete naći ovaj spisak koristan. Ako mislite da sam propustio neku dobru zatamnjena balzam za usne, to podijelite sa nama preko komentare ispod teksta.

load...