Šminka

Napravite svoj Maybelline kit za šminku sa ovim 10 neverovatnih proizvoda

Napravite svoj Maybelline kit za šminku sa ovim 10 neverovatnih proizvoda

Ne mogu pronaći vaš rumenilo? Nisi sam. Za one koji se prijave čine redovno, čuvanje svih kozmetike na jednom mjestu može biti gnjavaža. To je vrlo važno zadržati šminke organizovan i na jednom mjestu, tako da je lako dostupna kada je to potrebno. To je za ovu svrhu da se šminka kit dolazi u ruci. A makeup kit je onaj koji čuva sve vaše šminke na jednom mjestu, tako da je pri ruci i ne gubi se.

Maybelline je jedan od vodećih svjetskih brendova u kozmetičkim proizvodima. To je francuski kozmetički brand koji je u vlasništvu L'Oreal. Njihov slogan glasi: "Možda je rođena s tim, Može biti njen Maybelline." Oni su nedavno pokrenula makeup kit koji sadrži sve vaše zahtjeve šminke na jednom mjestu. Sadrži razne šminke proizvode koje će trebati za potpuni izgled. Komplet se zove Maybelline Eyestudio Makeup Kit.

Top 10 Makeup Essentials of Maybelline Makeup Kit:

Sljedeći popis sadrži prvih deset šminke osnove koja dolazi u ovom novom šminka kit, kao i cijene za svaki proizvod koji će naći u ovoj Maybelline kompletan make-up kit.

load...

1. Beauty Benefit Cream - Maybelline Dream Fresh BB krema:

Kupiti Beauty Benefit Cream - Maybelline Dream Fresh BB krema za ₹ 1,227.60 @ www.amazon.in/maybelline-dream-fresh-bb-cream

Ocjena: 4,5-5

The Amazing šminke proizvod ima višestruke funkcije. To pomaže da se vlaže i hidriraju kožu, time i ima anti-aging koristi. To djeluje kao serum i temelj pomoć za formiranje baze prije nego čine. Proizvod također djeluje kao korektor za neravne kože.

load...

2. Sjenilo za oči - Maybelline oči Studio- Boja Plišane Silk sjenilo za oči:

shadow Kupi oči - Maybelline Eye Studio- Boja Plush Silk sjenilo Za ₹ 1,242.00 @ www.amazon.in/eye-shadow-maybelline-eye-studio

Ocjena: 4,5-5

Senka za oči je oftalmološki testiran i donosi siguran za osobe koje nose kontaktne leće.

3. Mascara - Maybelline Volum Espresso "The Falsies-Big Eyes" - Vrlo Black:

Kupi Mascara - Maybelline Volum Espresso "The Falsies-Big Eyes" - Vrlo crna za ₹ 1,298.00 @ www.amazon.in/mascara-maybelline-volum-espresso

Ocjena: 4 - 5

Maskara dodaje volumen trepavica. To čini oči izgledaju dramatično.

4. Oči - Maybelline Line Stiletto Ultimate Precision Liquid Eyeliner:

Kupi oči - Maybelline Line Stiletto Ultimate Precision Liquid Eyeliner Za ₹ 845,77 @ www.amazon.in/maybelline-line-stiletto-liquid-eyeliner

Ocjena: 4 - 5

Tečnost tuš za oči je pogodan za dugotrajan i traje 8 sati. To je oftalmološki testiran i pogodan je za osobe koje nose kontaktne leće. To pomaže da se definiše oči.

5. Compact: Maybelline Fit Me puder u Natural Beige:

Kupiti Compact: Maybelline Fit Me puder u Natural Beige Za ₹ 404,00 @ www.amazon.in/maybelline-fit-me-pressed-powder

Ocjena: 4 - 5

Kompaktni je vrlo prirodno i ostavlja kožu tražim svježe i glatko. Ona ima bazu bez ulje koje čini kožu izgledati besprijekoran. To je dostupan u 18 nijansi.

6. Sjajilo za usne - Maybelline Super Stay 24 ruž za usne u Always Blazing:

Ocjena: 4 - 5

Boja za usne traje dvadeset i četiri sata i pogodna je za dugo nošenje. Mikro flex formula pomaže da klize na usnama lako i daje joj sjaj. Boja usana ne raspada, torta, fade, pero ili transfera. Ona ima trideset dugotrajan nijanse. To pomaže da se zadrži usne podatna i meka.

7. Odstranjivač šminke - Maybelline Flash čistom šminke Uklanjanje Rješenje:

Ocjena: 4 - 5

Ovo rješenje je tri u jednu bazu koja uklanja tvrdokorne šminke odmah. To pomaže da se vlaže i duboko očistiti kožu. Brzo break losion pretvara u ultra-light tečnost koja djeluje čak i na vodootporne šminke. Formula je bogata ekstraktom Moringa sjemena koji pomaže očistiti kožu nečistoća. Losion vlaži i čisti kožu.

8. Rumenilo - Maybelline Fit Me rumenilo na Palama Rose:

Kupiti rumenilo - Maybelline Fit Me rumenilo na Palama Rose Za ₹ 678,68 @ www.amazon.in/maybelline-fit-me-blush

Ocjena: 4 - 5

Ovdje je još jedan divan proizvod u ovom Maybelline šminku komplet. Ovo rumenilo je lagan boja koja se uklapa u koži s lakoćom i ujednačava kožu van. Boja je prirodna i ne lako ne blijede, i pomaže daju koži svoju prirodan sjaj. To je bez ulja i da je dermatološki testiran. Također je nekomedogeno.

9. Vlažne maramice - Maybelline Clean Express lica maramice:

Kupi vlažne maramice - Maybelline Clean Express lica maramice za ₹ 918,44 @ www.amazon.in/maybelline-clean-express-facial-towelettes

Ocjena: 4 - 5

Ovo towelette je vrlo efikasan protiv tvrdoglav šminke i čisti u jednim udarcem. To ne zahtijeva ribanje. Nafte slobodnoj bazi ne ostavlja mastan trag. Formula je ojačana sa Moringa sjemenom. To pomaže da se očisti kožu nečistoća. To pomaže da se vlaže i izglađuju kožu. Proizvod je dermatološki testiran i ne izaziva alergije. Zbog toga je pogodan za osjetljivu kožu.

10. Korektor - Maybelline Eraser Dark Spot:

Kupiti korektor - Maybelline Eraser Dark Spot Za ₹ 890,00 @ www.amazon.in/maybelline-eraser-dark-spot

Ocjena: 4,5-5

Ovaj korektor je bogata vitaminom C i pokriva nepravilnosti odmah. Pomaže prikriti tamne mrlje efikasno na duži vremenski period. Vitamin C sadržaja pomaže da se smanji tamne mrlje u četiri tjedna ili manje. Ona također pomaže da pokriju znakova starenja, briše ožiljke od akni, opekotina, pega kao i tamne mrlje.

Ovi su proizvodi koji možete naći u sastavu kit iz Maybelline. Sada ne morate da izvidi tržište za svoj omiljeni makeup proizvoda. Možete pronaći sve od njih zajedno u ovom divnom šminke komplet. Možete jednostavno kupiti Maybelline šminka kit online previše. Vodi ih za sebe i recite nam koji od proizvoda koje najviše sviđa.

load...