Šminka

Na raspolaganju su najbolje senke za oči Maybelline - naš top 10

Na raspolaganju su najbolje senke za oči Maybelline - naš top 10

Maybelline New York je popularan drogerija brend koji je izrađen savršeno odgovaraju potrebama trendi i šik žene danas. Maybelline New York razvila iz malog porodična firma osnovana 1915. Godine na broj jedan kozmetički brend u svijetu. Ona uvijek dolazi sa pristupačnim i kvalitetnim proizvodima koji dodajte zing na personality.The Isto važi i nositelja za opseg Maybelline sjenilo!

Ovdje govorimo top 10 Maybelline sjenila.

1. Maybelline Eye Studio Boja tetovaža 24HR sjenilo Audacious Asfalt:

Studio Maybelline Eye je tetovaža gel na bazi koji traje i za 24 sata bez gužvanje ili blijedi. Odvažan asfalt je sivkasto crna nijansa sa puno sjaja. Ova nijansa je savršena za vrijeme noći i partije habanje. Možete ga upariti s crnim sjenilom da bi dramatične smoky šminke oko očiju izgled. Pigmentacija ovoga je neverovatno; vam je potrebno samo jednim udarcem o tome da završi izgled.

load...

2. Tetovaža Maybelline Eye Studio Boja 24HR sjenilo Pomegranate Punk:

Nar punk je prekrasna vina bordo sjena u boji za oči sa finim ružičastim i zelenim svjetlucavim česticama u njemu. Čini se kao bordo nijansu u loncu, ali se pretvara u ružičasto smeđe boje jednom primjenjivati. Isplativost boja je prilično dobro i ima kremasti finiš. Sjeni lako ostaje 6 sati plus na poklopce i više ako se koristi sa premazom.

3. Tetovaža Maybelline Eye Studio Boja 24HR sjenilo Bad to Bronze:

Loše bronze je bronzani tupe nijansa koja se može čak koristiti tokom dana. Senka je prilično neutralna sa metalik završnom obradom. Ova nijansa je univerzalno laskavu boja koje će odgovarati različite boje kože. Tekstura je izuzetno kremast sa velikim pigmentacije koji mogu biti izgrađeni do više intenziteta. Senka se ne miče ili prenos i dobro ostaje za 8 sati bez blijedi.

load...

4. Tetovaža Maybelline Eye Studio Boja 24HR očiju Fierce i Tangy:

Žestoka i začinjenim je svijetao mandarina hladu sa satenski finiš. To je jedan od najboljih u cijeloj izbor boja za tetoviranje u pogledu teksture i boje se isplati. U hladu je fino mljeveni zlatni shimmer koji nisu mnogo istaknuti. Ovo je zabavna i jarke boje koje će izgledati neverovatno u večernjim ili na plaži stranaka.

5. Maybelline Expert Wear sjenilo za oči Quad Chai Latte:

Ovo je jedan od najpristupačnijih i najbolje od svega Maybelline sjenilo palete. Je chai latte Quad je neutralna quad koji se sastoji uglavnom od smeđe i tupe. Quad najbolje radi na stvaranju dima šminke oko očiju izgled. Quad ima mat svjetlo smeđe za očnih kapaka, mat tamno braon za vanjsku V, bež marker i zatreperi bakra nabor.

6. Maybelline Diamond sjaj sjenilo Copper Brown:

Maybelline Diamond sjena sjaj oči Quad je pristupačan sjenilo za oči Quad koji sadrži 4 sjenila sa shimmer finiš. Bakar Brown je neutralna paleta ovog asortimana. Ona se sastoje od blijeda zlata koji se može koristiti kao highlighter, toplo zlato, bronzani zlata hlad i tamno smeđe sa zlatnim shimmer koji se može koristiti u cijelom poklopac. Senka je prilično glatko teksture, ali je niska u pigmentaciji. Ostaje za oko 4 sata bez prednamaza.

7. Maybelline Diamond sjaj sjenila Wine Pink:

Ovo je još jedan najprodavaniji hlad od Diamond Glow opsega. Tri od četiri nijanse u ovom quad imaju bijelu nijansu sa srebrnom shimmer koji ne osjećati istrajan na sve. Quad ima belo highlighter, metalik roza, svijetla magenta roza i duboko šljiva. Ovaj quad bi odgovarao svaki. Nijanse nisu jako pigmentirana, ali se može izgraditi.

8. Maybelline Expert Wear Single sjenila:

Ovi super su pristupačne jedan senke boje očiju koje su dostupne u neverovatnih 50 nijansi. Naći ćete hlad za svaku priliku. Ove sjene su umjereno pigmentirana sa niskim izdržljivost. Dolazi u različitim završi kao što su mat, biser i metalik. Zgrabite jedan danas.

9. Maybelline Expert Wear sjenilo duo:

Maybelline Expert Wear sjenilo dvojaca dolaze u dva komplementarna nijanse s vrlo niskom cijenom. Na izdržljivost ovog sjena je vrlo dobar; ostanu cijeli dan bez gužvanja ili blijedi. Senka je čak oftalmolog testiran, tako da kontaktne leće nose i ljudi s osjetljivim očima mogu nositi bez brige.

10. Maybelline eksplozija oko studio boja:

Ovo shimmer sjenilo dolazi u paketu sa 5 različitih boja sjenila koje možete koristiti za stvaranje jarke izgled. Quad je najpogodniji za noćno nošenje.

Tako što maybelline sjenilo je stekao svoju ljubav? Nemojte reci nam! Molim vas, ostavite nam komentar.

load...