Šminka

Najbolji Essie lak za nokte i swatches - naš top 10

Najbolji Essie lak za nokte i swatches - naš top 10

Esi je svjetski poznati lak za nokte brend koji je počeo u 1981. Danas, gotovo svaki lak za nokte ljubavnik bih da imam nekoliko ovih ljepote u svojoj kolekciji. Njihov hrabar i jarke nijanse su samo previše dobro, da ne spominjemo njihove odlične kvalitete i brzo formule sušenje. To je jedan od rijetkih brendova koji je osvojio brojne nagrade za svoje proizvode. Ovdje je zbirka nekih od najboljih Essie za nokte od mnogih raskošnih one dostupne.

Najbolje Esi lak za nokte boje

Imaju pogled na ovu listu top 10 Esi nokte. Ti ćeš pokušati jedan od njih sigurno.

1. Essie Jam 'n' Jelly:

Jam 'n' Jelly je pink nokte u metalik završna obrada s plavim tonovima. Boja je toliko svijetla, skoro naginje prema neon. Zahtijeva dva sloja.

2. Esi Vermillionaire:

Vermillionaire je svijetao narančaste boje u creme finiš. Volim kako svijetle i hrabar je. Savršen za nokte da se vijoriti tijekom ljeta. Zahtijeva dva sloja.

3. Esi Bold and Beautiful:

Bold and Beautiful je duboka crvena sa smeđim tonovima u creme finiš. U hladu je lijepo taman i vampy. To je dobra opcija za one koji se plaše nošenja tradicionalne crvene. Zahtijeva dva sloja.

load...

4. Esi Aruba Blue:

Ako ste dovoljno hrabri, ovo Esi plavi lak za nokte morate imati u zalihu. Aruba Blue je stvarno plavu nokte u metalik finiš. Zahtijeva dva sloja.

5. Essie Leading Lady:

Vodeći Lady je tamno crvene nokte sa puno crvene glitter u njemu. Ovaj je prilično dovoljno nositi za svečane prilike. Zahtijeva dva sloja.

6. Esi Cute As A Button:

Kupiti Esi Cute As A Button @ www.amazon.in/essie-cute-as-a-button

Slatka ime za sladak hlad. Slatka As A Button je prilično breskva - roza nijansa u creme finiš. Možete lako nositi ova nijansa na poslu. Zahtijeva dva sloja.

7. Esi Lady Godiva:

Ova boja me totalno podsjeća otopljenog tamne čokolade. Lady Godiva je tamno smeđe boje u creme finiš. Zahtijeva dva sloja.

8. Esi Sexy Divide:

Seksi Divide je lijepa tamno ljubičasta sa vrlo finim plavim svjetlucavim česticama u njemu. Volio bih da se moje ruke na ovome. Zahtijeva dva sloja.

9. Esi Ćufte:

Ćufte je tamno peachy - roze boje sa čistog zlata treperi u njemu. Ovo je neutralna nijansa da svako može nositi bez napora. Zahtijeva dva sloja.

10. Esi Mademoiselle:

Volim ovu nijansu na komade. Mademoiselle je vrlo Light Sheer ružičaste nokte u creme finiš. Trebat će vam više slojeva ako želite punu neprozirnost, ali se najbolje nositi kao francuski manikir bazu kao u gornjem sliku.

load...

Nadam se da ovaj članak je bio zanimljiv i informativan. Dakle, koji od ovih Essie lakova za nokte uzorke ćeš kupiti? Dijeliti svoje misli s nama u komentarima.

load...