Šminka

Najbolji crni lak za nokte - naš top 10

Najbolji crni lak za nokte - naš top 10

Zar nismo svi skandalizovao na pomisao crnog laka za nokte u nekom trenutku u našim životima ili drugi? Once Upon a Time, crna polish je čisto rezerviran za Gota i pankera. Danas gotovo svaka druga djevojka može vidjeti sportski ga na nokte. Crna izgleda šik i mogu biti uparen sa skoro bilo koje odijelo. Formira fantastičan boja osnova za nail art sa crnim lakom za nokte, a gotovo svi glitter lakova za nokte biva naglašen kada se nosi na to. Dakle, ako black izbjegao svoj kolekcija lakova za nokte iz nekog razloga do sada, evo nekoliko opcija za vas da izaberete iz:

Crni lak za nokte dizajna i nijansi

1. Jordana Black:

Ovo je moj svih vremena omiljene crne nokte. I ja to mislim, jer sam završio tri boce do danas. Laka je intenzivna crne boje u creme finiš, tako da možete gotovo izvući nosi jedan sloj. Finiš je vrlo sjajna. Zahtijeva dva sloja.

2. Esi Sladić:

Kupiti Esi Sladić Za ₹ 1.234,00 @ www.amazon.in/essie-licorice

Sladić je duboko crne boje u creme finiš. Laka je tako sjajna, to gotovo izgleda kao da nosite završni sloj preko njega. Ovo je karakteristika većine Esi je nokte. Budite spremni da granatiraju kroz moolah ipak.

load...

3. China Glaze Cosmic:

Crno je najpoželjniji boja upariti sjaj za nokte s. No, ovdje je kombinacija oba zajedno. Cosmic je crna nokte sa hrpe srebro holografskih šljokicama. Kada ste dovoljno vremena i želite da dotjerati svoje nokte za prilikom, ovo je za nokte da posegnuti za. Ovo bi mogao biti malo čista tako nositi ga redovno crno.

4. Esi Over The Top:

Ovdje je crna nokte s razlikom. Over The Top je metalik lak za nokte sivo-crna nijansa sa nekim sitnim srebra presijava u njemu. Ovo nokte je dobro ako želite da nose crno, ali žele izbjeći svoju Stark izgled. Zahtijeva dva sloja.

load...

5. OPI Metalik For Life:

Još jedna crna i sjaj kombinacija. Metalik for Life je crna nokte sa srebrnim blista u svim veličinama. Volim kako se poljski prepun GLITTERS i ionako, crnoj i srebrnoj formiraju dobitnu kombinaciju. Zahtijeva dva sloja.

6. Orly Matte Vinyl:

Kupiti Orly Matte Vinyl Za ₹ 949.00 @ www.amazon.in/orly-matte-vinyl

Ako želite dodati nešto ekstra sa svojim redovnim crna, mat je put kojim treba ići. Mat Vinyl je nokte u čistom mat. Mat finiš daje potpuno drugačiji izgled i da će izgledati fenomenalno ako dodate neki sjaj nad njim. Zahtijeva dva sloja.

7. Sephora Do OPI Never Enough Cipele:

Jedan od najvažnijih jedinstvene crne nokte ikada. Nikada nije dovoljno Shoes je crne nokte sa finim crvene, zlatne i bakra fino GLITTERS. Volim kako sjaj ispalila crno. Savršeno nositi za večernji izlazak. Zahtijeva tri sloja.

8. OPI Black Satin:

Black Satin je metalik crna - siva za nokte. Finiš zaista izgleda kao saten i je dobra za one koji plaše da nose običan crno. Zahtijeva dva sloja.

9. China Glaze Liquid Leather:

Kupiti China Glaze Liquid Leather Za ₹ 1.124,00 @ www.amazon.in/china-glaze-liquid-leather

Ako je crna je ono što često nose i sasvim posebno o kvalitetu, Nema štete za ulaganja u ovom. Liquid Leather je samo crna krema u super sjajnom završnom obradom. Zahtijeva dva sloja.

10. NYX Frizzy Mjesta:

Jedan od mojih omiljenih crne nokte. Neposlušnu Mjesta je obična crna sa finim i zrnasto srebra holografski GLITTERS. U GLITTERS skoro zasljepljujući na suncu. Laka je potpuno čista tako nositi ga redovno crno.

Dakle, što je jedan od ovih po vama je najbolji crni lak za nokte? Da komentar i javite nam! Također možete dobiti više lak za nokte ideje, dizajna i još mnogo toga u slobodnom android aplikacija za nail art. Preuzmite ga i ljubazno dati svoj osvrt na to.

load...