Šminka

Najbolji remeleri za nokte - naš top 10

Najbolji remeleri za nokte - naš top 10

To je potrebno da biste trebali koristiti dobar odstranjivač laka za nokte, tako da ne morate da se iznova i iznova trljajte nokte. Uostalom nokat emajl može rukovati samo toliko!

Ovdje je lista top 10 laka za nokte za uklanjanje koji su lako dostupni u Indiji.

1. Lakme Nail Color Remover:

Ovaj odstranjivač uklanja nokat boje napora. Ona dolazi u bočicu koja ima plastičnim zatvaračem sa rupom koja pomaže u doziranje malim količinama. Ovaj odstranjivač laka za nokte je vrlo pristupačna i lako dostupni. Ovo je bez sumnje najbolji odstranjivač laka za nokte u Indiji.

load...

2. Colorbar Ultimate Nail emajl:

Ovaj odstranjivač laka za nokte dolazi u ružičastoj bočici sa spužvom unutra. Vi samo morati umočiti prst i okrenuti. To je vrlo zgodno što štedi vaše vrijeme i pamuka. Spužvu drži tečnost u boci, što ga čini putuje prijateljski. Vredi probati.

3. Revlon noktiju cakline Remover:

Revlon nail emajl odstranjivač dolazi u male staklene boce i sadrži ljubičaste tečnost. Ovaj odstranjivač laka za nokte je acetona besplatan tako da neće osušiti nokte ili kože. Ona uklanja noktiju emajl vrlo lako i to je blaga previše.

load...

4. Avon noktiju cakline Remover:

Ovaj odstranjivač za nokte boje dolazi u bijeloj prozirne bočici s plastičnim zatvaračem na vrhu imaju rupu. Miris je vrlo blaga i to zadržava za za 5 - 10 minuta. To je aceton besplatan tako da ne osušite nokte i uklanja noktiju emajl lagano. Bočica je čvrst i putovati prijateljski. Suviše je vrlo pristupačne.

5. Revlon Extra Brza noktiju cakline Remover:

Veran svom imenu, ovaj odstranjivač uklanja noktiju emajl super brzo i jednostavno, bez ostavljanja ostataka iza. Ona sadrži aceton, ali ne suši nokte. Takođe, ne ostavlja nikakve beličastim stvari iza. Potreban vam je malo iznos odjednom, tako da će trajati dugo. Dolazi u sladak maleni bocu koja je razumno cijene.

6. Colorbar odstranjivač laka za nokte:

Ovaj odstranjivač uklanja nokat boje bez trljanja noktima teško. Takođe ih ne osuši. Ona tvrdi da je aceton preuzeti i na taj način svojim vrlo nježan. Bočica je putovanje prijateljski, a cijena je razumna.

7. Streetwear Nail Paint Remover:

Streetwear odstranjivač za nokte boje dolazi u slatka ružičasta bočica koja je putovati prijateljski. Ona ima lijep miris koji uopšte nije jaka. Ona uklanja čak i manji tragovi noktiju cakline bez mnogo napora. To nije oštra na noktima, tako da im to neće oštetiti na bilo koji način. To je isplativo i morate probati.

8. Lica Nail emajl Remover:

Ovaj odstranjivač laka za nokte je vrlo blag i nježan pa djevojke imaju delikatan nokti će voljeti ga koristite. To se lako uklanja lak za nokte i ne treba da ga opet i opet trljati. To neće naškoditi noktima kao što je aceton besplatan. Bočica je vrlo slatka i mala količina ide dug put.

9. Oživite Jačanje Nail Remover:

Sadrži Provitamin B5 koji jačaju nokte. Količina je ogromna i traje 3 mjeseca lako. To se lako uklanja svoj najtamnije lak za nokte bez pravljenja noktiju lomljiva ili suho. To nije jaka; Stoga, nema nikakve oštre efekte na delikatan noktima. Ako vam se sviđa mijenja noktiju lakovima često onda to probati barem jednom.

10. Lakme Spa Line Poljski off nokte Boja za uklanjanje ulja:

Ovaj odstranjivač uklanja lak za nokte vrlo lagano, bez čineći vaš zanoktice suho. Ona vlaži i hidratizira nokte koji pomažu u održavanju njih jači. Sadrži dobrotu bademovog ulja i ima vrlo ugodan miris. To je aceton besplatan tako da nije grub na noktima.

Nadam se da vam se sviđa članak. Molim vas, ostavite nam komentar.

load...