Šminka

Najbolji Mac lak za nokte sa swatches

Najbolji Mac lak za nokte sa swatches

Osim njihove divne makeup liniju koja svi vole, Mac čini prave divne nokte. Oni čine svoje nokte u tri boje: creme, čista i mat sa više nijansi u svakoj kategoriji koji će vas ostaviti razmaženo za izbor. MAC nokte osigurati ne crta i ne čip izgled koji će vam se svidjeti. Oni također imaju uređaje i oni nude zaštitu od UV zračenja. Ovdje je popis nekih raskošnih MAC nokte u rasponu od GLITTERS do satiniranog završne obrade i treperi. Uzmite pick kao da kojih je jedan svoj omiljeni. A mi sigurno će vam se svidjeti sve nijanse: D

Mac lak za nokte

1. Sve što sija:

Budući da se radi o najboljem nokte svakako moramo početi sa onima koji imaju sjaj. I ovo je jedan izvanredan sjaj za nokte. Sve što sija tamne crne nokte sa ružičastim, plavim i zlatnim GLITTERS. Jednostavno predivno. Potrebna su dva sloja. Ovo je na vrhu svake liste najboljih među MAC lak za nokte boje.

load...

2. Rich Rich Rich:

Ovaj je iz zbirke Marilyn Monroe. Rich Rich Rich je dosadan zlatni sjaj za nokte. Vrlo svetlucavo. Ovaj poljski je savršen za one koji žele da nose zlato na svoje nokte, ali u isto vrijeme ne bi želio da bude glasan. Će vam se svidjeti ova nijansa. Potrebna su dva sloja.

3. Steamy:

Kao što možete vidjeti na slici, sparno je vrlo prilično fuksije za nokte u creme finiš. Ako Pink su tvoj tip boje, ovo je definitivno mora imati. Zahtijeva dva sloja.

4. Mean and Green:

Moje svih vremena omiljeni !! Znači i Green je pravi douchrome nokte. To je izvorno maslinasto zelene boje, ali smjene od ljubičaste do ružičaste do narančaste. Kako možete odoljeti ovo? Ovaj zahtijeva tri sloja.

load...

5. Nightfall:

Od kada sam počeo da volim sive, ova mora biti jedan ove liste. Nightfall je tamno bronce sive boje sa nekim srebro shimmer koji mu daje opal izgled. Ovo je jedna zaista predivna i osvježavajuću promjenu u regularnom crnce. To zahtijeva tri sloja.

6. Deep Sea:

Nije veliki ljubitelj zelenila, ali ova je predivna. Duboko more je plavkasto - zeleni za nokte, koji više naginje na zelenu stranu. Zahtijeva dva sloja previše.

7. Sparks On Screen:

Još jedan glitter za nokte iz MAC mislim da je izvanredan. Iskre na ekranu je blago crvena zatamnjena nokte sa sitnim crvenim kvadratnih GLITTERS i srednjih holografski šesterokut GLITTERS. Budući da je neka vrsta čiste, da bi bilo najbolje da se sloj ga sa drugim nokte ili ćete morati ići u za više slojeva kako bi se postigla puna neprozirnost.

8. Anti Moda:

Ovo je jedna vrlo različite boje što je razlog zašto sam to dodati na listu. Anti Fashion je sivkasto smeđe nokte s ljubičastim shimmer u njemu. Nisam prije vidio ovu combo. Zahtijeva tri sloja.

9. Discotheque:

Ja izuzetno volim svjetlucave srebrne polira i ovo je upravo jedan od toga. Diskoteka je svijetao srebro nokte prepuna srebra treperi. Pogledajte sliku da vidite kako svetlucavu je. Ovo mac laka za nokte potrebna dva sloja na njega.

10. Morange:

Vole hlad, vole ime. Pravi svijetle narančaste kreme bazu. Mac lak za nokte boje su savršene za ljetima. Zahtijeva dva sloja.

To je sve od naših omiljenih MAC lak za nokte uzorke zajedno sa bojama za vas! Naravno Mac lak za nokte cijene su na višem kraju, ali onda je njegova MAC i potpuno je worth it! Koji od ovih je omiljena? Nemojte reći!

load...