Šminka

Najbolji Marwari Mehndi dizajni - naši top 10 odabira

Najbolji Marwari Mehndi dizajni - naši top 10 odabira

Mehndi je bitan dio naše indijske kulture i još mnogo toga za indijsko Vjenčanja; Također svaka regija u Indiji je razvio vlastitu originalni stil mehndi obrazaca i danas ćemo vam pokazati jedan od najpopularnijih od svih - Marwari Mehndi dizajna.

Gledanje Kako napraviti Mehndi Designs video iz naše StyleCrazeTv

Splendid Marwari Mehndi Design Glam Up Your Hands

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Najbolje Marwari Mehndi Designs za ruke

1. Ovaj lijep dizajn je vrlo pogodan za svadbe, kao i neke posebne prilike. Ruke će zasigurno postati ljepši sa ovim Mehndi dizajna. Ovo Marwari dizajn mehndi uglavnom inspirisan od Cvijeće i predmeti koji sadrže mnoge cvjetnim motivima. Postoji mnogo detalja urađeno u ovom dizajnu, tako da možda neće biti pogodna za početnike.

load...

2. Neki od nas ne vole vrlo složene obrasce i detalje i žele samo neke jednostavne dizajne pokušati. Dakle, ovdje imamo vrlo jednostavan dizajn koji čuva sebe sasvim svađati besplatno. Detalji su vrlo manje u odnosu na prosječnu Marwari dizajn Mehendi. Dizajn također pokazuje mnogo otvorenih kože kako bi izgledao predivno. Volimo cvjetnim uzorcima i jedinstven dizajn predstaviti ovdje.

3. Oni koji žele nešto malo više tradicionalnih možete pokušati ovo Mehndi dizajna. Ima istina tradicionalnog dizajna radi sa normalnim indijski mehndi i dizajn izgleda dobro na bilo koga. Uz malo prakse, možete to učiniti sami. Vrhove prstiju u ovom dizajnu se zatvorenim i dizajn ima manje složene dizajne što ovaj veliki dizajn za svakoga i svaku priliku.

4. Ovo je suvremeni dizajn koji izgleda savršeno za vjenčanje. Nevjeste koji vole mehndi dizajna koji ne pokrivaju u potpunosti dlan ili natrag ruke mogu se odlučiti za ovo. Tu je i malo detalja, kao i nijansi. Ali dobar iznos od kože je ostalo slobodno od mehndi dajući joj lijep savremeni izgled.

load...

5. Oni koji traže neke tradicionalne još jednostavnog dizajna Mehandi može ići na ovaj. Motivi se ovdje koristi su tradicionalni, maltene se ostavio otvoren stvaranje velike spoj najnovijih i tradicionalnih mehndi stilova. Volimo neobične motive i uzorke na rukama. Ovaj dizajn će odgovarati nevjeste vrlo dobro.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

6. Ovo je jedinstvena Marwari mehndi dizajn koji se obično ne vidim nigdje. Kombinacija cvjetne i tkanja obrasce se vidi na dlanu i ima puno otvorenih prostora na dlanu previše. Mi volimo i otvorene vrhove prstiju. Postoji mnogo nijansiranje radi u cvjetnim motivima koji volimo.

7. Ovaj lijep dizajn izgleda vrlo lijepo na Bride noge. Kao indijski mlada, u nekim slučajevima puno pažnje ide na noge s mnogim ritualima koji uključuje noge, pa zašto ne ovaj prekrasan dizajn koji uopšte nije pretrpan i samo dodaje puno definicije sa prstima i ima ukras za nogu tip dizajna u blizini gležnja. Dizajn je mala, ali ima puno malih detalja i dizajnira što je luksuzni izbor za mladu.

8. Ovaj dizajn je produžen do lakta i veoma je zgodan za mladu. Postoji veliki broj sitnih detalja koje je potrebno mnogo stručnosti. Ovaj dizajn je mješavina tradicionalnog cvjetne, tkati, kao i drugih motiva i također uključuje savremene efekte sjenčanja previše.

9. Ovaj jednostavan dizajn Mehandi će izgledati vrlo lijepo nikome ruke i da će odgovarati svakoj prilici. Motivi se čuvaju prilično tradicionalno i dizajn ima vrlo mali detalji što ga čini pogodnim za svaku priliku. Također vrhove drže zatvorene za to dati tradicionalni efekt.

10. Ovaj posljednji od Marwari mehndi dizajna je suvremeni dizajn izgleda jako dobro na svakoj prilici i da će odgovarati nevjeste previše. Volimo dizajn jer se nije previše pretrpan. Odličan izbor za savremenu Marwari mladu.

Nadamo se da vam se sviđa ovaj dizajn. Da dijeliti ono što vi mislite o ovim u komentarima ispod, a ja ću se vratiti s više takvih mehndi dizajna u moj novi post.

load...