Šminka

Najbolji spa manikir proizvodi dostupni

Najbolji spa manikir proizvodi dostupni

Mi ne zameriti ako niste bili u mogućnosti da se i sami spa manikura u posljednje vrijeme. Zahtjevne poslove, djecu, domaći rutine, troškova i mnogo drugih razloga može efikasno držati podalje od toliko potrebnu manikir. Međutim, sve gore navedene nisu dovoljno loše održavanim nokte i ruke razloga, tako riješiti svoje dileme došli smo do sa listom proizvoda i svih know-how za vas da bi mogli uživati ​​u spa manikura kod sebe doma. Pročitajte dalje ako samo nisu našli vremena da posjetite najbližu banja za manikir i zna malo ili ništa o tome radi sebe.

Svaki dobar spa manikura kit treba da sadrži 5 osnovnih proizvoda. Dobar noktiju tampon ili datoteku, nokte, odstranjivač zanoktica, masaža losion i lak za nokte. Evo pogled na vrhu pet manikura proizvoda idealan za to svoju manikuru kod kuće.

Top 5 Spa manikura Proizvodi

1. Colorbar Quickfix Four Way Nail Buffer:

Kao što je to ime manikir proizvoda govori, Colorbar Quickfix Four Way Nail Buffer je savršen proizvod da se noktima u obliku i podnio brzo. Ovaj svijetle ružičastim noktiju buffer blok sa svake strane numerisane dolazi sa uputama za pravilnu upotrebu. Počnite sa pjeskovitim oblikovanje datoteke i završava sa glatkim poljski završiti.

load...

Cijena: Rs 175

Ocjena: 4 - 5

2. Scholl grickalica:

Ovaj par od nehrđajućeg šišanje čelika nokat iz Scholl brend je savršen za uzimanje taj prvi korak u rade svoj spa manikuru kod kuće. Vi osigurana dugotrajnost iz ovog proizvoda kao Scholl je međunarodno poznat po svom kvalitetu cipele i izađe sa svojim noktiju clipping proizvod, tako da noge odgovaraju vašem visoke kvalitete i pricy cipele sasvim u redu.

load...

Cijena: Rs 125

Ocjena: 4 - 5

3. Oriflame kutikule maknuti Gel:

Biti u stanju da ostvari taj savršen spa manikura kod kuće važno je da se brine o lutalica zanoktice i Oriflame kutikule maknuti Gel je samo pravo za tu svrhu. Obogaćen hranjivim dobrotu krastavac i sok od paradajza, zajedno sa slatkog badema i maslinovog ulja, ovaj proizvod je idealan za omekšavanje i potiskuju lutalica zanoktice. Nanesite ga na vas zanoktice, sačekajte 3 minuta i zatim lagano gurnuti natrag pomoću aplikatora, ovaj proizvod je savršen za dobro obavljen posao i uradi brzo.

Cijena: Rs 170

Ocjena: 4,5-5

4. Colorbar lak za nokte:

Nakon čišćenja od noktima sa acetona ili maramice, nanesite Colorbar Lak za nokte dostupan u devetnaest prekrasnim nijansama. Kao što ime sugerira Colorbar ponuditi širok spektar laka za nokte nijansama koje ostaju na duže i ne lako čip isključen. Idi gothic i eksperimentisati sa crnim lakom boje ponoći ili drže ženstvena i idu na scarlet crveno. U Colorbar Lakovi za nokte serija nudi hlad za svako raspoloženje.

Cijena: Rs 110

Ocjena: 4 - 5

5. Biotique Bio Nyctanthes krema za ruke:

Savršen za završavaju na svoj lični manikir rutinu, u Bioteque Bio Nyctanthes krema za ruke koristi ajurvedski i biotehnologije da dođu do savršenog proizvoda za negu ruku. Ovo antibakterijska formula učinkovito drži ruku bez klice. Obogaćen dobrotom prirodnog bilja, kao što su nyctanthes, indijski ljući, Margosa kora, suncokretovo ulje i crvene sandalovine, ova moćna losion energiju kožu, ujednačava tonus kože, uklanja mrlje i pjege, održava kožu bez neželjenih infekcija, umiruje i uljepšava vaš ruke.

Idealan ne samo za nakon manikir, ali i svakodnevnu upotrebu, ovaj Bioteque proizvod će zadržati ruke hidrirana i tražim mlade. Nanesite odgovarajuću količinu kreme za ruke iz Biotique i umasirajte ga u kožu dok se potpuno ne upije i vaša manikura kod kuće je uspješno završena.

Cijena: Rs 180

Ocjena: 5 /

load...