Šminka

7 vrsta četkica za nokte

7 vrsta četkica za nokte

Nail art radi ludilo u svijetu ljepote, odmah!

Yup nail art je sada ekvivalent zamena za body art. Oni od vas koji nisu veliki fan igala ili bol, ali i dalje vole da se vijoriti neke umjetnosti na tijelu, ovo je idealno rješenje. Nail art može biti amater pokušaj. Možete ga probati samo da vidimo koliko si dobar u tome ili možda samo zato što vaše dosadno. Ili možete odabrati da bude ozbiljan i otići u profesionalce. I to, naravno, znači da su potrebne odgovarajuće alate. I to je mjesto gdje nail art četke dolaze u igru.

Nail Art Brushes

Nail art četke dolazi u 15 različitih zanimljivih komada i svaki skup može se dalje podijeliti u 7 dijelova. Možete kupiti ove četke pojedinačno previše ovisno o tome što želite učiniti. Ovi kistovi su:

load...

1. Okrugla četka:

To je najsvestraniji i zajedničkih nail art četkom. Koristi se za stvaranje složene dizajne. Ona također pomaže u stvaranju različitih udaraca obrasce. Ove četkice također pomoći u izradi 3d nail art pomoću akril prah i monomera.

2. Striper / liner kist:

Ova četka za nokte pomaže u stvaranju pruge (dugi redovi), Striping obrasce moždani udar, a možete ih koristiti za napraviti obrasce životinja, kao što su zebra ili tigra otiske. Ti ravne linije s tim četkama sa lakoćom. Set može sadržavati 3 ovih četkica.

load...

3. Stan četka:

Ova četka je također poznat kao shader četkom. Ove četke pomoći u stvaranju dugo fluid potezima na noktima. Ona također pomaže u stvaranju jedne obrasce moždanog udara, miješanje i nijansi. Oni su također pomoći u obavljanju gel nokte. Set može sadržavati od 2 - 3 veličine ovog kista.

4. Kosi kist:

Ova četka osnovi pomaže u jednom potezu noktiju cvijeće na nokat. To je vrlo lako udvostručiti ZPSD dvije boje, a koristi zbog svoje uglom čekinje.

5. Fan četka:

Fan četka ima mnoge funkcije. Pomaže u nijansi, stvarajući swrils i pomaže u prskanje sjaj. Možete stvoriti prekrasne efekte moždani udar sa ovom četkom. Također se koristi u četkanje višak Flocking prahu ili glitter previše.

6. Detailing četka:

Kao što ime sugerira ovo četka se koristi za dodavanje detalja na svoj dizajn noktiju i ima vrlo dobru preciznost efekat. Možete kreirati mnoge remek-dela sa ovom četkom. Ovo je mora imati četku u vašem noktiju alat zalihu.

7. Doter:

Vaš 15 komada noktiju četkom set se sastoji od jedne kći alata previše. To je vrlo mala glava tip koji pomaže u stvaranju mnogo malih isprekidana efekata na noktima. Za veće točkice, možete koristiti druge veće dotting alata koji su dostupni na tržištu.

Različiti četke imaju različite svrhe i kao vježbate ćete dobiti više udoban sa svojim upotrebe. Kao što sam uvijek radim sa detaljima četkom....I može izvući ništa s tim. I to je nekako lako za mene.

Javite nam koji četke ti često koriste u komentarima ispod.

load...