Šminka

7 fotografija Celine Jaitley bez šminke

7 fotografija Celine Jaitley bez šminke

Celina Jaitley, Femina Miss India Universe 2001 pobjednik, rođen je u Shimla. U greenish- siva eyed girl je bio jedan među Bold glumice koji su se pridružili oskudnom bikiniju Platirani prikazuje off joj sredstva u raznim prigodama. Uvijek vide sa besprijekoran kože, ona je čak raspravljalo i optužen za estetske kirurgije.

Celina Jaitley bez šminke

Evo nekih nikada primećen prije Slika Celina Jaitley bez šminke.

1. Mama Boo

Bollywood glumica su pronašli novu interes pokazivao svoju bebu neravnina na društvenim medijima kao i Hollywood. Bollywood glumica Celina Jaitley tweetovao ovu sliku sa suprugom o tome kako sretan i blagoslovljen je bila da je rodila sinove blizance i nazvao ih kao Winston i Viraaj. Prirodni sjaj na njenom licu čini joj izgledaju predivno od nje madeup izgledom.

load...

2. Radna Look

Je nova žena na poduzetnik blok ima sve poredani kao što uočite joj prave planove za nju nove poslovne poduhvate. Prekriven jarko roza jaknu; prekrasne glumica pretvorio poslovna žena je sigurno da šarm svojim klijentima s tim osmehom. Ruževi su poznati da prošire usne naglašavajući njihov učinak, ali je de glam look na ovoj slici čini Celina usne mnogo cucle i blažena za gledanje.

3. Svečana Mode

Kliknuo za posebne Holi pozdrav pozadina, Celina je viđen navlačenje običan žute salvar pokrila Dupatta. Čak je i boja Holi ne mogu je sakriti Flawless Skin i svijetle oči od davanja blaženi pozu.

4. Casual

Spotted na aerodromu, Celina pokušao joj je najbolje da se drži dalje od paparaca. Ova prelijepa glumica pojavljuje u Casuals sa sivom tee, bež slegnuo ramenima i vrećaste plave denims. Celina je prilično pokraj vrata djevojka pušta preslatko kosu. Ona ne može imati trunke Rouge, balzam za usne ili kompakt ali ljepotica je imao pravo da ide sve ravnice na njenom licu.

load...

5. Obojenu kosu

Samo kliknuli post njen proaktivni pucati, Celina viđen je flaunting joj vrhunaca spaljene bordo. Sajam dama napravio apt izbor boje čipke njen novi izgled kose. I bez šminke, ona izgleda mnogo bolje nego što je suprotno sliku kašasti boja na njenom licu. Kao i rekao joj: "Bog poklonio je ono što ja zovem moju kožu i oči".

6. Film potrebama

Celina Jaitley nije izuzetak da se obaveže skripte i ići de-glam za film. U Mahesh Nair film 'Accident on Hill Road' potrebno je da bude na udaljenosti od svojih redovnih sjaj i olovka za oči izgled. Kliknuli za promociju u žutom špageti vrhu je radila ukupno pravdu na ulogu misteriozne djevojka u filmu.

7. Pink Affair

Peep Show nije novost za Celina sa njene garderobe smislu, ali ona još uvijek ne zna kako da se oblikovati u tim živopisnim barovima boja. Kliknuli na prigradskom pozorištu u maxi suknji i crnim špageti vrhu raskošnih dama nije smetalo naglašavanje pink donje rublje koje je nosila. Ona je pravi izbor za koordinaciju joj donje rublje dobro sa njom završi sassy izgled.

Molim vas, ostavite nam komentar i javite nam da li se slažete s nama na ovim slikama Celina Jaitley bez šminke.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

load...