Šminka

Best China Glaze Glitter lak za nokte i swatches - naš top 10

Best China Glaze Glitter lak za nokte i swatches - naš top 10

Ako volite da glitter u svoj lak za nokte zalihu, China Glaze je jedan brand definitivno će provjeriti.

China Glaze definitivno mogu biti zaslužan zbog toga što neke od najegzotičnijih i složene kombinacije GLITTERS. A pošto oni dalje dolazi s novim kolekcijama često, sigurno ćete biti pokvaren za izbor. Sva njihova prekrasna za nokte sadrže Kina Clay kao nokat učvršćivač koji daje noktima sjajan, porculan kao finiš. Pogledajte spisak nekih od najboljih među China Glaze lakovima za nokte sa šljokicama kombo koji će sigurno učiniti da balavi

Evo nekih od najboljih i najviše dopadljiv China Glaze lak za nokte boje:

1. China Glaze Medaljon:

Naišli smo na toliko zlato za nokte, ali niko ne može da odgovara ovaj. Medaljon je jasan nokte prepuna čistog zlata sjaj i tona holografskih heksagon glitter. Proverite kako svjetlucave je! Nošenje ovo će biti kao da imate pravo zlato na noktima :) možete nositi više slojeva ili sloja ga preko tamne nokte.

load...

2. China Glaze Glitter All The Way:

Mislim da je ovo jedan od najvažnijih jedinstvene sjaj za nokte koje sam ikada vidio. Glitter All The Way je jasan za nokte sa zelenim, zlatna, crvena i ljubičasta GLITTERS u različitim veličinama. Izgleda tako dobro na vlastitu, a ne raslojavanje to.

3. China Glaze Mozaik Madness:

Hexagon glitter za nokte su prilično uobičajene, ali to postaje toliko zabavno sa dodatkom da ga drugima. Mosaic Madness je jasan nokte srednje svijetlo plava, zdepast tamno plava, veliki crni šesterokut GLITTERS i sija crnom trakom. Volim kako to izgleda u odnosu na svijetlo plava za nokte. Samo jedan sloj nad bilo polish je dovoljno da se sve to svjetlucavim dobrote na noktima.

4. China Glaze Its A Boks-eze:

Ovdje je nokte sa GLITTERS koji nije previše u lice. Its A Trap-eze je mliječno bijele nokte ispunjene raznobojnim šljokicama u različitim veličinama. To uključuje roza, crvena, zelena, zlatna, plava, narančasta i bijela one. Prilično pastelnim tražim za nokte. Zahtijeva dva sloja.

load...

5. China Glaze Full Spectrum:

Ova pripada da svojim Prismatic Chroma Glitter kolekciju. Full Spectrum je jasan nokte prepun toliko različitih glitters, teško je da se ukaže koji od njih ima. Složenost GLITTERS čini prilično i jedinstven. Zahtijeva tri sloja, ali također možete sloj ovo na crnoj nokte.

6. China Glaze Whirled gostima:

Crna i bijela GLITTERS su stvarno teško pronaći, ali kada ih imate, možete jazz gotovo bilo za nokte s njim. Se okrenu gostima je jasan za nokte sa chunky crno velike bijele heksagon GLITTERS i crne bar blista. Ovo je moja omiljena od svih zbog svoje svestranosti. Dodajte dva sloja za najbolje rezultate.

7. China Glaze Raštrkani i Tattered:

Manjim i Tattered je jasan nokte s različitim veličinama crvene i crne heksagon GLITTERS i neke crne bar GLITTERS. Volim kako ovaj izgleda preko ružičaste nokte ali će dobro proći sa bijelim. Sloj na oko dva sloja.

8. China Glaze Cosmic:

Volim crne nokte i sa šljokicama, to je kao šlag na torti. Cosmic je crna nokte ispunjen finim holografskim šljokicama. To me podsjeća na noćno nebo sa puno sjajnim zvezdama. Zahtijeva dva sloja.

9. China Glaze Glitter Goblin:

Glitter Goblin je prilično nokte iz njihove kolekcije Wicked Halloween. To je jasan za nokte sa finim bakra, srebra i holografski srebrni sjaj. Blista kao ludi na suncu. Evo dva sloja preko crvenog nokte, ali možete dobiti kompletnu neprozirnost u tri sloja na vlastitu.

10. China Glaze Tinsel Town:

Ovo je idealno za nokte nositi na zabavu. Šljokice Grad je predivan jasan nokte crnkastim srebro GLITTERS. Zahtijeva samo dva sloja da se postigne puna neprozirnost.

Također možete dobiti mnogo ideja na različitim Lakovi za nokte i dizajna preuzimanjem noktiju za sve aplikacije ovde. Isprobajte različite dizajne da ovlada noktiju.

load...