Šminka

Best Matte lak za nokte - naš top 10

Best Matte lak za nokte - naš top 10

Imamo sve proveli uzraste balavili nakon sjajne nokte i troše ludo pokušava da nađe savršen završni premaz kako bi naše kandže tražim sjajna dana u dan. Odavno je to vrijeme. Ovo je doba kamenac. Postoji nešto tako šik i nervozan oko mat nokte. To je jedan od najjednostavnijih načina da se vaše nokte da se istaknu u gomili. Kamenac su uvijek bili moja omiljena sorta. Naravno, ne može djelovati razumno i ulagati u mat završni sloj i okrenite svijet mat. Ali za nas ostale, evo nekih balavljenja dostojan kamenac da morate imate.

Najbolje mat lak za nokte Shades

1. MAC Wham, Bam, Glam:

Wham, Bam, Glam je tamna tupe mat lak za nokte od MAC. Boja mi je nekako podsjeća na mliječne čokolade. Ovo je prilično nijansa koju možete nositi na posao kao promjena u odnosu na redovne breskve i kreme. Zahtijeva tri sloja.

2. Zoya Lolly:

Moj omiljeni od svih. Naravno da znam zašto. Lolly je svijetle ružičastim mat. Hladu bi zadovoljstvo bilo roze nokte ljubavnika. Kamenac završi normalno završiti dosadno. Ali ovo je jedan Blinder. Zahtijeva tri sloja.

load...

3. Orly Blue Suede:

Plava Suede dolazi iz Orly je Matte Couture kolekcije. To je prilično plave traper mat. Finiš je mat, ali još uvijek ima malo sjaja na to što volim. Izgleda kao antilop sigurno. Zahtijeva dva sloja.

4. OPI Honey Ryder:

Kupiti OPI Honey Ryder Za ₹ 1,410.58 @ www.amazon.in/opi-honey-ryder

Med Ryder je prekrasna zlatna mat sa zlatom presijava u njemu. Made in OPI poznatom tečni pijesak finiš, poljski izgleda kao zlato foliju na noktima. Ako želite prigušeno zlato bez ide preko vrha, ovo je za tebe. Zahtijeva dva sloja.

load...

5. Avon Matte Violetta:

Violetta je tamno kraljevski ljubičasta mat. Volim kako sjeni ostaje svijetla čak i sa mat završnom obradom. Tamne mat nijanse su rijetki, tako da je dobro da se zalihe na ovom. Zahtijeva dva sloja.

6. Orly Viridian Vinyl:

Viridian Vinyl pripada Orly je Plastix kolekciju. To je prekrasan plavo-zelene teal mat. Ono što volim ovo za nokte je da imate mat sa dovoljno sjaja. To je gotovo kao da imate sloj plastike na noktima. Zahtijeva dva sloja.

7. Zoya Posh:

Kupiti Zoya Posh Za ₹ 1,588.00 @ www.amazon.in/zoya-posh

Posh dolazi iz limited edition mat kolekcije Velvet Zoya. To je mat velvet crvene boje sa nekim shimmer u njemu. Je nijansa je tamnija od običnog crvene i da će izgledati basnoslovan za večernji izlazak. Zaista podsjeća na luksuzni baršun tkanine. Zahtijeva tri sloja.

8. MAC optočen:

Kada mislite srebra kamenac, sve što vam padne na pamet su sive. Ali ne ovaj. Okovan klincima je True Blue srebrne mat sa shimmer u njemu. Da, shimmer u mat !! Vrlo jedinstven i mora imati. Zahtijeva tri sloja.

9. Zoya veruschka:

Kupiti Zoya veruschka Za ₹ 1,859.00 @ www.amazon.in/zoya-veruschka

Veruschka je tamno zelene šume mat sa puno zelenih shimmer na njega. Ako volite zelje, ovo je jedan mora imati. Je shimmer je prilično istaknuti čak i na mat pozadini. A ako guma u mat izgledaju, jednostavno dodati sloj završni sloj i na kraju završiti s nečim još ljepšim. Zahtijeva dva sloja.

10. OPI Vesper:

Kupiti OPI Vesper Za ₹ 1,102.20 @ www.amazon.in/opi-vesper

Još jedna tečnost pijesak ljepotu. Vesper je Deep Purple-crne sa puno crne glitter u njemu. Prekrasna crna mat lak za nokte da zameni svoje redovne crne nokte s. Zahtijeva tri sloja.

load...