Šminka

Na raspolaganju su najkvalitetnije osnove - moj top 7

Na raspolaganju su najkvalitetnije osnove - moj top 7

Uz toliko dešava oko vas i užurbanog života sustiže, to je već normalno da ćete završiti osjećaj pod stresom i umorni, a jedan od prvih područja koja počinje prikazom znakova stresa je vaša koža, posebno lice.

Nema sumnje da je svima potrebna pomoć kada je u pitanju dobijanje da savršen izgled kože, a jedan od načina da se to postigne je pomoću fondaciju koja može sakriti nepravilnosti i dati vašoj koži prirodno blistav izgled. Temelji dolaze u različitim formatima - tekućina, čvrste, vrhnje i štap, i danas, ja ću biti dijeljenje s vama vrhu 7 štap temeljima koji rade dobro na indijskom tonus kože. Slobodno dodajte u svoj omiljeni štap temelj brendova u komentar okvir ako sam propustio o tome.

The Best Stick Foundations Dostupno

1. Kryolan Ultra Foundation držati:

Kupi Kryolan Ultra Foundation držati @ www.amazon.in/kryolan-ultra-foundation-stick

U Kryolan Ultra temelj stick je dostupan u svim Kryolan prodavnica i drugih prodajnih mjesta u kojima se prodaje ovog brenda. Temelj dolazi u obliku štap bez mineralnih ulja, a posebno je odlična u dajući vam profesionalno napravili-up izgled, ne gledajući previše cakey. Ona dolazi sa dugotrajnim formula koja omogućava i vaša koža ostati meka i hidrirana i odličan je ako radite u ispred kamere ili će dobiti svoje slike kliknuo. Daje vam mat izgled bez čineći kožu izgledati ili osjećati suha.

load...

2. Lotus Prirodni Blend Swift Makeup Stick Foundation:

Kupite Lotus Natural Makeup Foundation For ₹ 311,00 @ www.amazon.in/lotus-natural-makeup-foundation

Ako ste u potrazi za štap temelj koji je jednostavan za nošenje i neće začepiti pore, ovo je savršen izbor. Štap temelj iz Lotus dolazi u 3 nijanse tako da odgovara različitim Indian tonove kože. Ovo ti je jedan sve-u-makeup koji djeluje kao temelj, korektor i kompaktan. SPF 15 djeluje na zaštitu od sunca za vašu kožu i temelj je samo po sebi ne cakey i nemasna jedan, što znači da je super za ljeta, kao i za zime. I još jedna dobra stvar u vezi ovog proizvoda je da je sve biljne.

3. Coloressence Panstick:

Kupiti Coloressence Panstick Za ₹ 175.00 @ www.amazon.in/coloressence-panstick

load...

U Coloressence Panstick štap temelj je savršen za ujednačuje ton kože i da se sakrije bilo nedostatke ili promjeni boje. Dolazi sa kremaste teksture i radi glatko na koži. Ovo je posebno dobro ako imate suhu ili oštećenu kožu.

4. Olivia Instant Vodootporan Make-Up Stick:

Kupi Olivia Vodootporan Make-Up Stick @ www.amazon.in/olivia-waterproof-make-up-stick

Ovo je jedini štap temelj da nije dobro samo na koži, ali je izuzetno prijateljski za novčanik. Ovo je potpuno biljni proizvod i dobro radi na svim tipovima kože, a 12 na raspolaganju nijanse su sigurni da odgovara svim tonovima kože. A dugotrajan puder koji je također znoje na udarce i vodu.

5. Kryolan TV lakiranje:

Kupi Kryolan TV lakiranje Za ₹ 5,179.00 @ www.amazon.in/kryolan-tv-paint-stick

Ovaj mali stick radi odlično za srednje teških pokrivenost i radi posebno dobro u ispred kamere. Dakle, ako se spremaju za događaj ili proslava, ovo je vaša apsolutna go-to temelj štap. Temelj najbolje radi na suhu i mješovitu kožu, ali ne može biti pogodna za one koji imaju masnu kožu. Dugotrajna i radi kao temelj, kao i korektor.

6. Shiseido makeup Stick temelj:

Kupi Shiseido makeup Stick temelj @ www.amazon.in/shiseido-makeup-stick-foundation

Dostupan u 11 zanimljivih nijansi je glatka temelj koji ostavlja kremaste teksture na koži, čineći je elastičnom i ne-sušenje. Brzo i lako se nanosi, ovo je velika šminka proizvod ako ste u potrazi za pokrivanje svih nepravilnosti i ići na prirodan izgled. Nije pogodan za one koji imaju masnu kožu. Ovo je također vrlo dugotrajan i da će vam dati svjež izgled, a ne mat izgled.

7. Oriflame Dual Core Foundation držati:

Oriflame stick dolazi u 5 nijansi koje odgovaraju različitim tonovima kože. Jedna od prednosti ove fondacije štap je da, iako je kremasta, pogodan je za one koji imaju masnu kožu, tako da je neke dobre vijesti! Proizvod vam daje čiste i srednja pokrivenost i neće učiniti da izgledate cakey ili preko-made. Također, Oriflame temelj štap je savršen za one koji inače suočavaju pitanje kože break-outa, jer to jedan neće učiniti vašu kožu izbiti u mjesta. Također dolazi sa dugim boravak moć i pruža hidratantni učinak.

load...