Šminka

10 najboljih visokih pokrivnih temelja

10 najboljih visokih pokrivnih temelja

U svijetu šminke, temelj zauzima značajno mjesto. Ne možemo očekivati ​​dobru sliku kada je platno nije bilo dobro, zar ne?

Različite tipove kože zahtijevaju različite vrste temelja. Ako imate ožiljke na koži i da su u procesu ozdravljenja, onda temelj sa visokim pokrivenost je za vas. Evo me svi neki visoki pokrivenost temelji iz svih krajeva svijeta. Oni su lako dostupni preko popularne shopping lokacijama. Ja sam stvarno ne redovno koristi teške temelje, ali oni su raved i kult omiljene među svojom porodicom i prijateljima. Nakon što se koristi svaki barem u 3 - 5 puta, dajem ti svoje favorite!

The Best Foundations Visoki Pokrivenost

1. MAC Studio Sculpt:

Kupi MAC Studio Sculpt Za ₹ 7,032.99 @ www.amazon.in/mac-studio-sculpt

To je super popularni high pokrivenost temelj. To daje punu pokrivenost i ne izgleda neujednačen. Ako mislite da je to neadekvatan, uvijek možete ponovo prijaviti.

2. Estee Lauder Double Wear:

Kupiti Estee Lauder Double Wear Za ₹ 4,573.37 @ www.amazon.in/estee-lauder's-double-wear

load...

To čini da izgledaju besprijekorno i zataškava najozloglašenijih ožiljaka i daje vam besprijekoran izgled. Ovo je jedan od najboljih temelja za osjetljivu kožu. Također, daje vrlo prozračan osjećaj i ne osjetiti teške i očigledno. To je kao druga koža.

3. Make Up Artist Forever HD:

Kupiti Make Up Artist Forever HD Za ₹ 9,497.25 @ www.amazon.in/make-up-artist-forever-hd

Ovo je super poznati visok pokrivenost temelj očigledno koriste osoba vizažista. Poznato je da daju veliku pokrivenost i dobro služi u fotografiji previše.

4. Max Factor Facefinity kompaktni puder / podloga:

Kupiti Max Factor Facefinity kompaktni puder / Foundation For ₹ 1.198,00 @ www.amazon.in/max-factor-facefinity-powder-compact-foundation

load...

Ovo se koristi sa mokrom spužvom radi kao šarm. To je diše i pruža dobru prikrivanje i obloge.

5. L'Oreal Paris Nepogrešivi Lasting Perfecting Foundation:

Kupiti L'Oréal Paris Nepogrešivi Lasting Perfecting Foundation Za ₹ 994,00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-infallible-lasting-perfecting-foundation

Ovo je voljen temelj i nalazi se u zalihu mnogo modela i umjetnika osoba. To daje divnu pokrivenost i ne začepljuju pore. L'Oreal je mnogo volio brend u Indiji.

6. Revlon Colorstay:

Kupiti Revlon Colorstay Za ₹ 1.603,00 @ www.amazon.in/revlon-colorstay

Ovo lako dostupan brend je super pouzdan i lako na novčanik. Čini mi se kao nosite ništa na lice na sve.

7. Clinique Superfit Šminka:

Ko još voli prirodan izgled sa puno šminke na? ;) Ja: D Svi mi želimo da izgleda prilično prirodno, ali su dovoljno pametni da koriste ono što nam treba, zar ne? Clinique Neverovatno proizvod je vaš najbolji prijatelj onda. To je potpuno cool proizvoda i daje ono što tvrdi. Također, Clinique kao jedan od divnih brendova koji se koncentrirati na njegu kože sa šminkom, ova fondacija pomaže vam nositi pauze izlasci previše.

8. Lakme Absolute Bela Intense kože Cover SPF 25.:

Kupiti Lakme Absolute Bela Intense kože Cover SPF 25 Za ₹ 489,00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-white-intense-skin-cover-spf - 25

Ovaj proizvod vidio sam se palila na mnoge blogere i šminkera slično. Sjajan je osećaj na koži, ne izaziva pauzu od i ostaje staviti za dugo. Veran svom imenu, svakako je svila creme temelje.

9. Bourjois Healthy Mix Foundation:

Kupiti Bourjois Healthy Mix Foundation For ₹ 3.099,00 @ www.amazon.in/bourjois-healthy-mix-foundation

Ovaj dragi temelj je jedan od visoko raved i volio proizvoda. Sada je također daje dvostruko pogodnosti! Koristite ovo za najbolji temelj za visoku pokrivenost i polu mat.

10. Lancome Teint Miracle Foundation:

Kupiti Lancome Teint Miracle Foundation For ₹ 4,509.00 @ www.amazon.in/lancome-teint-miracle-foundation

To je jedan od najvažnijih ponovno kupili visoke pokrivenosti temelje za besprijekoran izgled. Lancome je poznat po tome da je najbolje ove fondacije i to u potpunosti daje obična sjaj;)

Koje su vaše omiljene? Koji temelj ti zavisi za dobar izgled koji traje dugo? Da li ste imali bubuljice uz određene marke? Javite nam djevojke, pucati komentar;)

Dame, imajte na umu da imaju dobre temelje na miru doesnt pomoći! Morate znati kako primijeniti temelj dobro previše. Majstor koji i niko neće znati da ste je imao ožiljak trebate sakriti!

Ostati Gorgeous!

load...