Šminka

8 neverovatnih pakistanskih Mehndi dizajna

8 neverovatnih pakistanskih Mehndi dizajna

Mehandi je bio osnovni dio tradicionalnog sistema indijskog potkontinenta za dugo vremena! Također poznat kao Henna, sada je vrlo popularna u zapadnim zemljama.

Pakistanski Mehandi dizajn su postali simbol umetnosti, kulture i religije u Pakistanu tokom određenog vremenskog perioda. Pakistanski Mehndi se obično radi pomoću dvije vrste Mehndi. Obrisi se obično radi pomoću Black Mehndi i ostatak dizajna vrši se koriste druge varijante kao što su indijski Mehandi dizajn.

Pakistanski Mehndi dizajn je mješavina arapske i indijske Mehndi stilova, tako da miješa najbolje od oba i uzima na potpuno novi nivo! To je vrlo važan dio pakistanske vjenčanja gdje mladenke primijeniti Mehndi koji se gleda kao povoljan. Također je u velikoj mjeri primjenjuje na vjerskim događajima kao što je Bajram itd dizajn variraju, ali primjena mehndi međutim stoji zajednički!

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Gledanje Kako napraviti Mehendi Designs video iz naše StyleCrazeTv

Tradicionalni pakistanski Mehndi dizajna koji možete pokušati U 2015. Godini

Evo nekoliko pakistanska mehndi dizajn koji ćete pronaći izuzetno zanimljiv.

Dizajn 1:

Ovo je vrlo jednostavan izbor Eid stilu pakistanski mehndi dizajna za ruke. Glavni motiv u sredini ruke koristi veliki dot i male jednostavne Mehandi obrasce. Ovaj stil je vrlo lako učiniti sami previše.

load...

Dizajn 2:

U ovom stilu vidimo malo više dizajna rada koji prethodne. Ovaj stil je također vrlo pogodan za Bajram i drugih vjerskih obreda. To je jednostavan, ali lijep dizajn koji se može razmetao žene bilo koje starosne grupe.

Dizajn 3:

Ovaj dizajn je malo drugačija od gore dva. Sastoji se od cvjetnih i drugih obrazaca i obavlja se s jedne strane dlana tada proširena prema vani. Ovaj dizajn je pogodan za svaku priliku.

Dizajn 4:

Ovaj stil je idealan za vjenčanja i posebne prilike. Zamršeni motivi i obrazaca su vrlo lijepa. Cela ova ruka Mehndi izgleda odlično na mlada i da će otići svi oduševljeni.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Dizajn 5:

Ako mislite da Mehndi je samo za ruke, a zatim razmislite ponovo. Nevjeste u Pakistanu primjenjuju Mehndi na noge. Ovaj dizajn izgleda još bolje u boji kristala, koji se dodaju na njega. Dizajna su uglavnom cvjetnim motivima.

Dizajn 6:

Ovo je vrlo lijepa svadba Mehndi dizajn koristeći crnu Mehandi što čini dizajn više istaknutih i dobro. Složenog dizajna uključuju geometrijske oblike, cvjetni motivi kao i dizajna nalik riblje krljušti.

Dizajn 7:

Ova lijepa i zamršene dizajn je vrlo pogodan za vjenčanje. To vrlo dobro odgovara mladu. Male detalje u Mehendi su ono što čine ovaj dizajn tako posebnim. Dizajn uključuje puno nijansiranje što ga čini još posebnijim i elegantan. Sa ovim Mehendi dizajn, biti sigurni u to da će vam ljudi zavide.

Dizajn 8:

Ovaj dizajn je vrlo jedinstven i dva paunova krase ruke u vrlo lijepa motivima. Naziv "biti muž" je upisan u ruke. Prekrasne dizajn i detalji čine ovaj stil vrlo elegantan izbor za mladu.

Preporučena Članci:

Najbolji Foot Mehandi Designs - Naša Top 10 najboljih Mehandi dizajna za djecu - Naš Top 10 Mehandi Oil - Što je to, kako da koristite i koje su njegove prednosti? 36 Mehandi Designs Za ruke da inspiriše You - The Complete Guide Top 10 Corner Rangoli dizajna koji bi trebalo da probaš

load...