Šminka

10 najboljih inspirativnih saveta za šminkanje od Mickey Contractora

10 najboljih inspirativnih saveta za šminkanje od Mickey Contractora

Želim da znate kako da pravilno nanesete šminku? Zatim pročitajte na saznati 10 savjeta iz Bollywood omiljene šminke izvođača Mickey radova.

Mickey Izvođač Šminka Savjeti:

1. Hidrataciju kože bi trebao biti prva stvar koju treba učiniti prije nanošenja šminke. Vlaži kožu pomaže u glatku primjenu temelja i korektor, u skladu sa Mickey radova.

load...

On savjetuje da je temelj, što se poklapa jedan prirodni tonus kože, treba koristiti. Za svjež izgled, aplikacija šminka treba biti obrnuta i temelj treba primijeniti na kraju.

2. Ako imate male oči, potrebno je da ih se pojaviti još otvoren primjenom highlighter u sredini i uklopiti se. On kaže da su ljudi, koji se ne uklapa u highlighter i samo ostavili tačka u centru njihove oči, izgledam grozno.

3. Njegov omiljeni MAC proizvodi - MAC fluidline, Studio Fix Fluid Foundation i Viva Glam sjaj za usne.

4. On preporučuje djevojke, koji nisu stidljivi boje, da nose pink ruž, koji bi izgledao upadljivo sa gol lice!

Mickey je citiran rekavši da Rosie smeđe obojene rumenilo u Sur je idealan za oblikovanje, dok je bijelo zlato Blush U Gana radi sjajno kao highlighter na jagodice dati ten snop sjaj.

load...

5. Bollywood šminkera Mickey Izvođač dalje ukazuje na to da muškarci treba da koriste proizvode za njegu kože na redovnoj osnovi i primjenu bronzer može biti dobra ideja! Mickey je dodao da muškarci treba da pokušaju koristeći korektor na svom području ispod očiju tako da im oči izgledaju odmorni.

Mickey Izvođač je također citirao Huffington Post, zbog svojih stavova o najjači trendovi šminku u Bollywood. Mickey kaže da je 'oči' oduvijek je bila centar tačka za pažnju, kao što govore. On je dodao: "Bollywood je sve o očima, mislim da je Indija sve o očima, jer smo privukli mnogo od naše tradicije, skrećemo mnogo od naše kulture -. Generacijama je uvek bilo oko očiju"

Mickey je krenuo rekavši da većina Indijci ne da zaista nose šminku, a ako se to desi, njegove sve o Kohl i Bindi kako dodaju boju lica. "Kohl je toliko važno da se svaki indijski žena, to je i naš najprodavaniji proizvod na MAC. To će uvijek biti oči ", dodao je Miki.

7. Mickey savjetuje ženama da se drže svoje prirodne boje kože, dodajući da je u Indiji svaka žena želi izgledati fer nekog čudnog razloga. Ali žena treba da poštuje svoju boju kože i ne bi trebalo da nose temelje koji su 2 nijanse lakši i sve to, ali treba primijeniti temelj koji je najbliži nečije prirodne boje kože.

8. Rumenilo u nijansi breskve ili ružičaste preporučuje Mickey Izvođač svadba šminka. A rumenilo se nanosi na jabuke obraza i treba raditi prema gore i prema van.

9. Usne treba postrojili koristeći usne, a onda treba da se mešaju zajedno s blijedo nijansu ruža za usne ne ostavljajući oštre linije.

10. Na kraju, MAC čelo finišer je proizvod preporučuje da se prirodne obrve tražim. On kaže da obrve čine okvir lica, i na taj način, treba koncentrirati na obrve da izgledaju dobro.

Rainy Day Makeup Savjeti:

Na kišnih dana, za žene koje ne mogu izbjeći temelj, koristite MAC lica i tela temelj, koji je vodootporan i pruža dugotrajan, prirodne pokrivenost za lice i / ili tijela. Vodootporne šminke oko očiju poput MAC Powerpoint olovke za oči i MAC Splashproff Lash maskara su dobra investicija. MAC zatamnjena lipglosses su ti najsigurniji ulog za kišnih dana.

Nadam se da vam se sviđa članak o makeup savjete Mickey Izvođač devojke! Sljedeći put krenete za stranku, samo slijedite ove Mickey Izvođač Makeup savjeti za sliku savršen izgled. Čuvaj se i ostati lijepa.

Referenca: Huffington Post, Peachesandblush

load...