Šminka

Najbolji lakme crvene boje - naš top 10

Najbolji lakme crvene boje - naš top 10

A rumenilo koristi se za naglašavanje obraza. Oni su dostupni u različitim nijansama od jednog od najpoznatijih brendova u Indiji - Lakme. Lakme rumenila sadrži visoko kvalitetne sastojke koji vam omogućavaju da se vijoriti atraktivan obraze; istaknuti svoje najbolje osobine, su vodonepropusne, dugotrajan i kemijske - besplatan.

Liste: Najpopularniji Lakme Blush

Ovdje su top 10 Lakme rumenila.

1. Lakme Absolute Baked Blush- Night Sparkle:

Kupi Lakme Absolute Baked Blush @ www.amazon.in/lakme-absolute-baked-blush

Ovaj sadrži shimmer i šljive roze boje. Ovo je najbolje rumenilo koje mogu odgovarati tamno puti ljepote. Ona dolazi u laganom, okrugla posuda sa čeličnim finiš naplatak i plastični poklopac. Tekstura je mekana i glatka; to vrlo lako stapa bez dobijanja kredasti ili praškastih. Pigmentacija je prosjek i može se koristiti i na suvom i mokrom obliku, uz izdržljivost od 4 - 5 sati.

load...

2. Lakme Pure ruž rumenilo -'Rose Crush ':

Kupiti Lakme Pure ruž rumenilo Za ₹ 428.00 @ www.amazon.in/lakme-pure-rouge-blusher

Ovo rumenilo je u obliku praha koji nudi mat zemljani, roze ružičast sjaj koji odgovara svim indijski tonove kože. Dolazi u pravougaoni bordo kutiju i sadrži prah koji je svilenkasta i meka mat teksture. Rumenilo se lako nanosi i dobro se uklapa za jednostavnu primjenu. Također dolazi s vrlo dobrim pigmentacije. Ostaje dugo na licu, u blizini oko 5 - 6 sati i odgovara normalnu do masnu kožu. To se ne dovodi do bilo kakve bubuljice niti potamniti lice s vremenom.

3. Lakme 9 to 5 Pure Rouge Blusher- Ginger iznenađenje:

Kupiti Lakme Pure Rouge rumenilo Ginger iznenađenje za ₹ 450,00 @ www.amazon.in/lakme-pure-rouge-blusher-ginger-surprise

load...

Boja ove rumenilo je mat tupe koji vam daje preplanuli sjaj. Ona dolazi u čistom čeličnog prahu da je čista i lagana za lako nanošenje. To je lijepo pigmentirana i daje dobru pokrivenost. Ona naglašava jabuke vaših obraza i daje topli sjaj na svoj ten. Lakme 9 to 5 Pure Rouge rumenilo je dostupan u 3 nijanse - Peach Affair, Rose Crush i Ginger Iznenađenje.

4. Lakme Absolute Cheek kromatske Baked Blush dan rumenila:

Kupi Lakme Absolute Cheek kromatske rumenila @ www.amazon.in/lakme-absolute-cheek-chromatic-blushes

Ovo je rumenilo koja je pečena na italijanske terakota pločica i sadrži ulje jojobe i antioksidans vitamin E dodati ekstra sjaj. Oni se mogu primijeniti suho za čistu efekat ili vlažno za dugotrajne dramatičan izgled. To je bez mirisa i dolazi u okrugloj ambalaži kutija koja sadrži prah mekom, glatke teksture. To daje dobru količinu boje na obraze i lako stapa. Ona ima dobru izdržljivost za 10 sati i ima lijepo pigmentacije. To je najbolje odgovara za srednje tonove kože.

5. Lakme Pure Rouge Blusher- Honey Bunch:

To je čista puder rumenilo što čini za čistu i lagana aplikacija za isticanje jabuke vaših obraza i dodati neke topli sjaj. Med Bunch je neverovatna smeđe nijansu koja se savršeno uklapa u sve tipove kože. To je satenski teksture i sadrži fine shimmer čestice koji se stapaju lako i nude pristojan pigmentacije. Ima ostanak snaga od 2 - 3 sata.

6. Lakme Earth Rose Blush Trio:

Lakme Earth Rose Blush Trio je rumenilo 3-boje sa nijansama od peachy-koral, smeđa-bež i duboko moka / zemljane smeđe da se međusobno nadopunjuju. Ovo rumenilo ne sadrži nikakve šljokice ili shimmer, ali daje satenski / svjetlo hladan finiš. Sve boje mogu se koristiti pojedinačno na obrazima ili drugačije. Zemljani smeđa nijansa se može koristiti kao bronzer. To je bez mirisa, alergije besplatno i ne izaziva nikakve pauze auta.

7. Lakme Fantasy Kolekcija Cheek Izvođač:

To je dostupan u 2 nijanse - Kiss of a Rose i Peach Blush. Oni se mogu izravno primijeniti na obrazima za blistav prirodnoj boji. Ostaje na koži za više od 4 ili 5 sati i bez mirisa. To vrlo lako stapa da prenese rosni izgled kože.

8. Lakme Forever Bloom:

Lakme Forever Bloom rumenilo je mousse rumenilo koje ne sadrži zlato shimmer. Rumenilo je lagan roze boje, ali pigmentirana. Ovo ima glatku teksturu i dolazi sa dobrim izdržljivost.

9. Lakme New Pure Radiance rumenilo:

To je otporan na vodu i jedinstveno je formuliran za pružanje blistavost i izgled. Ovo je dostupan u nijansama poput Rose, Brick, Coral, terakota, Ritu Beri D, Ritu Beri N. Rumenilo ima pakovanje vidjeti-kroz mekom četkom i prah je koral roze boje, i visoko-pigmentirane. To bi odgovaralo većini indijskih tonove kože, što lako savitljiv i imaju izdržljivost od 3 sata

10. Lakme Absolute Baked Blush- Noć Sheen:

Kupi Lakme Absolute Baked Blush @ www.amazon.in/lakme-absolute-baked-blush

Rumenilo nije previše mekan ili ne previše teksture. Ova nijansa je prirodni meki breskve-roza sa blagim shimmer. Osećaj je mekana i dobro uklapa, dolazi s dobrim izdržljivost. To može ostati svjež i do četiri sata. To je lijepo pigmentirana bez krede ili teško.

Da li imate neku od ovih Lakme rumenila? Nemojte nas pucati komentar. Ostati prekrasna!

load...