Šminka

Umetnički tutorial za butterfly - sa detaljnim koracima i slikama

Umetnički tutorial za butterfly - sa detaljnim koracima i slikama

Prekrasna nail art uvijek možete uljepšati svoj dosadan dan. A činjenica je da djevojke nikad ne može reći "ne" leptir nail art! Neki od vas možda misle da će leptir noktiju zahtijeva dosadan sati ručno slika od monarha leptira, ali to ne mora biti tako teško kao što mislite. Za kreiranje leptir nail art, možete koristiti jednostavan proces primjene vode preslikača.

Da, voda Decals su najlakši način da se stvori prekrasne nail art dizajna u roku od nekoliko sekundi. To su lako dostupna u trgovinama previše. Ili, ako ne možete ih kupiti u prodavnici, uvijek možete ih kupiti od online nail art dobavljača.

Danas ćemo vam pokazati jednostavan veze leptir nokte sa vodom Decals i ruku slikarstva. Pa da vidimo kako da napravite ovu nail art u jednostavnih koraka.

Stvari su vam potrebne za leptir Nail Art:

 • A osnovni premaz (opcionalno)
 • A shimmer ružičaste boje laka za nokte
 • A transparentan sjaj za nokte
 • 2 voda decal leptira
 • Black lak za nokte
 • Ljubičasta lak za nokte
 • Magenta lak za nokte
 • Bijele akrilne boje
 • Plavi lak za nokte ili akrilne boje
 • Black Striper
 • Nail art kist
[Pročitajte: Nail Art]

Korak po korak Vodič:

Korak 1:

Ako koristite bazu kaput onda koristite 2 sloja baze sloj na noktima prije nego bulji ovaj dizajn. Sada nakon što je osnovni sloj osuši, koristiti 2 sloja shimmer ružičaste boje nail.You mogu koristiti bijele lak za nokte. Ovo je samo da bi bazu više neprozirne. Neka se osuši potpuno prije nego što nastavite na korak 2.

load...

Korak 2:

Uzmite leptira naljepnica vode decal. Uzmite sloja plastike van. Sada je uronite u vodu za oko za 10 - 15 sekundi do zadnje sloj je potpuno mokra. Pratite uputstva na poleđini vode nalepnica naljepnicu paket. Sada ga postaviti kako treba i uklonite stražnji poklopac. Bacite pogled na sliku i pogledajte kako je lepo izgleda. Pobrinite se da ga postavite na odgovarajući način.

Korak 3:

Mi smo već postavljen još jedan leptir na drugi prst. Upotreba vode dekali za nokte umjetnosti štedi puno vremena. Dakle, ako ste u žurbi i dalje žele da se stvori lijep nail art, onda možete koristiti vodu preslikača.

load...

Sad uzmi čačkalicu i koristiti leđa kraj potrajati ljubičaste i magenta lak za nokte i napraviti neke slučajne točkice oko leptira. Uzmite crnu Striper i napraviti dizajn paprati u crnoj boji, s druge 2 prsta. Ništa na palac sada. Sada uzmi crni lak za nokte i da nasumično točkice oko crne paprati sa tupim krajem čačkalicu.

Korak 4:

Nakon što je iznad 4 prsta su obojene, idemo na palac. Koristite noktiju četkom da se neke bijele akrilne boje (ili bijeli lak za nokte) da slikam neke latice. Napravili smo 3 cvijeće ovdje. Broj limit od latica razgraničenja na 3 za svaki cvijet.

Korak 5:

Uzmite lak za nokte četkom i stvoriti unutarnje bojanje na laticama u magenta i plave boje. Možda previše koristi akrilne boje.

Korak 6:

Koristite čačkalica i crni lak za nokte da se točkice u središtu cvijeta. Uzmite Striper i navesti laticama. Neka se potpuno osuši

Korak 7:

Paint se sve nokte glitter za nokte.

Korak 8:

Tu imate vrlo vlastiti vode decal i ručno oslikane leptir nail art.

Ako ovo leptir nail art zanimljiv, lijep i trendi, onda svakako probajte ovaj jednostavan noktiju kod kuće za dobivanje to moderan izgled. Baci nam svoje komentare.

load...