Šminka

Top 10 svadbeni šminke

Top 10 svadbeni šminke

Vjenčanja su život mijenja događaje koje nude doživotno uspomena. Indijski vjenčanja su globalno poznati za njihove velike i raskošne rituale u rasponu od Haldi do Mehendi, Sangeet, Sagai (angažman), Shaadi (vjenčanje) i prijem. I ovaj raskošan afera treba malo dodatnog rada u sastavu ispred! I ovo je mjesto gdje svadba šminka paketa cijene priskočiti u pomoć.

10 Najbolji svadbeni Cijene u Indiji:

Svaka djevojka želi da oličenje ljepote na dan svog vjenčanja. Bacite pogled na 10 renomiranih svadba lista šminke cijene u Indiji i pokupiti onaj koji radi za vas na veliki dan.

1. Nahush Airbrush svadba šminka:

Nahush, poznati šminka stilski sa sjedištem u Mumbaiju, ekskluzivno nudi airbrush svadba šminka paket. Airbrush šminka svadba Paket uključuje frizerske, drapiranje i potpune lice šminke. Cijena je obično bez suđenja vjenčanje za koje vam je potrebno platiti odvojeno. Ovo šminka u specifičnim nudi potpunu pokrivenost dokaz protiv tamne mrlje, mrlje i tamne krugove da kožu dobro zategnut, pa čak i.

load...

Cijena: Rs. 25.000 za jedan put drapiranje, šminke i frizerske. Rs. 4.500 za suđenje vjenčanje

2. HD svadbeni makeup prema Nahush:

Ovo je kamera spremna šminka opcija za mladenke da izgleda kao razglednica Beauty- bez nesavršenosti, sjajnih i prirodno. To uključuje kožu zdravom šminke režim koji se fokusira na korištenje najbolju pokrivenost kozmetike za maksimalnu sjaj.

Cijena: Rs. 18.000 rupija za jednom drapiranje, šminku i frizuru i RS. 4.500 za suđenje vjenčanje

3. Redovno svadbeni makeup prema Nahush:

Ova cijena za svadbeni šminka je najjeftiniji sva tri svadba paketa koje nudi Nahush. To uključuje sprucely odabirom visoke kvalitete bez hemikalija kozmetike za šminku i stil. Visoke kvalitete baza za šminku drži šminku od pucanja ili razmazivanje lako.

load...

Cijena: Rs.15, 000 za jedan put drapiranje, šminku i frizuru i RS. 4.500 za suđenje vjenčanje

4. Body poliranje svadbeni paket The Golden Palms-Hotel And Spa:

Get natopljena u dobrotu luksuza svadba šminka nudi The Golden Palms- Hotel and Spa.

Nekoliko posebnih inkorporacijama ove svadba paketu su:

(I) 1 sjednici posebnog svadba lica.

(Ii) 1 sjednici cijelog tijela voskom.

(Iii) 1 sjednici cijelog tijela poliranje

(Iv) 1 sjednici masažu cijelog tijela

(V) 1 Hair Spa sjednica

(Vi) Threading- obrve, gornji usne, čelo, brada

(Vii) 1 sjednici pedikir

(Viii) 1 sjednici manikura

Cijena: Rs. 19,999

5. Posebna Svadbeni paket The Golden Palms- Hotel And Spa:

To je uglavnom pre-svadba paket koji čini li spremni za svoj angažman, Mehendi i Sangeet. Radi na izradi problem kožu preuzeti i blistava.

Nekoliko posebnih inkorporacijama ove pre-svadba angažman spreman paket su- zlato lica, puni tijelo vosak, masažu cijelog tijela, papaja i ruže tijelo sjaj, piling sjednica kristala soli za oblikovanje tela, kose spa, navoja, manikir i pedikir.

Cijena: Rs. 22,999

6. VLCC Svadbeni paket:

VLCC je veliki brend u modnoj industriji. Ona nudi 12 ekskluzivnih svadba izgled u svoj svadbeni packages- Punjabi nevjeste, Rajasthani Brides, Katolička Brides, Bangladeša Bride, Šri Lanka Bride, Tamil Bride, muslimanski Bride, Karnataka Bride, bengalski Bride Andhra Bride, Maharashtrian Bride i Gujarati Bride. Tih 12 izgled nude fleksibilnost da prilagodite svoj svadbeni pogled po volji.

Cijena: Rs. 23.000 do 30.000 otprilike

7. Prijem Svadbeni paket Lakme:

Lakme je gigant šminka kompanija koja nudi kožu zdravom kozmetike. Prijem svadbeni paket Lakme nudi sofisticiran izgled u Indian Brides.

Nekoliko posebnih inkorporacijama Prihvatilišta za mladence paket Lakme su:

(I) Drapiranje sarees u različitim stilovima (tradicionalna, South Indian, Lehanga stil, V oblika i još mnogo toga).

(Ii) Hair styling (sa priborom kosu kao cvijeće, perle, ukrasi i još mnogo toga).

(Iii) Šminka (lice, ruke i noge).

Cijena: Rs. 22.000 do 20.000

8. De-stres svadbeni paket Lakme:

Ova svadba paket se fokusira na izradu Indian nevjeste fotografija spreman za svoj dan vjenčanja. To može uključivati ​​zlato lica, depilacija, piling tela, manikura, pedikura i navoja.

Cijena: Rs. 8.000 do 12.000

9. 60 dan vjenčanja Rituals svadbeni paket Kaya:

Spremite se da transformirati vaš izgled u 60 dana sa 60 dan vjenčanja rituali svadbeni paket Kaya. To je zamoran svadba šminka cijenu paket koji nudi kompletnu transformaciju kože od dosadne do sjajne, tamno na fer, kožu sklonu aknama slobodni i pošteni u blistava.

Cijena: Rs. 30.000 do 40.000

10. Bridal Glow Svadbeni paket Kaya:

Ovo je svadba paket ekskluzivno za dosadan kože. Ovaj tretman svadba njegu 2 tjedna nudi dobrotu Meso Glow i Aqua blistavost transformisati vašu kožu od beživotno u živo.

Cijena: Rs. 9,000 do 12,000

Gore navedenih 10 svadba cijene šminka su san svadba tretmani u potpunosti transformirati vaš izgled na poseban dan !.

Želite doživjeti dramatični efekti ovih svadba paketi za svoj veliki dan? Koji svadbeni paket ste izabrali za vaše vjenčanje? Nemojte dijeliti vaš feedback u komentarima.

load...