Šminka

Najbolji majbelinski proizvodi za oči - naši top 10

Najbolji majbelinski proizvodi za oči - naši top 10

Maybelline je poznati brand zbog svoje neverovatno asortimana koji je visok u kvalitetu i niske na cijenu. To čini neke sjajne proizvode za oči, usne i nokte, a neki od njih su nagrađivane proizvode previše.

Danas mi je post je posvećen svim ljubiteljima šminke oko očiju, kao što sam ja listing top 10 Maybelline proizvode oko koje definitivno treba probati.

Maybelline Eye proizvodi u Indiji

1. Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner:

Kupiti Maybelline Studio Lasting Eyeliner Za ₹ 378,00 @ www.amazon.in/maybelline-studio-lasting-eyeliner

load...

Ovaj gel eyeliner od Maybelline je najbolji proizvod za oči jer je visoko pigmentirana i boja je vrlo intenzivan. Na izdržljivost ovog gel eyeliner je velika i to ostaje za 12 sati bez razmazivanja. Dolazi u sladak lonac pakovanje zajedno sa četkom koja čini aplikacija lakše. Ovaj gel eyeliner je dostupan u tri različite varijante. Količina je ogroman i možete ga koristiti za 8 mjeseci lako.

2. Maybelline Colossal Kajal:

Kupiti Maybelline Colossal Kajal, crna za ₹ 141.00 @ www.amazon.in/maybelline-colossal-kajal-black

Sve ljubitelje kajal definitivno treba probati ovaj Colossal Kajal od Maybelline koji je vrlo intenzivan i dobro pigmentirana. Jednim udarcem je dovoljno da biste dobili željenu boju i to ostaje za cijeli dan bez razmazivanja ili blijedi. Je Kajal je vodootporan previše i ne iritira ili ubode vodene linije. Ako mrziš iznova i iznova primjenom Kajal, onda je ovo jedan vredi probati.

load...

Pročitajte pregled Maybelline Colossal Kajal Super Black.

3. Maybelline Eye Studio Give Me sjeni zlatna boja Plišane Silk očiju:

Kupiti sjena Maybelline Studio oko za ₹ 1,191.04 @ www.amazon.in/maybelline-studio-eye-shadow

Ovo sjenilo quad od Maybelline ima četiri nijanse u tome što su šampanjac, zlatni, bakra i smeđe. Nijanse su stvarno dobri i nadopunjuju mnogo. To je najbolje sjenilo za oči Quad za brakova i za dame koje vole nošenja tradicionalne haljine. Boje su vrlo pigmentirana i oni također imaju shimmer, ali ne izgledaju glomazno na sve. Ona dolazi u lijepom kompaktan slučaj sa aplikatorom četkom.

4. Maybelline Expert oči olovka za oči:

Kupiti Maybelline Expert oči olovka za oči Za ₹ 581,33 @ www.amazon.in/maybelline-expert-eyes-eye-pencil

Ova olovka za oči je savršen za one koji su u potrazi za dugotrajnim svakodnevnim Kajal. To je tamno crne boje koja je intenzivna i to ostaje za 5 sati bez razmazivanja na sve. To je vodootporan i znoj-dokaz previše, tako da možete nositi bez brige. To se može primijeniti na vodenoj liniji previše, jer ne peče ili iritira oči. Ona dolazi u obliku olovke i može se izoštrio u skladu s tim.

5. Maybelline Diamond Glow Eye Studio:

Kupiti sjena Maybelline Diamond Sjaj očiju Za ₹ 495,00 @ www.amazon.in/maybelline-diamond-glow-eye-shadow

Maybelline je pokrenula sjenilo četvorki koje imaju četiri nijanse u jednom quad koje nadopunjuju jedni druge savršeno. Četiri nijanse dostupan u Indiji su bakar smeđe, sivo roza, Ocean Blue i lila sjaj. Ovo sjenilo quad je vrlo pigmentirana i također ima shimmer, ali ne brinite jer to nisu over-the-top. Ako si šminke oko očiju ljubavnik onda izabrati najmanje jedan quad i siguran sam da ćete se dopasti.

6. Colossal Volume Express maskara:

Kupiti Colossal Volume Express maskara Za ₹ 400,00 @ www.amazon.in/colossal-volume-express-mascara

Ova maskara pomaže u stvaranju veće trepavice jer dodaje dužina na trepavice i dodaje volumen u samo jednom sloju. To ne nagomilavaju čak i kada se primjenjuju 4 - 5 slojeva to. Ona dolazi u atraktivnoj ambalaži i štap je stvarno dobro. Ova maskara je dostupan u vodu i ne-vodootporan varijante, tako da možete odabrati prema vašim potrebama. To je najbolja maskara Maybelline.

7. Maybelline Hyper Sjajni Liquid Liner:

Kupiti Maybelline Hyper Sjajni Liquid Liner Za ₹ 282,00 @ www.amazon.in/maybelline-hyper-glossy-liquid-liner

Ovaj eyeliner je dostupan u mnogim nijansama i možete odabrati onaj prema vašim potrebama. Finišu eyeliner je sjajna, istina da njegovo ime i ostaje za cijeli dan dok ne izvadite ga za uklanjanje. Boja je vrlo pigmentirana; to je vodootporan i razmazivanje dokaz previše. Formula je lijepo i to osuši roku od nekoliko sekundi, tako da ne morate čekati dugo. To je stvarno dobar tečnost liner za svakodnevnu upotrebu.

8. Maybelline Vivid i Eye Smooth olovke Boja očiju:

Kupiti Maybelline Vivid i Smooth olovke za oči Za ₹ 299.00 @ www.amazon.in/maybelline-vivid-and-smooth-eye-pencils

Ako volite boji eyeliners onda bi trebalo da definitivno ne propustite pokušavam te olovke za oči od Maybelline. Oni su džep-friendly i dolaze u olovci ambalaži. Oni se mogu oštriti kada je to potrebno. Postoje ogromne nijanse koje možete izabrati, a vi ćete dobiti svoj omiljeni nijansu previše. Je izdržljivost je neverovatno i ostaje za 8 sati bez razmazivanja ili blijedi. Tekstura je glatka i lako klizi na oči.

9. Maybelline Color Tattoo:

Kupiti Maybelline Color Tattoo Za ₹ 928,82 @ www.amazon.in/maybelline-color-tattoo

Ako volite nanošenja sjenila onda bi trebalo provjeriti Maybelline Color Tattoo kao što su dostupne u 8 različitih nijansi. Boje su pigmentirana i ne treba prajmer ispod kako bi boje intenzivnije. Boje ostati 7 sati bez razmazivanja na sve jer su mrlja otporan na vodu i znoj-dokaz previše. Dobijate ogromnu količinu po tako pristupačnoj cijeni.

10. Maybelline očiju i usana šminke:

Kupiti Maybelline očiju i usana šminke Za ₹ 240.00 @ www.amazon.in/maybelline-eye-lip-makeup-remover

Skidanje šminke oko očiju je vrlo bitne kod žena je taština koja voli nanošenja šminke oko očiju. Ovaj šminke od Maybelline je posebno izrađen za skidanje šminke s očiju i usana. To ne iritira oči i uklanja šminku u samo 2 prevlačenja. Dok ga koristite, ne morate da trljate oči teško. Sadrži ulje koje drži područje oko očiju hidratizirana i. Cijena je pristupačna i da će trajati dugo.

Koja od ovih Maybelline šminke oko očiju proizvodi su si pokušala? Javite nam ispod u komentarima.

load...