Šminka

Bleeding usne - kako smanjiti fine linije?

Bleeding usne - kako smanjiti fine linije?

Krvarenje usne ili fine linije su problem da većina nas ima. Oni čine tako teško da izaberem dobar tražim izbor za usne. Očigledno je kako, bez obzira koliko je dobar proizvod za usne, ako ste krvarenje usne to neće raditi! Da vidimo šta možemo učiniti o tome!

Krvarenje Lips Uzroci

Postoji mnogo jednostavnih još unnoticable uzroka krvarenja usana koje smo skloni ignorirati većinu vremena. Ovdje je lista.

  • Lizanje usana
  • Dehidracija
  • Alergije
  • Disanje na usta ili hrkanje
  • Dry sušnim zrak
  • Proizvodi za njegu kože koji ne odgovaraju.

Krvarenje Lips tretman

Povećanje usnica:

Povećanje usnica može stvoriti punija, punija usta ili smanjiti fine linije oko usta. Postoje mnoge mogućnosti za povećanje usana i vaš lekar može preporučiti onu koja vam najbolje odgovara.

load...

Laser za usne Rejuvenation:

Laserskih tretmana stimulišu rast novog kolagena i ukloniti slojeve mrtvih stara koža. Ovo je efikasan za tretiranje finih linija, ali ne i za instalacije vode usne. Laser usne podmlađivanje traje nekoliko dana da se oporave od, ali je obično samo jedan tretman potrebno.

Punila:

Ovi tretmani imaju nekoliko nuspojava i općenito zastoja iako efekte nestati s vremenom.

Ne ulazeći ZA bilo koji od gore, možete pokušati kod kuće:

Korak 1

Umotavati gornje i donje usne preko zuba. Grize dole, potez tvoje usne od jedne na drugu stranu, kao da upijanje. Bez uzrokuje bol, primjenjuju dovoljan pritisak da je pokret gotovo osjeća neugodno. Nastaviti "upijanje" za oko jednu minutu. Primijetite novi, poboljšani izgled vaše usne odmah bora. Izvedite vježbu jednom ili dva puta dnevno za maksimalne rezultate.

load...

Korak 2

Sede u erekciji položaju. Pritisnite tvoje usne zajedno. Ne napućiti tvoje usne. Održavati zube u opuštale opuštenom položaju. Dodirnite središte tvojih usana kažiprstom, i vizualizirati pokušavajući da slomi olovku između centra tvojih usana. Polako izvucite prst daleko od tvojih usana i vizualizirati svoje olovku više raste. Nastavite da pritisnete vaše usne zajedno bez pursing. Ne bi trebalo da vidite nabora u vaše usne prilikom izvođenja ove vježbe. Kada se osjećate usni mišići počinju da se spali, dodirnite središte tvojih usana brzo dok računajući do 30. Kada je izveden dva puta dnevno ovo usne vježbi će roditi se tanke usne i izgladiti linije iznad gornje usne.

Korak 3

Operite lice. Pat vaša koža suha i nanijeti glikolna kiselina. Ova kiselina će ohrabriti uklanjanje starih stanica kože koje su sastavljeni u linije i zamijeniti ih sa glatkom ćelije ispod. Izravnati glikolne kiseline do vaše usne liniju, ali ne glatko ga na liniju usana ili na usnama, jer to može iritirati osjetljivu kožu i gori.

Korak 4

Nanesite hidratantnu kremu. Umasirajte ga u kožu iznad gornje usne da se dodatno smanji linije. Odlučiti za ovlaživač koji faktor zaštite od sunca najmanje 15. To će pomoći u sprečavanju budućih linija i zaustaviti postojeće linije iz pogoršava.

Pa nadam se da ovo nije jeftin

load...