Šminka

16 Alatke koje vam trebaju u kompletu za nokte

16 Alatke koje vam trebaju u kompletu za nokte

Postoji mnogo noktiju komplet proizvoda koji su dostupni na tržištu. Ovde ćemo razgovarati osnovne stvari koje će trebati da počnemo sa noktiju.

Must Haves Of The Nail Art setove

1. Nail Art Naljepnice

Nail art naljepnice dolaze sa snažnim ljepilom podršku. Trebalo bi ih primijeniti na suhu lak za nokte i zapečatiti ih sa brzim suvom završni premaz. Oni dolaze u različitim dizajna od cvijeća do karikature i sl

2. Dotting alati

Dotting alati su imperativ u nail art kit. Oni pomažu u stvaranju točkice. Oni obično dolaze u setu od pet različitih veličina od 10 grla. Oni također pomažu u stvaranju neke lako dizajna noktiju.

load...

3. Dijamanata

Dodaj različitih veličina, boja i oblika cirkonima u zalihu. Oni dodaju bling i glamur na svoj nail art.

4. Ukrasne trake

Ove trake su vrlo tanke i pomoći u dodavanju metalik linije u svoj manikir. Ove trake također dolaze u mnogim tekstura i boja.

5. Zlato perle / Pospite perle / Cavier perle

Oni su male metalne kuglice ili staklenih perli. Ovo pomaže u stvaranju naglasak i daje 3D efekt na noktima. Možete vidjeti Caviar noktiju u akciji.

load...

6. Loose Glitter / Confetti Glitter

Ne morate imati sjaj u nokte. Možete primijeniti glitter na noktima u labave obliku praha. Možete posuti sjaj na ljepljiv lak za nokte pomoću ventilatora četkom. Takođe možete kreirati lepršati french tips primjenom top coat za nokte, a zatim potapanja ga u glitter lonci, uklanjanje viška koristeći ventilator četkom i brtvljenje to primjenom još jedan sloj završni premaz.

7. Lakovi za nokte

Trebali bi imati barem neke dobre nijanse noktiju emajla. Nemojte zaboraviti dodati crne i bijele nijanse jer su oni najčešće korišćenih. Također možete dodati neke teksture noktiju emajla ili glitter one. Najviše popularno noktiju emajl danas je magnetska noktiju emajl.

8. Stamping Kit

Nail art utiskivanje komplet uključuje strugač, pečat i štancanje šablon. Početi sa štancanje malim dizajnom i postepeno početi štancanje punu dizajna noktiju.

9. Topcoat I Basecoat

Nemojte uključiti neke dobre kvalitete i brzo suho završni premaz u zalihu. Topcoat daje sjaj i produžava život svoj manikir. Odaberite Basecoat po vaše zdravlje noktiju. Ako vaš nokte potrebna dodatna kalcijum onda kalcijuma graditeljima itd i ne zaboravite da se prijave basecoatbefore počinje da slikam nokte.

10. Orangewood Stick / Toothpick

Oni se koriste da pokupi cirkonima i pomoći u stvaranju točkice. Oni su također vrlo koristan u vodi marbling.

11. Pinceta / Scissors

Pincete pomoći u branje malim ukrasima i to je prilično zgodan alat. Ponekad uz primjenu dekali itd morate ih smanjiti tako mala škare je imperativ.

12. Odstranjivač laka za nokte

Da biste uklonili lak za nokte, možete pokušati acetona maramice. Kara acetona maramice su dobar izbor. Oni su jedan-stop rješenje za prilično nokte. Maramice su jednostavni za upotrebu i ne sadrže aceton, toluen, alkohol i paraben. Oni mogu lako ukloniti tamne nijanse lakova za nokte. Oni sadrže prirodne maslinovog ulja i vitamina E. Ovi maramice vlaže kožu, kao i spriječiti ljuštenje zanoktice i chipping noktiju, čineći nokte zdrav izgled i sjajna.

13. Koja ne ostavlja dlačice Pamuk Swabs / Q-tips

Oni su potrebni za čišćenje i uklanjanje nokte sa noktima. Koja ne ostavlja dlačice pamuk brisevi su važne jer obične pamučne može ostaviti pamučnih vlakana na noktima na taj način upropastiti manikuru. Q-tip umočen u aceton besplatan za uklanjanje pomaže u uklanjanju dodatnih nokte od zanoktice i vaša manikura izgleda urednije.

14. Akrilne boje

Oni pomažu u stvaranju prekrasne nail art dizajna.

15. Nail Art Brushes

Oni su imperativ u skrivene i svaka četka ima svoju upotrebu.

16. Drugi

Možete dodati vijaka, akril naljepnice, hrle u prahu, umjetni savete itd na zalihe.

Dakle, koji od ove nail art alat to često koristite?

load...