Šminka

Najbolji Berry ruževi i Swatches - naš top 10

Najbolji Berry ruževi i Swatches - naš top 10

Berry ruž nijanse su vrlo svestran i često odgovaraju veliki niz tonova kože. Oni mogu varirati od tamne nijanse znatno lakši nijanse bobica. Ove bobica ruž nijanse mogu imati crvene tonovima ili može biti crvenkasto, a neki čak imaju ljubičaste tonovima previše. Ali potpuno su važan dio pada sezone. Ove boje imaju sposobnost da svoje lice sjaj bez čineći ga se pojaviti vampy ili pretamna. Dakle, evo nekih bobica nijanse koje treba probati.

Najbolje Berry Ruževi

1. Mac Rebel:

Kupite Mac Rebel Za ₹ 2,533.58 @ www.amazon.in/mac-rebel

Mac je poznati brand u svijetu za svoje super proizvode. Jedan takav veliki proizvod Rebel. Rebel je duboka bobica hlad sa nagovještajem fuksije. Ona ima vrlo malo nagovještaj sjaja i ima sjajan završni sloj. Ide neprozirne u jednim udarcem, a vi se lako može sloja. Ona klizi veoma glatko i ostaje dugo. Ovo je jedna od najboljih bobica ruževe hlad možete pokušati.

load...

2. Rimmel London Lasting Finish ruž za usne 'Cutting Edge':

Kupi Rimmel London Lasting Lipstick @ www.amazon.in/rimmel-london-lasting-lipstick

Rimmel London je bio poznat po velikim pristupačne šminke proizvoda. Hladu Cutting Edge je veliki bobica nijansu ruža za usne sa ljubičastim tonovima. Ona ima kremastu formulu i cijenom vrlo razumno.

load...

3. Mac Odyssey:

Kupite Mac Odyssey Za ₹ 2,196.22 @ www.amazon.in/mac-odyssey

Odessey Mac je ledeno bobica nijansa što je odlično za one koji nisu sigurni o nošenju tamne nijanse. Ova nijansa je savršena pada hlad i odgovara svim tonovima kože, toplih i hladnih.

4. NYX Black Label ruž za usne Midnight Večera:

Kupi NYX Black Label Midnight Večera Lipstick @ www.amazon.in/nyx-black-label-midnight-dinner-lipstick-

NYX Black label karmin ponoći večera je također prekrasna bobica hlad. Ona ima ružičasto berry ton sa nagovještajem šljive. Ruž za usne je kremast i dugo ostaje. To ne izmiri u fine linije i daje usnama izgled puniji

5. Mac pojačalom Cream Lipstick Craving:

Kupite Mac pojačalom Cream Lipstick želju za ₹ 2,780.47 @ www.amazon.in/mac-amplified-cream-lipstick-craving

MAC pojačan krem ​​ruž za usne u 'žudnja' se ponovo Plumy nijansa sa ružičastim tonovima. To je vrlo kremasta i ima suptilan sjaj. Kao i većina MAC ruževa, ova nijansa također ide neprozirni u jednom prevlačenja.

6. Maybelline The Jewels Color Sensational ruž za usne Berry Brilliant:

Kupiti Maybelline Jewels Color Sensational ruž za usne Za ₹ 425,00 @ www.amazon.in/maybelline-jewels-color-sensational-lipstick-

Ova nijansa od boje čitav niz je sličan MAC pobunjenika i duboko Plumy bobica hlad. To daje sjajne površine i ostaje staviti za prilično dugo.

7. Revlon Super Lustrous Raisin Rage:

Kupiti Revlon Super Lustrous Raisin Rage Za ₹ 435.00 @ www.amazon.in/revlon-super-lustrous-raisin-rage

Ovo je i tamna bobica nijansa koja je idealna za jesen i sve one koji žele nijansa koja će im lice sjaj. Super sjajne serije je poznata po svom širokom spektru boja, kao i njihovu veliku kvalitetu. U hladu je duboka bobica nijansa koja će odgovarati većini indijskih tonove kože,

8. L'Oréal Paris Nepogrešivi ruž za usne Enduring Berry:

Kupi L'Oréal Paris Nepogrešivi ruž za usne Za ₹ 990.00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-infallible-lipstick

Ovo je cool zategnut bobica hlad i dobro je dodao da je shimmer. To daje veliku pigmentacije i ostavlja roze nijansa na usnama nakon nekog vremena. Ali ovo ruž je dugotrajan i spadne sa šminke u potpunosti.

9. Maybelline Moisture Extreme Lipstick Brusnica:

Kupi Maybelline vlage Brusnica Lipstick @ www.amazon.in/maybelline-moisture-cranberry-lipstick-

To je tamna brusnica hlad. Po cijeni vrlo razumno, ova nijansa je jako kremast i ne čini usne suha. Zbog to je kremasta formula, ona klizi lako i ostaje za 2 do 3 sata i ostavlja nijansu nakon toga.

10. Revlon Matte ruž za usne Strawberry Suede:

Revlon ima širok spektar nijansi u ponudi i oni su dostupni u svim tekstura. Jagoda antilop hlad iz asortimana mat je svijetla nijansa jagoda koji ima jake naznake crvene boje. U hladu je roze prekrasna ponovno na bazi. Ovo bi izgledalo divno na sajmu do srednje tonove kože.

load...