Šminka

Najbolji Lakme koncealeri - naš top 10

Najbolji Lakme koncealeri - naš top 10

Lakme ima neverovatan spektar korektor nijanse formulirana posebno za sve različite indijske tonove kože. Oni su dostupni u različitim bojama; trebate dobiti nijansu lakši od vašeg temelj. Blend to pravilno da biste dobili svjež i blistav izgled uz jačanje povjerenja između ljudi na dnevnoj bazi ili prisustvovati bilo koji poseban događaj.

Dobar korektor mora:

  • Lako uklopiti
  • Biti pravi hlad
  • Dati besprijekoran izgled

Nadam se da ovaj članak vam pomaže da pronađete najbolje odgovara korektor za vašu kožu.

load...

Top 10 Lakme Korektori:

Ovdje su najbolji od Lakme korektor nijanse za vas da izaberete iz.

1. Lakme Absolute Bela Intense Korektor u stiku - Light na Medium:

Kupiti Lakme Absolute Bela Intense Korektor u stiku - Light na Medium @ www.amazon.in / -lakme-apsolutna-bijelo-intenzivne-korektor-stick- svjetlo-to-medium

Ova nijansa Absolute White Intense Korektor u stiku pokriva i prikriva podočnjake. Sadrži vitamin B3 i SPF 20 koji pomaže da se sakrije nepravilnosti i umor. Ovo najbolje radi za fer do srednje tonus kože. Ovaj korektor je mekan i pigmentirana, ali ne kremast i teško se topi. To može trajati lako do 4 sata bez nabora ili fine linije. Osim toga, on ima prirodni izgled koji dobro uklapa i daje srednju pokrivenost na nepravilnosti.

load...

Preporučuje se za: sajam Medium kožu

2. Lakme Face Magic Concealer:

Ovaj korektor daje nevjerovatan sjaj vaše ljepote. Ovaj opseg je formuliran posebno za tonus kože indijske žena. Obogaćen je vitaminom E i vodonepropusne. To vrlo lako stapa da prikrije sve podočnjaka, nepravilnosti i nedostatke.

Preporučuje se za: sve nijanse kože

3. Lakme Absolute Bela Intense Srednji Dark korektor: 

Kupiti Lakme Absolute Bela Intense Srednji Dark korektor Za ₹ @ www.amazon.in / -lakme-apsolutna-bijelo-intenzivne srednje do tamno-korektor

Ovaj štap skriva sve podočnjake, mrlje i umor znakova. Možete dobiti mlađi i pravednije kože na njegove primjene. Ovo sadrži vitamin B3 i SPF 20 za bolju zaštitu. Srednje do Dark dobro radi za wheatish do tamno Indian tonus kože. Ovaj štap vam može dati jasne i ujednačeni kože bez pigmentacije. Meka i kremast korektor ne topi off lako i daje srednje prekrivanje. Možete besplatan boravak do 4 sata bez gužvanja ili fine linije.

Preporučuje se za: Wheatish do tamno Indian tonus kože.

4. Lakme Face Magic - svakodnevno nošenje Souffle (Marble):

Kupi Lakme Face Magic - svakodnevno nošenje Souffle (Marble) Za ₹ 180 @ www.amazon.in / -lakme-lice-magic-dnevni-wear-souffle- (mramor)

Ovaj proizvod je temelj, ali se može lijepo koristiti kao korektor. To je lagana souffle šminka za savršenu svakodnevno nošenje. Oni se najbolje može suditi kao korektor prije nanošenja temelja. To je obogaćena krema za sunčanje i krastavca ekstrakti i je 100% na bazi vode, što ga čini laganim na koži. Oni se lako nanosi i pomiješan kao korektor dati prirodan, besprijekoran izgled kože. Ova posebna nijansa može biti pogodan za većinu Indijskog tonove kože.

Preporučuje se za: Wheatish tonove kože

5. Lakme devet do pet Flawless Creme Compact - Shell:

Kupiti Lakme devet do pet Flawless Creme Compact - Shell Za ₹ 585.00 @ www.amazon.in / -lakme's devet do pet-besprijekoran-creme-compact-ljuske

Lakme Flawless crème kompaktan ima jedinstvenu funkciju dva u jedan produkt temelj sperma korektor. U 'shell'hlad ove krem ​​kompaktnog stapa stvarno dobro i daje koži izvrsnu besprijekoran, gotov, zdrav i sjajni izgled. Korektor u ovom Crème kompaktni može sakriti nepravilnosti, bubuljice i fine linije za osoba kao što je izgled. Druga prednost je što ima više vremena habanja i štiti kožu od sunca, vjetra i klima uređaja. Ovaj korektor je za sve one koji imaju tamno suho na normalnu kožu.

 Preporučuje se za: Dusky suh na normalnu kožu

6. Lakme Absolute White intenzivni korektor u stiku SPF20 Shade 05 (za Wheatish ka tamnijoj Ten):

Ovo je ultra lagani korektor Lakme proizvodi koji radi kao masku da sakrije podočnjake, mrlje i umor znakova. Sadrži SPF i daje fer i besprijekoran izgled za cijeli dan. Ova nijansa Lakme apsolutni je savršen za više wheatish na mračniji tena. Oni su obogaćene vitaminom B3 i lako stapa uz dobru izdržljivost.

Preporučuje se za: Wheatish da tamniji ten

7. Lakme Devet Five Flawless Creme Compact - Pearl:

Kupi Lakme Devet Five Flawless Creme Compact - Pearl Za ₹ 570,00 @ www.amazon.in / -lakme devet do pet-besprijekoran-creme-compact-biser

Lakme Devet Pet Flawless Creme Compact, kao što je ranije objašnjeno, djeluje kao korektor kao dobro. Ima odličan spužva za primjenu i pakovanje je lijep i kompaktan. To daje punu pokrivenost kremaste teksture. Ova nijansa je najbolje odgovara za Indijance s fer tonusa kože.

Preporučuje se za: sajam kože

8. Lakme Devet Five krema Compact - Marble:

Kupiti Lakme Devet Five krema Compact - Marble Za ₹ 650,00 @ www.amazon.in / -lakme devet do pet-krem-compact-mramora

Lakme 9-5 krem ​​kompaktnih sperma korektor je vodootporan i znoj dokaz koji daje svjež i blistav izgled. Ova klizi glatko na površini kože što ga čini lako sakriti mrlje i maraka. To daje mat izgled i daje dobru pokrivenost. Mramor nijansa je obično pogodna za fer wheatish tonus kože.

Preporučuje se za: sajam wheatish

9. Lakme Devet Five Flawless Crème Compact CORAL (Za Wheatish Da Dusky Ten):

Lakme Devet Pet Flawless Crème Compact sperma korektor je vodootporan kao i znoj dokaz bez davanja masnu, sumorna izgled. Klizi glatko na površini kože što ga čini vrlo lako sakriti mane, spotova i maraka. To daje mat izgled i daje prosjek pokrivenosti. Coral hlad iz ove serije je obično pogodna za wheatish da dusky ten.

Jako se dobro blenda i ne izaziva nikakve pauze napolje.

Preporučuje se za: Wheatish da Dusky ten.

10. Lakme Face Magic svakodnevno nošenje Souffle PEARL (za sajam Ten):

Ovaj souffle sperma kompaktan je lagan za savršen make-up svaki dan. Jako se dobro blenda i ne izaziva nikakve pauze napolje. Prikrivanje sa ovim mogu dati prirodan i besprijekoran izgled. Sadrži kremu za sunčanje i krastavca ekstrakti i voda proizvod na bazi 100%. Ovo je najbolje pogodan za sve tipove kože. Nanesite točkice na obraze, čelo, nos, brada ili područja koja vam je potrebna da se sakrije. Dodirnite olako.

Preporučuje se za: sve tipove kože

Cijena: Rs 120

I to je razlog zašto, kada branje korektor Lakme je jedan od najboljih brendova da ide za indijsko kožu. Ona ima nešto za svaki tip kože i hlad!

load...