Šminka

Najbolji prajmeri za suvu kožu - naši top 10 izbora

Najbolji prajmeri za suvu kožu - naši top 10 izbora

Najočigledniji šminke grešaka su one veze sa kožom. Fondacija pruge, nepravilna toniranje, pogrešan ton temelj, otvorene pore, crvenilo oko nosa, preko-prašnjavih, masnu T-zonu blistave - šminka grešaka može napraviti ili slomiti outfit. Poznata vizažistica i osnivač ljepota brend, Napoleon Perdis, kune primjenom prajmer popraviti sve ove greske. "Ne prajmer zločin! To je bilo moje karijere duge mantru jer pomaže obradim svoj temelj, pomažući da se vaša koža ostati besprijekoran duže", kaže Perdis.

U nastavku su navedene u prvih deset najbolje kapisle za kožu koja će pomoći u borbi protiv suhe kože. Oni će dati koži flawlessness želite!

Najbolje Podloge za suhu kožu

Sljedećih 10 su top kapisle za suhu kožu.

1. Clinique Superprimer Face Primer:

Kupiti Clinique Superprimer Face Primer Za ₹ 5,099.00 @ www.amazon.in/clinique-superprimer-face-primer

Clinique Superprimer Face Primer radi za kontrolu suhu kožu. Ako imate suhu kožu sa tendencijom pahuljica, onda je ovaj proizvod je savršen, jer ima baznih ulja i pomaže izgladiti kožu. To dalje ne isušuju kožu ili uzrokovati akne izbiti.

load...

2. Mary Kay Foundation Primer:

Kupiti Mary Kay Foundation Primer Za ₹ 2,264.15 @ www.amazon.in/mary-kay-foundation-primer

Ovaj proizvod će vam dati samo pravo količinu boje. Nikada blijedi i posvjetljuje nečije oči gore. To je vodootporan i mrlje dokaz i ostaje na više od dvanaest sati. Također, količina potrebnih za prijavu svaki put je vrlo malo, tako da traje dugo.

load...

3. L'Oreal Professional Face Primer:

Ovaj proizvod je najbolje koristiti prije nanošenja temelja i rumenilo i čini da koža izgleda terrific.This lice prajmer za suhu kožu ima ulje bez osnove i savršen je za sve tipove kože. Ona vlaži i hidratizira kožu, bez da izgleda masna. To daje Vašoj koži savršena baza i čuva kožu hidratizirana i čista.

4. Make-up Forever HD-Micro usavršavajuća Primer:

Kupi Make-up Forever HD-Micro usavršavajuća Primer @ www.amazon.in/Make-up-forever-hd-micro-perfecting-primer

Ovaj proizvod je jedan od najboljih početnica za suhu kožu. Samo mali iznos potreban za pokriće celo lice i ima bazu bez ulja koja radi na daju koži glatku teksturu. Ona pomaže u kontroli prekomjerne sušenje se prirodno suhu kožu i pomaže zadržati šminka za mnogo duže. Može se miješati sa korektor napraviti dobru sjenila bazu.

5. Smashbox Photo Finish Luminizing Foundation Primer:

Kupiti Smashbox Photo Finish Luminizing Foundation Primer Za ₹ 2.379,00 @ www.amazon.in/smashbox-photo-finish-luminizing-foundation-primer

Ovaj prajmer vam daje foto-finiš obećava i pomaže prikriti pore. To ne izaziva akne i potpuno bez ulja. Ona također ima antioksidansima i daje koži vrlo čist i gladak baze. To daje uredan i svjetlucave finiš za make-up.

6. Mac Prep + Prime Face Protect SPF 50:

Kupite Mac Prep + Prime Face Protect SPF 50 Za ₹ 4,621.38 @ www.amazon.in/mac-prep-+-prime-face-protect-spf - 50

Ako želite još mat tražiti tvoje lice, onda je ovo prajmer za suhu kožu je za vas. Ona drži šminku ravnomjerno i za mnogo duže nego što je uobičajeno. To daje sjaj koži kada se koristi i čini lice mekom i glatkom. Faktor SPF 50-tako da nema potrebe da se prijave dodatnu zaštitu od sunca.

7. Chanel Le Blanc De Chanel iluminirajuća Baza:

Kupiti Chanel Le Blanc De Chanel iluminirajuća baza za ₹ 5,548.80 @ www.amazon.in/chanel-le-blanc-de-chanel-sheer-illuminating-base

Ovaj je skupo je, ali se isplati svaki peni. Chanel Le Blanc De Chanel iluminirajuća Base dodaje sjaj na koži, dok hidrataciju i ubla'avawa to. Pazi za to rosne izgled.

8. Dior SkinFlash Primer:

Kupi Dior SkinFlash Primer @ www.amazon.in/dior-skinflash-primer

Ovaj prajmer pomaže u sprečavanju sjenilo gužvanje. To se savršeno uklapa u vaš kapka. To čuva vaše sjenilo na mjestu i poboljšava boje.

 [Read: Cheek Šminka Savjeti i trikovi]

9. Maybelline Dream Smooth Primer:

Kupiti Maybelline Dream Smooth Primer @ www.amazon.in/maybelline -dream-glatko-prajmer

To je lagan i prozračan i primjenjuje se prije upotrebe temelj. To ujednačava tonus kože i pomaže prikriti pore. To daje koži mat i Głowy finiš. Siguran glava Turner!

10. Revlon PhotoReady Primer:

Kupiti Revlon PhotoReady Primer Za ₹ 1.464,00 @ www.amazon.in/revlon-photoready-primer

Revlon PhotoReady Primerhas prednosti premaz i seruma prelivena stabilizirala vitamina C. To smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Postepeno izglađuje kožu, pomaže prikriti pore i čini kožu izgledaju odlično. Samo vrlo malo količina je potrebna po aplikaciji i pomaže popraviti oštećenu kožu previše. Dobra vrijednost za novac zaista.

Dakle, ne brini više o dosadnih pitanja kože. Izaberite bilo koji od ovih prajmera dati svoj suhu kožu i maženje to zaslužuje!

load...