Šminka

Najbolji Loreal sjenilo dostupno - naš top 10

Najbolji Loreal sjenilo dostupno - naš top 10

Sjenila su najbolji način da se oči još atraktivnijim i postoje mnogi sjenila dostupnih na tržištu koje možete izabrati. Ali budite sigurni da koristite kvalitetne proizvode kao što ćete ih koristiti na oči. Dakle, danas sam dijeljenje sjene Top10 oči od L'Oréal Paris koji definitivno treba probati ako volite da radite šminke oko očiju. Nadam se da ćete uživati ​​u članku, da li ostaviti svoje komentare.

Najpopularnijih Loreal Sjenila na tržištu

1. L'Oreal Paris otvorene oči Pro sjenilo za oči u bež Harmony:

Ako volite neutralne šminku za oči i tražim paletu onda L'Oreal sjenilo quad bež harmoniji definitivno će vam pomoći. Paleta ima četiri sjenilo nijanse u tome što su šampanjac, breskve, smeđe i zlatne. Sve nijanse su visoko pigmentiran, a formula je glatka da se uklapa. Dolazi u šik crnu slučaj sa aplikatorom kako bi olakšao primjenu. Boje ostati 5 sati bez primera koja je stvarno dobro.

load...

Cijena: 700 INR

2. L'Oreal Color Riche Ombre sjenilo za oči Quad - Beige Trench:

Ovo sjenilo paleta je savršena kombinacija neutralnih i zlata da se postigne savršen smokey eye look. Sadrži 4 nijanse u tome što su zlato, srebro, bakar i sive... Sve boje se međusobno nadopunjuju mnogo. Nijanse su visoko pigmentirana i jednim udarcem je dovoljno da željenu boju. Boje ostati za 6 - 7 sati, bez osnova i možete koristiti premijera povećati izdržljivost više... Nije to sjajno?

load...

Cijena: 770 INR

3. L'Oreal otvorene oči Pro Blue Harmony:

Plava sklad paleta sjenila od loreal sadrži 4 nijanse u tome što su tamno plava, svijetlo plava, crna i jedan highlighter hlad. Boje su mnogo pigmentirana i možete ga koristiti za plave i crne smokey eye look koji je najnoviji trend. Nijanse imaju shimmer previše, ali ne brinite, jer ne izgledaju OTT. Je izdržljivost je nevjerojatna i boje ostati za oko 7 sati bez gužvanje.

Cijena: 700 INR

4. L'Oreal Nepogrešivi sjenilo za oči-Burning Black:

Ako ste u potrazi za savršen smokey-eye shadow šminke hlad onda ovo je za vas, jer je prekrasna duboko bordo nijansa. To je intenzivan nijansa koja je vrlo pigmentirana. Tekstura sjenilo između puder u prahu i puder, ali to uklapa kao san i ostaje za ceo dan dok ga ne uklonite sebe. Pakovanje je stvarno jedinstven i elegantan plus ne gužvati na sve.

Cijena: 450 INR

5. L'Oreal otvorene oči Pro Quad-Plum Harmony:

Ovo sjenilo quad je za one koji vole primjenom pink sjenilo na dnevnoj bazi kao što izgleda dobro i prirodno. Ovaj quad sadrži četiri nijanse, odnosno duboko šljiva, bombona roza, svijetlo roza sa bijelim nijanse i jedan highlighter hlad. Nijanse međusobno nadopunjuju i idealni su za svakodnevnu upotrebu, jer ne izgledaju preko vrha, čak i nakon što shimmer. Nijanse ostati za dugo vremena i ne morate brinuti o kontaktu se i sve.

Cijena: 700 INR

6. L'Oreal Color Appeal Chrome Shine sjenilo za oči:

Ovo sjenilo iz L'Oreal dolazi u dvije nijanse, jedan je ponoć počinje što je prilično sivo sjenilo sa svjetlucavim česticama u njoj, dok je drugi sepia iskra koja je bronzy bakar nijansu sa svjetlucavim česticama u njemu. Nijanse ponovno visoko pigmentirana i ostanu za oko 5 - 6 sati bez primera; možete povećati izdržljivost pomoću sjenilo baza ili primera. Cijena je pristupačna, jer su dostupne u velikim količinama.

Cijena: 425 INR

7. L'oreal Infalliable sjenilo All Night Blue:

Ovaj cijelu noć plava nijansa je prekrasna ponoći plave boje koja ima iskre u sebi što ga čini idealnim za stranku habanje. U hladu je super pigmentirana i samo je potrebno da ga povucite samo jednom i to vam daje intenzivnu boju. Tekstura je svilenkasto glatkom i lako i bez napora stapa. Senka za oči je pakiran u elegantan putovanje prijateljski i pakovanju. Ostaje za dugo vremena... Šta ti treba?

Cijena: 450 INR

8. L'Oreal Paris Quad Pro- Freida Pinto smeđe oči:

Ako si neutralan ljubavnika i nisu pokušali ovo sjenilo za oči Quad od L'Oreal onda nam nedostaju jako zabavno jer su neverovatno pogotovo što ovu cijenu. Paleta ima četiri nijanse od tri su smeđe nijanse tamne, lakih i srednjih... Dok je jedan highlighter hlad. Tekstura je glatka i lako se uklapa bez ispasti. Nijanse su stvarno prilično i oni ostaju u trajanju od 5 sati.

Cijena: 650 INR

Žalbeni 9. L'Oreal Color Trio Pro Azure Blonde:

Ovo sjenilo iz L'Oreal dolazi u elegantan pakovanje sa 2 aplikator četkom što ga čini lako za korištenje. Ona ima tri nijanse u njemu koji su tamno plavi, svetlo srebrnasto plave i smeđe bež boje. Nijanse are3 ne krede i jednim udarcem vam intenzivnu boju, jer su vrlo pigmentirana. Tekstura je glatka što olakšava primjenu i nijanse ostati oko 5 sati.

Cijena: 500 INR

10. L'Oreal otvorenih očiju Pro-Tirkizna:

Tirkizna je najnoviji trend ove sezone, a ako ste u potrazi za sjenilo u istoj nijansi, onda je ovo vredi probati. Ovo sjenilo quad ima četiri nijanse u njoj, odnosno bež, naglašavajući hlad, tirkiz i tamno plavi hlad. Nijanse su izuzetno pigmentirana i boravak za 8 sati, bez gužvanja ili blijedi....što je stvarno za svaku pohvalu. Možete igrati sa bojama i boje su idealne za svakodnevnu upotrebu.

Cijena: 700 INR

load...