Šminka

Na raspolaganju su najbolji gloss za usne Revlon - naš top 10

Na raspolaganju su najbolji gloss za usne Revlon - naš top 10

Revlon je poznati brend koji je nas služio sa svojim širok spektar kozmetike. To je ujedno i prvi međunarodni brend koji je lansiran u Indiji. Oni imaju neverovatan spektar za njegu kože, za njegu kose i šminku. Danas sam dijele neke od najboljih Revlon sjajila koje vrijedi pokušavaju.

Revlon sjajilo za usne Shades

1. Revlon Colorburst sjajilo za usne u Papayi:

To je koral roza nijansa sa malim treperi u tome, ali oni nisu zdepaste i ne gledaj over-the-top. To daje pokrivenost polu-čista i da će sakriti vaše pigmentirane usne. To prenosi glossy sjaj i osvjetljuje se tvoje lice. Formula je nelepljiva i to izgleda vrlo lagana na usnama. Ako ste koral ljubavnik onda je ovo vrijedi pokušati.

load...

2. Revlon Super Lustrous sjajilo za usne Coffee Sparkles:

Ovo Revlon sjajilo za usne dolazi u prozirnoj plastičnoj bočici sa srna metara aplikator. U hladu je gol bež sa blagim treperi u njemu. Ova nijansa će odgovarati svim indijski tonove kože i ona će izgledati najbolje sa zadimljenim očima. Sjaj ostaje za 4 sata i čuva vaše usne hidratizirana i hidrirani za dugo. Ona također ima SPF 15 što je dodatni bonus.

3. Revlon Colorburst sjajilo za usne Fire:

To je krv crvena sjajilo za usne bez treperi. Formula je kremasta i hidratantna, ali to nije mastan na sve. To je vrlo pigmentirana i da će lako pokriti pigmentirane usne. Ostaje za 5 sati i ostavlja crvenu nijansu nakon toga. To je slično tečni ruž za usne sa svjetlucavim česticama.

load...

4. Revlon Super Lustrous sjajilo za usne Lilac krema:

To je lagani mauve nijansa bez treperi. To je savršen za dan nositi kao što je lagana i ne sadrži nikakve zdepast treperi. Ostaje za 3 sata, što je dobro za sjaj. To čuva vaše usne hidratizirana za 4 - 5 sati, a formula je nelepljiva. Također se možete vrh sa svojim sjajilo za usne za povećanje izdržljivost.

5. Revlon Colorburst sjajilo za usne Crystal vode:

To je jasan sjaj sa lila i roze treperi u tome, ali oni ne izgledaju over-the-top. Tekstura je kremast i stoga lako klizi na usnama. To nije ljepljiv ili masna. Možete vrh ga bilo koji ruž za usne, jer je lagan i ne osjećati teške na usnama. To nema prejak miris i ostaje za 3 sata, ali to drži usne hidratizirana oko 5 sati.

6. Revlon Super Lustrous sjajilo za usne u Pink Pop:

To je vruća ružičasta nijansa bez treperi ali i dalje posvjetljuje se lice. Pakovanje je vrlo elegantan i dolazi sa srna metara aplikator što aplikacija lakše. Tekstura je kremast i stoga klizi kao maslac na usnama. Ona također ima SPF što ga čini savršenim za dan habanje.

7. Revlon Colorburst sjajilo za usne u Hot Pink:

To je cool-zategnut roze sjaj koji ima svjetlo treperi u tome, ali oni nisu vidljivi. To daje sjajne učinak na lice. To je pigmentirana a možete izgraditi ako imate pigmentirane usne. Formula je kremast i na taj način dobro vlaži usne. Ostaje za 4 sata bez da usne suve.

8. Revlon Super Lustrous sjajilo za usne - Raisin Glaze:

To je čista zlatno crvena sa zlatnim shimmer u njemu i izgleda vrlo regal. Ako vam se sviđa treperi onda ćete voljeti ovaj sjaj za usne. U GLITTERS nisu jako shimmer ili glomazno, a vi se lako može nositi. Formula je nelepljiva i to je lagan previše. To je savršen za brakove i posebne prilike.

9. Revlon Colorstay Mineral Lipglaze Overtime vina:

To je duboka i sjajna bordo nijansu, a ako mi se nosi tamne nijanse, onda je ovo vrijedi pokušati. To je ne-ljepljiv i ostaje za 4 sata lako. Ona vlaži vaše usne i bez njih isušivanja. Pakovanje je vrlo moderan i štap je dobro.

10. Revlon Color Stay za prekovremeni rad za usne - Sheer Nar:

Fuksija usne su najnoviji trend danas, a ako niste našli savršeno fuksija sjajilo za usne još onda probati ovo. To je 2-u - 1 sjajilo za usne kao jedan kraj sadrži boju usana i drugi kraj sadrži gornji sloj. Dakle, možete ga koristiti kao jasan sjaj ili kao ruž za usne previše. Ona vlaži vaše usne i ostaje 8 sati što je neverovatno.

Da li ste pokušali Revlon sjajilo za usne boje ili nijanse? Koja nijansa je tvoj favorit?

load...