Šminka

5 Novi načini nošenja bijelog oka

5 Novi načini nošenja bijelog oka

Kada je u pitanju olovke za oči, mi stalno mislim na crno! Ako provjerite šminku kutije svojim prijateljima, vi ste više nego vjerojatno naići na crno kajal ili oko brodova. True crnoj boji za oči je univerzalno koristi od uzrasta. Beli razne olovka za oči je siromašni rođak! Zavirite unutar šminke prodavnica i tržnih centara, a vi ćete primijetiti veliki komadi bijele eyeliner napustio neprodanih na policama. To je zato što većina žena jednostavno ne znam šta da radim s bijelim eyeliners!

Ali, ako ste već izabrali, onda čestitam! Ste napravili dobar izbor! Obećavam da nećete izgledati loše! U stvari, ove obloge će vam dati srna kao prekrasna svijetle oči! To je razlog zašto mnoge poznate ličnosti ga koristiti bez straha.

Bilo da imate lakši ili tamnija boja kože, koristeći ove savjete će vam pomoći pojaviti oči svjetlije, istakao i da ih ističu veličanstveno.

5 načina korišćenja A White tuš za oči:

Dakle, kako se koristiti beli eyeliner? Ovdje su top 5 savjeta kako koristiti bijele eyeliner u 5 različitih načina da se probije tabu:

load...

1. Line Vaš vodena linija:

Možete koristiti bijele eyeliner na liniju vaše vodene linije da odmah podigne oči i učiniti ih se pojaviti veći. Kada ga primijeniti na vodenoj liniji, čini vaše oči se pojaviti veći. Također je trik da ga koriste na ljude s Oriental, azijskim i duboko usađenih očiju. To će pomoći transformišu svoje oči i učiniti ih se pojaviti veći i svjetliji. Ako imate tamnu boju kože, možete misliti da će beli eyeliner daju kontrast ili neprijatnih izgled. Onda možete napuniti gornje linije trepavica sa crnim eyeliner i napunite vodene linije s bijelom olovkom. Za kreiranje uravnotežen i suptilan izgled oka, koristite crni eyeliner duž vodene linije donji poklopac a.

2. Unutarnji kut Pop:

Koristite bijele eyeliner u najdublje uglu suznice području dati instant pop umornim i dosadan oči. Ako i dalje misli da je ovaj trend suludo, ali žele da se uključe u šminku, onda je najbolje da ga prate u unutrašnjem "V" u oči. Na ovaj način, možete pokušati beli eyeliner bez izlazak iz zone udobnosti.

load...

3. Sjenilo Pop:

Koristite bijele eyeliner i primijeniti je na cijelom području kapka. Zatim, koristite krut sjenilo četkom ili prsten prst i tiho uklopiti ga čak i distribuciju proizvoda. Sada koristite svoj omiljeni sjenilo za instant stvaranje pop boja. Beli baze će spriječiti gužvanje vašeg sjenila i čine ga traje duže.

4. Obrva Lift:

Bela olovka za oči može se koristiti i za podizanje obrve. Možete pratiti oblik vaše prirodne obrve da im daju izgled. Možete jednostavno primijeniti odmah ispod najvišoj točki obrva kako biste označili svoje oči tiho. Za dramatičan i intenzivan izgled, koristite beli brod na liniju od početka svog prirodnog obrva, odakle obrva luk počinje i gdje završava. Da li ovaj trik da podigne oči.

5. Savršeno Cupid Bow:

Nanesite bijele eyeliner do vrha najviše Cupid luk područje da se istakne i stvoriti iluziju većih usana. Ključ za postizanje ovog trik je da se uklope proizvod neprimjetno u suprotnom moglo ističu Stark i laskave.

I tu imate 5 različitih načina za korištenje beli eyeliner! Čak i ako vam je neugodno postava oči sa bijelim, ove savjete će definitivno staviti svoje stare bijele obloge u dobre svrhe. Probajte i javite nam kojih je jedan svoj omiljeni.

load...