Šminka

8 crno-bijelih dizajna za nokte sa slikama i savjetima za styling

8 crno-bijelih dizajna za nokte sa slikama i savjetima za styling

Crna i bijela je najviše volio kombinaciju i uvijek je u modi. Ova kombinacija uvijek gleda roba na sve od kuće dekor na svoj outfit ili čak noktima. Black and White nail art dizajn ići s bilo koje odijelo i izgleda vrlo šik.

8 White pod uticajem crne nail art

Evo ja sam dijeljenje nekoliko mojih Nail art dizajn u bijeloj i crnoj kombinaciji i neke druge inspiracije dobiti prekrasna kombinacija na napojnice:

Inspiracija 1: točkicama Nail Art

Polka dots izgledaju vrlo elegantan i šik u Black and White kombinaciji. Stvaranje ovaj izgled je vrlo jednostavno i lako. Samo obojiti nokte crne ili bijele i stavio točkice pomoću zub pick ili dotting alat u alternativne boje i zapečatiti svoj dizajn uz maksimalnu kaput. Možete dodati male, velike ili srednje polka dots skladu sa svojim željama. Možete čak i označite Polka Dot dizajna noktiju.

load...

Inspiracija 2: Stripes Nail Art

Black and White Nail Art Stripes izgledaju vrlo lijepo. Možete staviti pruge u vertikalnom, diagnal ili horizontalnom položaju. Kako stvoriti ovaj izgled? Bojiti bazu u bijeloj ili crnoj boji i koristi precizne četkom ili striptizeta četkom, crtaju linije u bilo kojoj poziciji želite. Pobrinite se da umirili ruke da se prave linije. Možete pečat pruge previše koristi pruge predložak ploče. Možete staviti debele ili tanke pruge u skladu sa svojim željama.

Inspiracija 3: Zebra Print Nail Art

Kako o tome da je zebra ispis vrši na noktima? Zebra print izgleda vrlo lijepo u ovoj boji jer je u svom prirodnom obliku. Da bi to pravo, boje nokte u bijeloj i dodajte vilice kao alternativne trake (alternativne svaka pruga....Paint ih prvo lijevo od desno i tako dalje). Možete pečat ovaj obrazac previše. Ovo nail art u crno-bijeloj trake zaista izgledaju chic!

load...

Možete dodati nagovještaj treće boje kako bi se poboljšala ljepotu ove kombinacije. Pink i crvene izgleda sjajno uz ovu kombinaciju.

Inspiracija 4: Glitter Nail Art

Raslojavanje crna glitter nail art za nokte preko bijele ili bijele šljokice za nokte preko crno je dobra ideja da se lako dobiti ovu Black and White Nail Art kombinaciji. Ova metoda je ne samo lako, ali štedi svoj put.

Inspiracija 5: Sažetak dizajn Nail Art

Sažetak dizajna izgleda dobro u gotovo svakoj kombinaciji, ali oni najbolje izgledati u crno-bijeloj kombinaciji. Ja sam stvorio ovaj dizajn slikajući noktiju u bijeloj i zatim dodavanjem nekoliko kratkih poteza i točkice u crnoj boji.

Inspiracija 6: Freehand Nail Art

Skoro svaki dizajn izgleda vrlo raskošnih u crno-bijeloj kombinaciji. Možete dodati bijelo cvijeće preko crnu ili obrnuto. Možete slikati leptiri također. U sljedećoj slici prvi sam se prijavio svoju bazu kaput, a onda sunđerom neke bijele boje, počevši od savjeta kako upravo iznad moje zanoktice. Nakon bijele boje presušili, naslikao sam par crne grane na moje nokte, a zatim dodao neke vrlo mali crni lišća. Nakon ovog dodao sam nekoliko crvene točkice na moju noktiju da poboljša svoju ljepotu.

Možete slobodnom rukom bilo koji dizajn koristeći ovu kombinaciju. Kao i na slici gore, napravio sam kane kao obrazac sa crnim preko bijele baze.

Inspiracija 7: Korištenje Black and White Embellishments

Možete dodati crne i bijele ukrasima da se ova kombinacija na napojnice kao što sam ja u ovom manikir.

Inspiracija 8: Ostalo Nail Art

Postoji mnogo načina da se ova kombinacija na savjete s lakoćom. Postoji mnogo različitih tehnika možete koristiti uz ovu kombinaciju kao što možete učiniti novine nokte, marbling, štancanje i sl možete koristiti crne naljepnice preko bijeloj podlozi ili obrnuto.

Kao dvije tone francuski manikure su trend možete kreirati onih koji koriste ovu kombinaciju slikajući noktima bijele, a zatim dodavanjem tanki vrh crne boje.

Možete koristiti ovu kombinaciju u stvaranju half moon manikura jer su prilično vruće u 2017. Godini.

Da zaključimo post, ja kažem "biti kreativni".

Volite li ove kombinacije? Koja je vaša omiljena kombinacija? Dijeliti vaše mišljenje o tome.

Ako vam se sviđa ovaj članak, vi ćete voljeti naš članak o 2017 Nail Art Trendovi i Nail Art Naljepnice. Ne zaboravite da ih treba pogledati.

load...