Šminka

Na raspolaganju su najbolji prirodni proizvodi šminke - naši top 10

Na raspolaganju su najbolji prirodni proizvodi šminke - naši top 10

Nošenje make-up je dio svakodnevne rutine za većinu djevojke i žene ovih dana. Bilo da se radi koledž će djevojke, žene idu na posao ili pohađaju stranke, make-up je neizbježan. Od samo Kohl i sjajilo na punu make-up sa bazu (temelj, korektor) i ruž za usne, rumenilo, sjenila i Kohl, djevojke uglavnom ne izađe iz kuće bez make-up. Jedan od glavnih načina života trend koji je nastao u posljednjih nekoliko godina je da se ide organski ili prirodni, i make-up proizvodi nisu izuzetak. Kompanije su došli do dosta prirodnih proizvoda, uglavnom mineralna make-up linije proizvoda. Ovi proizvodi su bolji za kožu u odnosu na redovne proizvode na duge staze. Oni pomažu kontrolu break-outa previše, i ne začepljuju pore. Neki od najboljih proizvoda prirodne šminke lako dostupan u indijskom tržištu su navedene u nastavku za svoju referencu (sa opcijama u većini kategorija šminke):

Prirodne kozmetike

1. TBS Extra Virgin Minerals puder u prahu Foundation:

Ovo je jedna od najomiljenijih prirodnih proizvoda lice među ženama u Indiji. Prah ima finih mikro-shimmer čestice koje daju blistav finiš na koži, i dermatološki ispitan. Je dodao SPF 25 ga čini idealnim za dan trošenje!

load...

2. MAC mineralisati Skin Finish:

A meke, luksuzni puder koji nudi metalik sjajnog na kožu, ovaj prodaje kao alva s polica. Koristiti kao highlighter za obraze, ili kao ukupan prahu (sa vrlo lagana ruka) za taj dodatni sjaj za posebne prilike.

3. Sheercover Mineral Make-up:

Make-up kit koji je idealan za kožu sklonu aknama, ovaj dolazi kao kit, uključujući nekoliko make-up četkice. Proizvodi se zna da smanjuje pojavu pora, i mogu se koristiti od strane ljudi sa svim tipovima kože. Ovi proizvodi su lagani, a dodao SPF15 ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

load...

4. Lancome Ombre Absolue Minerali sjenilo za oči Quad:

A quad sa 4 nijanse koje nadopunjuju, u 'mineralna' faktor čini ovaj idealan komplet za putovanje.

5. TBS Extra Virgin Minerali kompaktni puder:

Kremasti proizvod koji rješava na puderasti mat na koži, ovaj prirodni izgled makeup proizvoda dolazi sa okrutnosti četkom aplikator, i savršena je za dotjerivanje u pokretu! Sadrži SPF previše, tako da je idealan za dan-nose!

6. L'Oreal Paris True Match Minerals Foundation:

A svjetlo proizvod pokrivenost koja tvrdi da se smanji pogoršanja kože u 4 tjedna, ovaj je pogodan za one s osjetljivom kožom. Masnu kože devojke mogu ga koristiti previše, jer je bez ulja. Ona također nudi SPF - 15 za zaštitu od sunca, a tvrdi da nose upto 16 sati.

7. Lotus Herbals Purestay Compact:

Jedan autohtoni brend, Lotus Herbals stalno dolazi sa kvalitetnim biljnim / prirodni proizvodi s vremena na vrijeme. Najnovija serija Purestay obećava da će biti 100% prirodni, i ima dobar niz prirodnih čine proizvoda, kompaktni puder kao omiljeni među puno djevojaka. Mikro-treperi dati iluziju blistavu kožu, dok ga držite mat dugo sati.

8. L'Oreal Paris Mineralno rumenilo:

Nježna prirodna formula i svilenkasto glatku teksturu čini ovaj idealan proizvod za svakodnevno nošenje. Idealan je za one s osjetljivom kožom, a ne začepiti pore na koži. Blago shimmer vam daje blistav rumenilo boje na obrazima.

9. Revlon Colorstay Mineralno rumenilo:

Bestežinski rumenilo koje daje svjetlost rumenilo boje na obrazima, ovo je idealna za zaposlene žene za dana u dan habanja, da ima sjajnog lice cijelo vrijeme bez gledanja previše čine!

10. Lotus Herbals Purestay Eye Definer:

Reklamira kao jedan od najboljih apoteke eyeliner olovke u Indiji, sa dugo ostanka i sposobnosti vode-dokaz, to su sigurni da ste pronašli svoj put u vaš sujete iz razumljivih razloga. Obilje boja na raspolaganju, a jedan od njih je svakako osvojiti vaše srce!

Nošenje čine više ne znači nosi kemikalija! Da li Mineral!

load...