Šminka

5 savjeta o tome kako dobiti divne prirodne obrve!

5 savjeta o tome kako dobiti divne prirodne obrve!

Debeli prirodno oblikovani obrve su se vratili za ponekad sada, od piste na filmskom platnu. Vrijeme je za one savršeno oblikovane i olovke tanke obrve su nestali. Sada je više prirodni izgled bolje komplimente da ćeš skupiti. Počevši od vremena Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn i Jennifer Conelly i ne ponovo u današnjem svijetu mode prirodne obrve su opet čineći svoj trag.

Čak i poznati šminkeri vjeruju da obrve što više prirodne žene, i ljepše i mlada ona izgleda.

Ovdje su dati svoj s nekoliko savjeta o tome kako da biste dobili prekrasne obrve prirodno što može napraviti drastičnu razliku u svoj izgled, ako ste jedan koji i dalje nosi olovku naoštren Plastična lutka obrve.

load...
Kako doći do prirodne obrve

1. Iščupati / navoja:

Čak i ako konac, ne navoj previše sliku savršeno ili slabo. Ako niste onaj koji voli pomoću pincete za čupanje vaše obrve vlasi onda da vam kažem, to je najbezbolniji i jednostavan i prirodan način izvlačenja obrve u smjeru rasta dlake i sa stalnim praksom možete definitivno postigne majstorstvo kože i neće morati da otrči do salona svaki put kada želiš oblikovati obrve gore. Ipak, ako želite da se ne slažu sa mnom možete ići u za temu, ali ne nit previše olovka naoštrena i pokušati zadržati normalnu debljinu obrve prema obliku i visinu svog obrva kostiju.

2. Pažljivo Trimming:

Sljedeća stavka će biti podrezivanje sa malim škarama koje sam siguran da ga vidio uzimajući učinjeno u salonu nakon threading, ili oni koji čupaju u udobnosti svog doma a oni također koriste male šišanja makazama da smanji sa obrva. Ali zapamti, ne preko trim vaše obrve vlasi i ne preko hrabrost. Držati ih kao punopravni i prirodni moguće. Ako ti vidim vlasi kose izlazi iz tu i tamo onda samo koristiti pincetom i čupaju njih (ovdje ne možete reći ne čerupanje, a to je vrlo teško doći do njih sa navojem, jer najviše vremena možete završiti sa oštrim ogrebotina sa navojem na vašoj koži, nećete završiti sa slučajnih ogrebotina naglim povlačenjem koncu ako koristite pincetu.

load...

3. Preko čerupanje ili Over slučajno navoja:

Ako Vaš obrve su preko ubrao ili slučajno preko navojem ponekad nikada ne može imati (u rijetkim slučajevima, mada zbog threading uglavnom) dlaka izrasla u onim dijelovima ili može završiti sa spor rast, tako da treba odmah ići u za neke kose serumi rast na tržištu i počnu da ih koriste ili pokretanje masiranje obrve lagano bademovim ili maslinovim uljem ili čak redovno ricinusovog ulja.

4. Oblik obrva:

Osim debljina obrva, čak i njihov oblik je jako bitan. Ako ste već boravili na dan za danom sa preko iščupanu i plastične lutke navojem obrve onda je vrijeme da se za atleast jednom neka rastu nazad u prirodnom obliku, a zatim slijede oblik vaše oči i obrve kosti dobiti znanje o tome kako debljine ili gdje da visok čelo ili u kojoj da ga strmim i gdje završava to je početak i gdje da ga završi. Takođe možete tražiti profesionalnu i kvalitetnu pomoć za to. Ugađati obrve otežava naturlness za obrve oblika.

5. Thin obrve:

Ako je, međutim obrve su tanki, a vi jednostavno ne mogu povećati to je debljina prirodno jer ste rođeni sa tankim obrvama onda za obrva olovke i popuniti praznine između obrva dlaka s olovkom u isprekidanom pokreta i stapaju dobro ako potrebno.

Dakle, to je kako da se prirodno obrve tražim!

load...