Šminka

Best Chanel lak za nokte - naš top 10

Best Chanel lak za nokte - naš top 10

Hi girls! Znam Chanel Nail boje nije lako priuštiti i ako izaberete pogrešnu nijansu ćete požaliti kupuju ga za ostatak svog života. Dakle, ja sam izabrao 10 najboljih novih Chanel lak za nokte boje i da su u prilogu slike za referencu. Pustite nas da pogledamo sve boje

Chanel lak za nokte boje

1. Chanel Distraction:

To je lijep svijetlo roza nijansa i pomalo liči na koralnim nokat boje! To je savršen za zimu habanje, kao i za ljeta i da će dodati pop boju u svoj outfit! Ona ima roze shimmer čestice!

2. Chanel Vendetta:

Ovo je lijepa nijansa! To je tamno ljubičaste boje. Ima vrlo sjajnom završnom obradom. Ja osobno volio ovaj i ja sam siguran da će sve to ja volim!

load...

3. Chanel za odmor:

Savršeno Orange boji lak za nokte sa sjajnom završnom obradom. Voleo sam ovaj jer nikada nisam video tako prekrasna narančasti lak za nokte ikada prije u mom životu.

4. Chanel Dragon:

Čini da nokti izgledaju zaista elegantan i vruće. Savršeno crvene boje i ostaje sjajna danima! Daje punu pokrivenost u samo jednom sloju!

load...

5. Chanel Rouge Noir:

To je Chocolaty-boji trešnje i čini ruku izgledaju odlično. Svako može nositi ga lako! Duboko vino crvena boja je ono što će svi like!

6. Chanel Blue Satin:

Ja osobno volim ovaj i siguran sam da svaki od vas će ga jednako vole. To je tamno pruski plava nijansa sa malim treperi u njemu. To čini nokti izgledaju tako prekrasna i vruće!

7. Chanel Black Satin:

Ovo je jedan savršen sjajne crne hlad i to će sigurno učiniti vaš nokti izgledaju neverovatno. Ovo je još jedan COLOR- volim iz Chanel i svi vi će previše!

8. Chanel Sumnjive:

Ovo je jedna malo jarko crvene boje, što neki možda neće biti u stanju nositi off pravilno ali za djevojčice koji vole svijetle boje na nokte ovo je mora kupiti od Chanel!

9. Chanel Diwali:

Ova boja je najpogodniji za stranke i da će učiniti svoje nokte spreman za sve prigode, uključujući Diwali, naravno! Vrlo metalik finiš!

10. Chanel Particuliere:

A tupe smeđe boje koja će sigurno učiniti vaš nokti izgledaju sjajno i divno. Ako nosite svijetlu rumenilo ili ruž, možete slikati svoje nokte s Chanel Particuliere!

Koju boju si se najviše sviđa i zašto? Da javite nam u komentarima!

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...