Šminka

Top 10 šminke za šminku i trikove

Top 10 šminke za šminku i trikove

Visoke jagodice su znak istinske ljepote. Nažalost, ovo je jedna funkcija lica da smo svi skloni ignorirati dok radimo svoj make-up. Na način da se to rumenilo ili brončani puder može učiniti ili slomiti cijeli look. Krajnje je vrijeme da shvatimo koliko je važno da se prijave rumenilo na ispravno. Neke devojke pretjerati rumenilo dijelu i izgledaju kao pocrveni klovnovi; ne može biti ništa gore od ovoga. Stoga, da bi izbjegli takve greške, pročitajte na za naše najbolje savjete i trikove na obrazima šminku.

Obrazi Šminka Savjeti

Sebi jedan dodatnu dozu ljepote sa sljedećim savršen obraz makeup savjete.

1. Upoznajte svoju kožu:

Svako ima jedinstven tip kože i ton koje moramo biti svjesni. To nam pomaže da odaberete pravi rumenilo. Ako odaberete pravu boju rumenila ovisno o vašem tipu kože i ton, ne bi imali manje šanse za odlazak u redu sa šminkom. Osobe sa suhom kožom treba koristiti kremu rumenilo na dodati vlagu i ostatak tipova kože treba primijeniti rumenilo na. Ako imate fer tonus kože, morate biti imati cool tonovima. Dakle, trebalo bi da koristite mauve ili ružičaste boje. Ako ste tamno, srednje ili tamno kože napregnut, morate biti što toplije tonovima. Dakle, trebalo bi da koristite naranče, cimeta ili toplije boje kako biste označili svoje obraze.

load...

2. Upoznajte svoje lice kontura:

Okrugli suočava: Najbolji način da upotpuni svoj okruglo lice će početi na vrhu uha i uklopiti rumenilo ravnomjerno za besprijekoran izgled. Ova metoda stvara istezanje i definicija na inače okruglo lice.

Long lica: Ako imate dugu oblik lica potom koncentrirati boju na jabuke obraza i djelo brišući ga na uhu. Ovo će stvoriti izgled više širine i čak će se udio funkcijama.

Kvadratnog oblika lica: Počevši na vrhu uha, radi pigment do jabuke obraza da se stvori malo pravokutni izgled.

Srce lica u obliku: Ako imate lice u obliku srca onda bi trebalo nadopuniti svoj oblik lica i nanesite kremu rumenilo na jabuke obraza da prenosi prirodnu nijansu i meke definicije.

load...

3. Da bi prirodno rumenilo:

Ne uvijek moraju nositi isti izgled svaki dan; možete pokušati drugačiji izgled sa rumenila. Ako želite da postignete sjajne prirodne obraze, trebalo bi izabrati kremasto rumenilo umjesto tvoje rumenilo. Najbolji način da se primjenjuju kreme rumenilo je prstima ili uz pomoć stippling četkom. Kada koristite prste, nikada ne zaboravite da ih dezinfekciju da ne bi bilo bakterijskih infekcija.

Početi odabirom kremasto rumenilo koje upotpunjuje svoj ton kože. Nanesite ga na jabuke vaših obraza i uklopiti ga prema gore, a zatim, stapaju se tiho preko obraza. Međutim, morate imati na umu da to ne približe na područje nosa; ostaviti najmanje dva prsta praznine iz područja nosa. Miješanje pomoću prstiju je najefikasniji način da se postigne prilično, prirodno ispiranje.

4. Da biste dobili Sculpted na licu:

Dobiti te oblikovana i definirane jagodice u manjem od 5 minuta bez operacije ili rade u teretani satima. Ako bi volio da se preoblikovana lice, primijeniti rumenilo upravo na liniju jagodica, a zatim ga uklopiti gore brzo. Zapamtite, ne želimo nikakve oštre linije na našim obrazima. Miješanje je ključ za ovaj izgled. Ja bi ti preporučio da se za toplije boje dodati dimenziju u lice. Da bi se postigla duboko jagodice odmah, uvijek koristite rumenilo ili bronzer dvije nijanse tamniji od vaše ton kože. Rezultat će biti prekrasna podigao lice. Izbjegavajte shimmer rumenila za ovaj izgled.

5. Da biste dobili Dewy na licu:

Početi primjenom dobar temelj, a zatim nastavite da se prijave kremasto rumenilo. Stapaju se lagano u jabuke vaših obraza. Sada, da dodam da predivno svjež sjaj, nanesite tečni highlighter preko krem ​​rumenilo na visokom točke vašeg lica. Tečnost highlighter će odražavati svjetlost i daju prirodan sjaj na obrazima.

7. Cheek šminka za dan i noć:

Tokom dana, koristite rumenilo sa vrlo lagana ruka. Koristiti suptilne rumenilo boje koje će vam dati difuzno izgled. Ljetno čini teškom šminkom izgledaju neprirodno i plastike. Noću, mogli rock dublje i dramatične nijanse za stvaranje lijepe i primamljive efekte. Pokušajte shimmer rumenila i tečnost markeri za noćni izgled; ona igra veliku ulogu u stvaranju prekrasnom iluziju zdrave i sjajnih obraza.

8. Izbjegavajte zamrljane obraz šminka:

Uvijek primjenjuju u prahu i krem ​​rumenila na dobru bazu. Možete ići za osnivanje ili pokušati lagani BB krema kao bazu. Ako primijenite rumenilo bez primjene temelj ili barem u prahu postavku, ulja u kožu pojaviće se zamrljane i boja će izgledati baš laskavi na licu.

9. Idi s lake ruke:

Svijetle kuglice boje su zapanjujući za slike, ali definitivno neće izgledati dobro na obraze. Uvijek početi sa laganim rukom. Pokupiti manje količine proizvoda i rad sa njim; izgraditi ga, ako želite. Ako ste novi u rumenila onda bi trebalo da prvi trening s pukom tonom rumenila prije nego što pokušate pigmentirana one.

10. Get dugo nosi obraz šminka:

Ja bih da završim moj članak vam ispričati kako se prijaviti obrazu makeup koji traje duže. Prvo, ja bih preporučio ulaganje u dobrim dugotrajnim rumenila koji imaju odličnu izdržljivost. Drugo, uvijek vrh kremu rumenila sa odgovarajućim obojenim rumenilo da se izbegne blotchiness i da to dugotrajan. Ukoliko se prijavljujete samo u prahu rumenila onda treba da ga postaviti sa sprejom šminke koji postavlja da joj pomogne da traje duže.

Isprobajte ove savjete i trikove obraz šminka, i ostati sretan Blushing! Također, ne zaboravite da ostavite komentar ispod.

load...