Šminka

Najbolji Revlon face Powder - Kompaktni - naš top 10

Najbolji Revlon face Powder - Kompaktni - naš top 10

Revlon je osnovana 1932. Godine od strane dva brata i od tada se nalazi na izdržavanju ljudi sa zadivljujućim kvaliteta kozmetike. Oni su sjajni za njegu kose, šminka i proizvoda za njegu kože.

Kompaktni prah daju izvanredne finiš na koži uz pokrivenost bez pravljenja lice cakey ili preterano. Bilo da je to labave ili puder, oni su najbolji način da koža izgleda glatko i čak. Kompaktni prah ne samo da koža izgleda sjajna, ali su i zaustaviti pore kože od oslobađanja znoja koji pomaže u održavanju šminka netaknuta za dugo. Ukratko kompaktan prah su bitne kod žena je taština. I Revlon kompaktnih su nešto što se mora proverio sigurno. Pregledajte možete početi s.

Najbolje Revlon Face Puderi / kompakti

Sljedeće su neke od najtraženijih Revlon Compact Puderi za lice.

1. Revlon Dodirnite i Glow hidratantni puder:

Kupiti Revlon Touch i Glow hidratantni puder za ₹ 455.00 @ www.amazon.in/revlon-touch-and-glow-moisturizing-powder

Ovaj puder za lice zadržava vaše lice hidratizirana i daje gladak, pa čak i koža ton. To je najbolje za svakodnevnu upotrebu jer vam daje ne-look. Ona osvjetljuje se lice odmah i daje lijep sjaj. Ostaje za oko 5 - 6 sati, tako da ne treba da se dotjerati. Ona dolazi u malom, čvrst kompaktan slučaj koji se može lako nositi tokom putovanja.

load...

2. Revlon PhotoReady kompaktni puder:

Kupiti Revlon PhotoReady kompaktni puder za ₹ 1.044,00 @ www.amazon.in/revlon-photoready-compact-powder

Ovaj puder za lice otklanja sjaj sa lica i ujednačava ton kože. To je bez ulja i bez mirisa. Stoga bi odgovarala svim tipovima kože. To je dostupan u 3 različite nijanse. Daje meku, blistave na lice i izlazi dobro na fotografijama. Formula je lagan i stoga ne izgleda cakey. Ona ima SPF 14 koji se dodaje prednost.

load...

3. Revlon ColorStay puder:

Kupi Revlon ColorStay puder Za ₹ 1,239.00 @ www.amazon.in/revlon-colorstay-pressed-powder

Ovaj puder dolazi u mali crni slučaj sa ogledalom u njemu što ga čini apt za putovanja. To je dostupan u sedam nijansi, tako da možete lako dobiti pravu nijansu u skladu sa vašem ton kože. Ona također ima spužvu aplikator koji čini aplikacija lakše. To daje mat u lice i kontroliše lučenje ulje za oko 5 sati. To daje puka na pokrivenost srednje tako da možete sakriti neke nedostatke s njim.

4. Revlon kože svjetla lice iluminator puder u prahu:

Kupi Revlon kože Svijetli Face iluminator Za ₹ 19,687.95 @ www.amazon.in/revlon-skin-lights-face-illuminator

Ovaj puder u prahu je proziran i bez ulja. To naglašava i osvjetljuje se lice odmah i daje svilenkasti sjaj koji ostaje ceo dan. Prah je u redu i svilenkasto glatka; lako širi bez ostavljanja oštre linije. Ovaj puder u prahu dolazi u mali, okrugli plastičnoj tegli s licem četkom koja ga čini putuje-friendly i jednostavan za korištenje. To je najbolje odgovara za masnu kožu jer je bez ulja.

5. Revlon Colorstay Aqua Mineral Završni puder:

Kupiti Revlon Colorstay Aqua Mineralna Završni puder za ₹ 2.410,00 @ www.amazon.in/revlon-colorstay-aqua-mineral-finishing-powder

Ovaj mineral u prahu je dostupan u osam različitih nijansi i daje SPF 13 zaštitu. Sadrži kokos vode koja daje trenutni efekat hlađenja u lice. To je bez sjaja što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu jer daje prirodan i suptilan izgled. Ona dolazi s licem četkom koji pomaže u primjeni. Formula je glatka i stoga lako klizi. Osim toga, čuva vaše lice bez ulja za 5 sati.

6. Revlon Gotovo Naked Puder:

Kupiti Revlon Gotovo Naked Puder Za ₹ 559.00 @ www.amazon.in/revlon-nearly-naked-pressed-powder

Ovaj prah dolazi u bijeloj slučaj sa ogledalom i spužva aplikator, što ga čini apt za putovanja. To daje puka na svjetlo pokrivenost i na taj način se može koristiti za svakodnevnu upotrebu. Pruža prirodan i svjež obrada koja nije over-the-top (OTT) ili cakey. Formula je lagana i ne izgleda teška na sve. On kontroliše ulje na 5 - 6 sati, a nakon toga trebate dotjerati. To je dobar puder za lice ako želite bez šminke izgled.

7. Revlon Age Defying Puder:

Kupiti Revlon Age Defying puder za ₹ 1,625.72 @ www.amazon.in/revlon-age-defying-powder

Ovaj puder za lice dolazi u klasičnom crvenom slučaj, a dostupan je u četiri različite nijanse. Prah je u redu što ga čini lako se nanosi. To daje blistav finiš i uslove lice. Ovaj prah i smanjuje pojavu diskoloracija zbog starenja. To je lagan i izgleda prirodno na licu. To se savršeno uklapa i ne izmiri u fine linije, bore i pore.

8. Revlon Photoready Translucent za završnu obradu:

Kupiti Revlon Photoready prozirnim završnu obradu Za ₹ 1,342.00 @ www.amazon.in/revlon-photoready-translucent-finisher

Ovo finisher daje sjaj i lako postavlja svoj temelj bez da izgleda over-the-top. To daje prozračno pokrivanje i kontrolira ulje za 5 sati. To je bez mirisa, tako da neće uznemiriti nos. Tekstura je lagana što daje blistav finiš u lice. To se uklapa kao san i dodaje sjaj na lice.

9. Revlon New Ten Puder:

Kupiti Revlon New Ten puder za ₹ 10,039.95 @ www.amazon.in/revlon-new-complexion-powder

To je puder koji pomaže u postizanju prirodan i suptilan izgled. Teksturu praha je lagan i ne izgleda u more. To ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. To daje sjaj na lice i kontrolira ulje na 5 - 6 sati. Prah dolazi u putničkoj-prijateljski slučaja i lako možete ga nositi sa sobom.

10. Revlon Age protiv starenja kože Smoothing Puder:

Kupiti Revlon Age protiv starenja kože zaglađujući puder za ₹ 2.948,00 @ www.amazon.in/revlon-age-defying-skin-smoothing-powder

Ovaj puder je svilenkasta teksture kao što ime sugerira, a time se klizi kao maslac na licu. Ostavlja lice mekom i glatkom i daje prirodan izgled. Ona popunjava tanke linije ili bore i čini ih nestati. To je pogodan za putovanja i lako dostupni previše.

Da li ste koristili bilo koji od ovih lica u prahu iz Revlon? Podijeliti s nama.

load...