Šminka

10 neverovatnih ruku oslikanih dizajna za nokte

10 neverovatnih ruku oslikanih dizajna za nokte

Mi žene zaslužuju da budu posebno. I ja nokte! Ima li boljeg načina da se maziti naše nokte onda ih ukrasiti sa nail art?

Većina nas djevojke Žena sportu lako uraditi floralnim motivima na noktima. Kada dođe na temu ruke slikarstva, cvjetnim uzorcima su neke od najčešćih dizajn koji ćete vidjeti na noktima. Floralnim motivima nije teško da bi privukli i može se nosio svakodnevne kao i tokom posebnim prilikama. Pa da vidimo kako možemo izvući pjenušava cvjetni dizajn!

Amazing Ručno oslikane Nail Art Tutorial:

Lets pogledajte neverovatno ručno oslikane nail art ideje u ovom tutorial:

Stvari Potrebna:

  • Basecoat (opcionalno)
  • Bijele lak za nokte
  • Ružičasti lak za nokte po svom izboru
  • A magenta lak za nokte
  • Srebrni lak za nokte
  • A spužva
  • Akrilne boje u bijeloj, ljubičasta, crna i plava
  • A glitter za nokte
  • A transparentan završni sloj

Korak po korak Vodič:

Korak 1:

Koristite bazu kaput kako bi zaštitili svoje nokte iz akrilne boje i Chipping. Sada koriste sloj bijelog laka za nokte. To će učiniti bazu više neprozirne. Osnovni sloj daje dodatnu snagu da se noktima. Dakle, ako je vaš nokti su skloni chipping ili razbijanje, nikada ne bi trebalo propustiti dobar kvalitet osnovni sloj.

load...

Korak 2:

Kada se osuši bijele lak za nokte, koristite jedan ili dva sloja roza lak za nokte. Neka se osuši potpuno prije prelaska na sljedeći korak.

Korak 3:

Nakon što je pink lak za nokte je pravilno sušeno, uzeti magenta lak za nokte na paletu. Koristite komad spužve za spužva se grimizne nokte cijelog vrha, proteže se malo prema centru nokta. To bi trebao izgledati nešto poput Ombre noktiju. Sada ostaviti da odstoji oko 2 minute. Sada uzmi srebrne lak za nokte na paletu i koriste svježi komad spužve za spužva se srebro širom nokte. To bi trebao izgledati nešto kao na slici ispod. Ako postoji bilo kakva lutalica lak za nokte, očistite ga sa komadom vate umočen u nokte.

Korak 4:

Sada uzmite sjaj za nokte i dati lijep sloj glitter širom nokte. Neka ovo potpuno osuši prije prelaska na slikanje noktima. Kada se nokti su spremni da se farba, uzeti bijelo lak za nokte na paletu i svojim tankim nail art četkom. Koristite ovo da bi privukli više cvijeća kao što sam je prikazano u nastavku. Paint uz razgraničenja na laticama. To bi trebao izgledati nešto kao na slici ispod.

load...

Korak 5:

Sada uzmi crne akrilne boje na paleti i svojim tankim nail art četkom. Koristite ovo da bi neke grane sa pupoljcima na malom prstu i još neke grane na prazne prostore u ostalim prstima. Koristite ovu dati okvir za cvijeće i latice. Pogledajte sliku ispod za više jasnoće.

Korak 6:

Sada dati nekoliko unutrašnjeg razgraničenja za cvijeće na njihov centar. Koristite ljubičaste i plave boje za ovo. To je jednostavno stvarno! Bacite pogled na sliku ispod, a vi ćete shvatiti što vam je potrebno da budu bolji.

Korak 7:

Sada potrajati nekoliko labav šljokicama ili možete prikupiti neke šljokice iz vašeg šljokice za nokte i uz pomoć čačkalice ih stavi na centru cvijeća. Osjećaj uzbuđena zbog nail art još?

Korak 8:

Dati lijep sloj premaz kada je cijeli dizajn je pravilno osuši. S obzirom da je slika se vrši sa akrilnim bojama, boje može krvariti ako nisu pravilno osuši. Kako bi bili sigurni da je cijeli dizajn je dobila najmanje 10 do 15 minuta stoji vremena prije nego što transparentan polish se nanosi na to. Vaš dizajn je sada spreman za mahati!

Nadam se da ste uživali u ovom prekrasnom dizajnu. Ovo nije teško učiniti, ali to je malo vremena. Dakle, ako imate nešto slobodnog vremena u ruci onda to dati ovaj dizajn probati. Možete nositi ovo sa svojim cvjetnim odjeće, kao i sa svojim ljeto cvetnim printom haljine.

Neki Prekrasna ručno oslikana Nail Art Designs:

Evo nekoliko ručnih boja noktiju dizajna koji možete pokušati zadržati svoje nokte u svjetlu limete cijelo vrijeme. To bi svakako dati ideju da pokazuje više.

Dizajn 1:

Za sve one koji misle da nail art je namijenjen samo za dugi nokti, ovom šarene leopard print dokazuje da nisu u pravu. Možete koristiti raznovrsne nijanse i kombinacije za ovaj moderan dizajn. Neon nijanse također izgleda dobro za ovaj otisak.

Dizajn 2:

A lijepo skretanje iz tradicionalne francuske manikirane nokte! Za djevojčice koji vole da pokaže dužine nokte, ovo svjetlucavim noktiju je pravi izbor. To je lako učiniti i jedino što morate paziti je osnovna boja. To ne bi trebalo biti previše svjetla.

Dizajn 3:

Ova šarena noktiju izgleda vrlo trendi, ali je dosadan zadatak da osmisle. Izbor boja je prigušen, ali ukupni izgled je super. Osim toga, ovaj nail art je bolje prilagođen za duge nokte.

Dizajn 4:

Kada digitalni print i neonskim bojama u, zašto ne bi malo inovativan sa noktima previše? Boje koje se koriste za ovaj nail art su apsolutno u trendu i funky. Trik je u tome da se uredno četkom boje i kombinirati ih da daju svijetle izgled. Korištenje previše svijetle boje mogu biti katastrofa.

Dizajn 5:

Svijetle cvjetni umjetnost na crnoj podlozi je neverovatna kombinacija. Crno je jedna takva boja koje može naglasiti kako u print i svoje boje. A najbolje od svega je to nikad ne krene po zlu. Čak je i dosadan nijanse izaći i na sjajne crne baze. Ova ručno oslikane cvijet nail art, bez sumnje, miri svima!

Dizajn 6:

Nijanse paunovim perom čine noktiju izgledaju živo i upotpunjuje bilo koje odijelo i boja. Također možete koristiti različite kombinacije umjesto tradicionalnog paun boje na pero za dodatnu dramu.

Dizajn 7:

Preko Pinterest

Uniformu karirani ispis izgleda slatko na malim noktima. Upotreba ružičaste i povezanih nijanse daje vrlo girly i delikatan izgled ruke. Razne kombinacije boja se može koristiti za eksperimentisanje kombinaciji boja. Pobrinite se da koristite pravo nijanse da spriječi ovaj dizajn pretvoriti u katastrofu.

Dizajn 8:

Polka dots, pruge i paprat otisci se mudro koriste kako bi nokti izgledaju atraktivno. Kombinacija boja je veoma živ. To je lako učiniti i ne uzima puno vremena. To je funky umjetnost što se može učiniti kada želite novi izgled za stranku.

Dizajn 9:

Ovo draguljima noktiju je vrlo trendi i pametna. Jedini kriterij je da se to može uraditi na širokom noktima; podnio u kvadratnog oblika je dodatna prednost. To je lijep način da se pokaže takozvane "prostor" na noktima.

Dizajn 10:

Slobodnom rukom noktiju nije svačija čaj. Gotovo sa puno finesa i živih kombinacija boja, cjelokupni izgled je vrlo privlačan.

Da li ste ove ručno oslikane nail art dizajn preplavljeni? Samo malo kreativnosti može stvoriti jedinstveni dizajn na noktima! Nemojte dijeliti vaš feedback ako ih u komentar ispod teksta. Također možete provjeriti različite kategorije noktiju umjetnosti u skladu sa vašim potrebama. Samo preuzmite android aplikaciju za nail art kategorije i isprobajte različite dizajne.

load...