Šminka

Na raspolaganju su najbolji vodootporni eyelineri - naši top 10

Na raspolaganju su najbolji vodootporni eyelineri - naši top 10

Zamislite da ste na sastanak, tražim samo pravo za tu priliku, nosi savršenu haljinu i cipele, i samo pravu količinu šminke - jagoda usne, rumenih obraza, i zadimljene oči. Onda dole dolazi kiša i šminku počinje da teče. Strašno, zar ne? Pa, to ne ikada doći istina. Ne moraš biti više zaglavi u takvim neugodno situacijama, s obzirom da postoji čitav niz šminke proizvoda na tržištu koji su vodootporne i efikasno ostati na pa šta bude - kiša, suze, ili znoja. Hajde da pogledamo na vrhu deset vodootporni eyeliner marki dostupna u trgovinama.

Najbolje Vodootporan Eyeliners

Evo top 10 vodootporni eyeliners dostupan u Indiji.

  1. MAC Liquidlast Eyeliner
  2. Bobbi Brown Long Wear Gel Liner
  3. Maybelline Lasting Drama Gel Liner
  4. Lakme Absolute Gel Addict Eyeliner
  5. Stila Stay All Day Vodootporne Liquid Liner
  6. Šećer očiju Told You So! vodootporan Liner
  7. Revlon Colorstay Liquid Eyeliner
  8. L'oreal Paris Telescopic Explosion za usne
  9. Urban Decay 24-7 Vodootporan Liquid Eyeliner
  10. Colorbar Precision Waterproof Eyeliner

1. MAC Liquidlast Eyeliner

Kupi MAC Liquidlast Eyeliner Za ₹ 4,009.00 @ www.amazon.in/mac-liquidlast-eyeliner

load...

To je bogata crna tečnost eyeliner koji pruža ne-mrlja, dugotrajan i sjajan učinak na oči. Je flomaster je ukazao kako bi se olakšalo crtež precizne linije i dodajte definicija za oči. A must-have proizvod ima u kompletu.

2. Bobbi Brown Long Wear Gel Liner

Kupiti Bobbi Brown Long Wear Gel Liner Za ₹ 3,270.34 @ www.amazon.in/bobbi-brown-long-wear-gel-liner

Ova duga trošenje gel liner od Bobbi Brown je nagrađen "Best Beauty Kupi" nagradu InStyle magazin (april 2015.). Ovaj nagrađivani kultni liner pruža preciznost tečnosti obloge i jednostavno nanošenje gela liner. To je znoj i otporan na vlagu i traje do 12 sati.

load...

3. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

Kupi Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner Za ₹ 450,00 @ www.amazon.in/maybelline-lasting-drama-gel-eyeliner

Dobro vrijedan zujanje, The Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner dolazi zajedno sa četkom za jednostavnu primjenu. Ovaj proizvod se suši se brzo i teško se razmazuje. Efikasno vodootporan, to je i bez ulja, mrlja-dokaz, a traje do neverovatnih 24 sata. Osim toga, to je oftalmolog testirana i sigurno je za osobe koje nose kontaktne leće.

4. Lakme Absolute Gel Addict Eyeliner

Kupiti Lakme Absolute Gel Addict Eyeliner Za ₹ 640,00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-gel-addict-eyeliner

Gel ovisnik liner daje intenzivnu boju, dok pružaju profesionalni finiš vašim očima. To je lijepo upakovana u malom lonac i ima dugu i uglađen čepom koji drži aplikator četkom. Četku čini aplikacija lako i bez napora. To je razmazivanje dokaz i traje cijeli dan, bez razmazivanja. To je savršen za svakodnevnu upotrebu.

5. Stila Stay All Day Vodootporne Liquid Eyeliner

Kupi Stila Stay All Day Vodootporne Liquid Eyeliner @ www.amazon.in/stila-stay-all-day-waterproof-liquid-eyeliner

Stay All Day vodootporna olovka za oči se lako nanosi i ostaje na cijeli dan - i tokom cijele noći, kao i! To je tečnost liner u flomaster format markera kao što su, što čini aplikacije bez muke i glatko klizi bez vuče ili povlačenjem kože. Brzo se suši i savršen je za početnike.

6. Šećer očiju Told You So! vodootporan Eyeliner

Želim da istakne oči kada kasnite? Ovaj eyeliner je sigurno će uštedjeti puno vremena. On pruža nevjerovatan svilenkasti mat koji ne razmazuje ili se oljušti i ostaje stavio do 24 sata. Stvoriti magiju sa samo jednim potezom ovaj proizvod i učiniti vaše oči izgledaju oh-tako-predivno!

7. Revlon Colorstay Liquid Liner

Kupiti Revlon Colorstay Liquid Liner Za ₹ 1.296,00 @ www.amazon.in/revlon-colorstay-liquid-liner

Naglašavaju ljepotu vaših očiju sa dozom elegancije i sofisticiranosti sa Colorstay tečnost liner. To vam daje preciznost ultra tanki liner. Takođe, vlaži zbog vitamina E i Aloe Vera sadržaj. To je super dugotrajan i ne razmazuje, bris, ili nositi-off.

8. L'oreal Paris Telescopic Explosion za usne

Kupi L'Oréal Paris Telescopic Explosion usne Za ₹ 1.221,00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-telescopic-explosion-liner

Ovaj brod je savršen dodati drame za oči koja traje cijeli dan. Nagiba, pod uglom flomaster je dizajniran za precizno nanošenje. Klizi glatko na kapcima. To je razmazivanje dokaz i traje do 16 sati bez razmazivanja ili gužvanje.

9. Urban Decay 24-7 Vodootporan Liquid Eyeliner

Kao što ime sugerira, to je 24-sata dugo ostati vodootporna olovka za oči. Ultra fino kratak vrh četkica je savršena za stvaranje krilati izgled oka. Aplikator četka također olakšava kontrolu udaraca prilikom nanošenja. To je vrlo pigmentirana i daje mat izgled.

10. Colorbar Precision Waterproof Eyeliner

Kupiti Colorbar Precision vodootporna olovka za oči Za ₹ 350,00 @ www.amazon.in/colorbar-precision-waterproof-eyeliner

Colorbar Precision vodootporna olovka za oči je doslovno leti s polica - to je to dobro! Eyeliner je dostupan u tri osnovne boje - crna, smeđa i plava. To je dugotrajan i vodootporan, a ne obrađuješ, mrlja, ili oguliti. Visoke rezolucije flomaster aplikatora čini aplikacija super jednostavan, a jedan moždani udar je dovoljno da oči izgledaju definirana.

To su naši vrhunski tip za eyeliners da bi vaše oči izgledaju više izvajane i definirani. Šta čekaš? Dajte im šansu i javite nam kojih je jedan zaradio svoj lojalnost u komentarima ispod teksta!

load...