Šminka

Najbolji MAC skrivači na raspolaganju su naši top 10

Najbolji MAC skrivači na raspolaganju su naši top 10

Svaka žena mora da se bavi tamne mrlje, fleke, ožiljke od akni i tamnih krugova u nekom trenutku u svom životu. Ali, to ne znači da ne mogu priuštiti da imaju užaren i jasan kože. Da biste sakrili takve nesavršenosti kože korektor rad kao magija jer sakriti sve nepravilnosti kože savršeno i dati vam prirodne mane free kože. Danas ću govoriti o najboljim MAC prikrivaĉe. MAC je vrlo dobro poznati brand u sastavu brend. Najbolja stvar u vezi MAC prikrivaĉe je da oni su dostupni u ogromnim nijansi, tako da svatko može dobiti svoje savršen tonus kože hlad. Ako tražite dobar korektor onda ne čitaju dalje.

Najbolji Mac Korektori

1. MAC Studio Finish korektor:

Kupi MAC Studio Finish korektor Za ₹ 2.950,00 @ www.amazon.in/mac-studio-finish-concealer

Ovaj korektor od MAC je lagan, glatka i kremaste teksture. To se uklapa kao san s kožom daje besprijekoran prirodan izgled kože. Ona skriva nepravilnosti i malo ide dug put, što ga čini ekonomičan. Ona pokriva nepravilnosti kože i gubitak boje u maloj količini i to je obogaćen vitaminom A, E i silicijum. Ovi pomažu apsorbirati izlučivanje viška ulja. To je dostupan u ogromnim nijansi, tako da se lako može dobiti odgovarajuće boje. Ona sadrži i SPF 35, što sprečava opekotine izazvane zbog dugih sati izlaganja UV zrakama. To je vodootporan i na taj način ostaje za cijeli dan dok ga ne ukloni za uklanjanje šminke.

load...

2. Mac Pro Longwear korektor:

Kupite Mac Pro Longwear korektor Za ₹ 3,496.00 @ www.amazon.in/mac-pro-longwear-concealer

Ovaj Mac Pro longwear korektor je kremast i klizi kao san bez taloga u fine linije. To daje medij za građevinsko pokrivenost i mala količina je dovoljna da se sakrije nepravilnosti, bubuljice, tetovaže, diskoloracije i druge nepravilnosti na koži. Lako će odgovarati masnu, suvu i normalnu kožu, izgleda prirodno, jer je lagan i ne učiniti da izgledate cakey. To je odlično za ljude koji traže prirodan korektor za prikrivanje pod područje oko očiju. Cijena je visoka, ali to će vam trajati dugo, što ga čini vrijedi pokušati.

3. MAC Studio Conceal i ispravljanje paleta / medij:

Kupi MAC Studio Conceal i paleta Za ₹ 5,588.37 @ www.amazon.in/mac-studio-conceal-and-palette

load...

Ovaj korektor Mac paleta ima četiri nijanse korektora NC30, NW25, NC35 i NW35. Također sadrži dva korektor nijanse sredinom žute i srednje breskve. Ovaj korektor paleta je odlična za šminkera i to je obogaćena antioksidansima, što ga čini pogodnim za sve tipove kože. Možete koristiti ovu pojedinačno ili kombinirati dvije nijanse da se vaš savršen meč.

4. Mac Izaberite Cover-up korektor:

Kupite Mac Izaberite Cover-up korektor Za ₹ 3,695.00 @ www.amazon.in/mac-select-cover-up-concealer

Ako imate teške podočnjaka onda prikriti korektorom od MAC je vrijedno ulaganje jer pruža težak pokrivenost. Svetle, posvjetljuje i ujednačava 'out ton kože odmah i daje vam bez nesavršenosti i prirodan izgled kože. To je lagan i bez ulja previše što ga čini idealnim za masnu kožu. Tekstura je glatka i to se uklapa. Postoji bezbroj nijansi koje možete izabrati i malo količina je potrebna da se sakrije, što je vrijedan cijenu.

5. MAC Select MoistureCover korektor:

Kupi MAC Select MoistureCover korektor Za ₹ 4,399.00 @ www.amazon.in/mac-select-moisturecover-concealer

Ovaj korektor iz MAC dolazi u tubi sa srna metara aplikator, što čini aplikacija lako. Čak, pakovanje je kompaktan, tako da možete lako može nositi okolo. Tekstura je vrlo lijepo i stoga se uklapa i daje vam prirodno satenski gladak finiš, što izgleda prirodno i sjajne. Pokrivenost je građevno i na raspolaganju su brojne nijanse koje možete izabrati. Malo ide dug put tako da je jedna cijev će trajati 3 - 4 mjeseca. Ostaje za cijeli dan bez blijedi ili rješavanja u linije.

6. MAC Studio Finish korektor za kožu:

Kupi MAC Studio Finish korektor za kožu Za ₹ 3,212.00 @ www.amazon.in/mac-studio-finish-skin-corrector

Ovo je još jedan najbolji mac prikrivaĉe koji prikriva podočnjake, tetovaže, fleke, ožiljke, mladeži i drugih nepravilnosti kože savršeno jer pruža punu pokrivenost. Kremaste teksture lako klizi na kožu i ne izgleda preko vrha i daje vrlo prirodan izgled. Ona također ima SPF 35 koji je dodatnu prednost. To je visoko pigmentirana i jedna kap je dovoljna da se sakrije, što znači da će trajati dugo. To je dostupan u osam nijansi, tako da možete lako dobiti svoj odgovarajući hlad.

7. MAC Studio Sculpt korektor:

Kupi MAC Studio Sculpt korektor Za ₹ 7,971.00 @ www.amazon.in/mac-studio-sculpt-concealer

Ovaj studio oblikuje korektor je kremaste teksture i pruža punu pokrivenost i skriva mrlje, podočnjake, crvenilo, bubuljice, ožiljci i crvenilo odmah. To izjednačava 'out ton kože i dati vam prirodan mat izgled. To je vodootporan i dugotrajan i ostaje za čitav dan bez blijedi malo. Lako se stapa s prstima ili možete koristiti kist za korektor previše. Dolazi u kadi ambalažu koja je kompaktan i čvrst.

8. MAC Select Moisturecover korektor (s dva kraja):

Ovaj korektor iz MAC dvostrani i jedan kraj ima korala korektor, dok je drugi žuti korektor. Možete sakriti vene ispod očiju i može lako sakriti crvenilo sa ovim korektor. Korektor dolazi u tubi sa ugrađenim srna-stopalo aplikator, koji pomaže u blending napora. To daje punu, pa čak i pokrivenost i izgleda vrlo prirodno. U cijeni je i pristupačna kao da ćete dobiti dva prikrivaĉe u jednom cijevi.

9. MAC mineralisati korektor:

Kupi MAC mineralisati korektor Za ₹ 4,946.61 @ www.amazon.in/mac-mineralize-concealer

Ovaj korektor od MAC je obogaćena mineralima i hranjivim bilja, koji koristi koža na mnogo načina. Tekstura korektor je kremasta i tako to uklapa kao san i prikriva podočnjake, ožiljaka i drugih nepravilnosti kože savršeno. Pruža srednje gradjevinske pokrivenost i daje prirodno sjajne kože. To je dostupan u mnogo različitih nijansi, tako ti je to lako može dobiti svoj hlad.

10. MAC Studio Conceal i ispravljanje Palette / Dark:

Kupi MAC Studio Conceal paleta boja Tamno Za ₹ 4.990,00 @ www.amazon.in/mac-studio-conceal-color-palette-dark

Ova MAC korektor paleta je u mraku hlad i ima četiri nijanse prikrivaĉe koji su NC45, NW45, NC50 i NW55. Također ima dva Studio Završi korektor nijanse u oker i čisto narančasta, što vam daje bez nesavršenosti tonus kože u sekundi. Tekstura je jako lijepo i stoga se uklapa u kožu i daje vam prirodan ton kože. Ona također ima SPF 35, a vi ne morate na vrh to sa kreme za sunčanje. Možete ga koristiti sami ili možete kombinirati različite nijanse da se vaš savršen meč.

Nadam se da ovaj članak je bio zanimljiv i informativan. Isprobajte ove predivan top 10 MAC prikrivaĉe dostupan u Indiji i naglašavaju vašu ljepotu. Ne zaboravite da ostavite komentar!

load...