Šminka

Best Shatter - Crackle lak za nokte - naš top 10

Best Shatter - Crackle lak za nokte - naš top 10

Pucketanje za nokte je lak za nokte svijet oluja kada su prvi put predstavljena. Koji je zamišljao nosi nokte sa pukotinama pokazuje drugu boju bi mogao biti u modi? Ali to je upravo ono što se dogodilo. Neke osnovne nijanse pucketanje i mnogo mašte je sve što vam je potrebno da dođu do tona izgledom. Ali prvo, morate držati nekoliko osnovnih tačaka na umu o njima.

Pucketanje potrebna baza za nokte za njih da rade. Većina njih će pucketa samo na redovnim za nokte, tako GLITTERS su no-no. Tanak sloj za nokte će vam dati puno finih pukotina, dok srednje debljine jednog će rezultirati u nekoliko širokom pukotina. Predebeo sloj ne puca na sve. Na kraju, jedan sloj je sve što vam je potrebno da biste dobili efekt. Ovo možda zvuči komplikovano, ali malo prakse će vam pomoći da napravite noktiju u minutu. Provjeriti nekoliko kul pucketanje ili se slomiti nokte da će vam se svidjeti sigurno:

1. OPI Black Shatter:

Ako želite da eksperimentišete sa roletne, najbolja boja da je crn. Black se mogu kombinirati s gotovo bilo koje boje, međutim, u svijetlim tonovima bi bilo bolje. Ono što je najbolje u vezi ove Black Shatter je da se čak radi na sjaj za nokte. I šta sad još hoćeš?

load...

2. China Glaze Platinum Komada:

Ja sam zaljubljena u ovaj. Platinum Pieces je metalno svjetlucanje pucketanje sa mnogo srebra shimmer. Kombinacija srebro preko crno je jednostavno izvanredan. Još jedna stvar za napomenuti je njegova neprozirnost. To potpuno pokriva crno.

3. BK Brown Crackle:

Ovo je jedna pucketanje s razlikom. Brown Crackle je čokoladno smeđa pucketanja. Obratite pažnju kako pukotine nisu svoje redovne vertikalne ali nekako oblinama i prilično delikatna. Idealno za nokte, ako ne želite da se efekt pucketanje da se u lice.

load...

4. OPI White Shatter:

Ako je crna pucketanje je obavezno - ima, da bijelo bude daleko iza sebe? Bijele Shatter je lijep neprozirna pucketanje to bi izgledalo najbolje u paru sa svjetlom metalik ili glitter za nokte. Suviše tamna boja će se vidjeti kroz bijele.

5. China Glaze Haute Metal:

Ova ljepotica dolazi iz China Glaze je puknut Metals kolekcija. Haute Metal je svjetlo metalik roze pucketanje sa puno finih srebrnaste - roze treperi. Volim kako to izgleda preko crno. Morat ćete ga uparite sa sličnim tamnim nijansama dobiti puni efekat poljskog.

6. Barry M Burgundy Croc efekti:

Od pucketanje su bili u modi, Barry M je odlučio da banke na ludilo i došao s hladnom varijacije. Bordo Croc Effects je tamno metalik crvena pucketanje koji vam daje efekat sličan krokodilske kože. I da, čini se kao jedan !! Pucketanje je sasvim u redu u ovom jedan. Nosite ga s metalik zlatni ili srebrni za nokte.

7. China Glaze Tarnished Gold:

Tarnished Zlato je prilično metalik dosadan zlato pucketanje sa srebro treperi. Zlato je prilično neprozirna jedan će upotpuniti i crne i tamno smeđe.

8. OPI Red Shatter:

Još jedna osnovna boja za dodavanje u svoju kolekciju. Red Shatter je pravi crvenu nijansu. Možete nositi ovo preko gotovo bilo koje boje. Međutim, ako ste dovoljno hrabri, preskočite regularnom crvene i nositi ovaj preko metalik zlatna sjajilo za svečane prilike. Spremite se da okrenuti glavu.

9. OPI Spotted:

OPI zna kako da se jednostavno pucketanje na viši nivo. Primećen je da se primenjuje kao svoje redovne pucketanje, ali umjesto pukotine, ostavlja prilično mrlje na noktima! Pozadini multi-boji će vam dati bolje razumijevanje koncepta. Ovo izgleda više puta bolje nego pucketanje. Kada bih samo mogao dobiti moje ruke na ovaj....

10. China Glaze sjaj Me Up:

Svi mi volimo malo bling u naše nokte, a sada su došli u pucketanje previše. Sijaju Me Up je nebo plavo sjaj pucketanje. Poljske je vrlo, vrlo svjetlucave i upečatljivim. Osećam da će izgledati puno bolje preko lakši nijansi kao efekat se donekle izgubio u crnoj podlozi.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

load...