Šminka

Top 10 lepih Mehndi naljepnica za Vas

Top 10 lepih Mehndi naljepnica za Vas

Bilo da je to vaše vjenčanje, vjenčanje prijatelja, festival, ili stranke, većina djevojke vole da se rukama i nogama obuhvaćeni u prekrasnom obrasce mehndi koje su složene i fin. Mehndi je bez sumnje jedan od najboljih tetovaža umjetnosti. To je ujedno i najviše neprocjenjivo ukras u vjenčanja! Oni su veoma dekorativne i kreativni u isto vrijeme. Mehndi se može koristiti na više načina, kao što je tetovaža, ili u složenoj dekorativne način za svadbe. Ovih dana na svijet je postao vrlo kreativni sa umjetnost mehndi. Postoje Mehndi naljepnici izvedbe koje se mogu koristiti za privremene tetovaže. Oni dolaze u različitim dizajna - od toga male čak i velikih. Najbolja stvar u vezi mehndi naljepnice je da možete promijeniti svoj tetovažu skoro svake sedmice.

Top 10 dizajna Mehndi naljepnica:

1. Classic Peacock Tail:

Preko izvor

Većina će se složiti da je paun je najatraktivnija ptica, poznat po svojim prekrasnim rep koji ima jarke boje. A mehndi paun rep naljepnicu imitira boja, oblika i dizajna paun rep. Može se koristiti na vratu, rukama i rukama ili čak noge. Oni zaista izgledaju predivno.

load...

2. Mango Madness:

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Preko izvor

Dizajn Mango je jedan od najvažnijih klasičnih i sve zelene među Mehndi dizajna. Naljepnice mango obliku su delikatno i zamršeno dizajniran. Nekoliko drugih dizajna u mango oblik napraviti dizajn sve atraktivniji. Ovo izgleda jako dobro na potiljak vrata ili ruke. Također možete koristiti više od jednog dizajna mango za veliki izgled!

load...

3. Ornate krug:

Preko izvor

Mehndi dizajna u okrugle oblike izgledaju vrlo atraktivno i fin. Kružne tetovaže dalje su ispunjeni GLITTERS naglašavajući fine linije. Oni izgledaju prilično na članke i pupka želuca. Koristite svoju kreativnost i igrati sa ovim naljepnicama da stvori umetničko delo na ruku ili zglob.

4. Animal Motivi:

Preko izvor

Oslobodite svoju divlju stranu sa životinjama sa kojima se suočavaju naljepnice. Možete dobiti mehndi naljepnice u tigar, delfin, ptica i leptira motiva. Ove naljepnice izgledaju kao tetovažu i dolaze u pakovanju. Možete nositi različite životinje na rukavu svake nedelje! Kako je to kul!

5. Tradicionalni:

Preko izvor

Tradicionalni Mehndi naljepnice su obično kitnjastim. Imaju nekoliko krivih i vinove loze sa lišćem. Oni nisu veliki. Ponekad su također na raspolaganju sve dok traka za indikaciju vinove loze preko ruku. Ovi izgledaju vrlo lijepo na dužinu ruku ili nogu.

6. Moderan i Sažetak:

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Preko izvor

Mehndi naljepnice dolaze u različitim veličine i oblika. Oni koji vole razraditi dizajn mogu se odlučiti za veće obrasce, a oni koji nisu neobične mogu birati iz raznih skroman i sladak dizajna. Postoje stotine kreativnih naljepnice koje možete izabrati. A Little Star, grozdova, pahulje su samo neke od mnogih možete odabrati. Oni su sigurni da izgledaju slatko na zglobovima ili čak i na vratu.

7. Kids 'Mehndi naljepnica:

Preko izvor

Mehndi naljepnice su takođe pogodne za djecu. Ako vaš mala princeza želi tetovažu, ne govori ništa. Možete dobiti njene slatke mehndi tetovaže da je ona sigurna da voli. Postoji mnogo girly obrasce koje možete izabrati. A ako imate sina možete odabrati iz nekoliko dizajna automobila, bicikli i motocikli. Što je još? Ove mehndi tetovaže su sigurni na koži za razliku od drugih naljepnica tetovaže!

8. Beaded Mehndi naljepnica:

Preko izvor

Sam uvijek jedan časova u potrazi za nešto jedinstveno i fin, a jedna od takvih Pretraga Ja nabasala kuglica mehndi naljepnice! Mehndi naljepnice dolaze sa dodatnim ukrasima, kao što su srebro ili zlato perli. Ove kuglice su vrlo maleni, a ipak daju elegantan izgled tetovažu. Ove kuglice ostati sve dok mehndi boravak i da padne na kraju. Oni su vrlo kože prijateljski i učiniti da izgleda kao anđeo!

9. Cvjetnim motivima:

Preko izvor

Možete stvoriti prekrasne floralnim motivima sa ovim mehndi naljepnice. Samo primjenjivati ​​ove naljepnice na dlanovima i prstima i gledati kako čudesno možete dobiti egzotičnim cvijećem i cvjetni dizajn na rukama. Zaista neverovatno!

10. Paisley Dizajn:

Preko izvor

To su izuzetno popularan. Od pamtiveka Paisley dizajna su uključeni u Mehndi dizajna. Obično, Paisley dizajn je batinani sa cvijećem ili ljudske ličnosti da mu daju razne. Paisley mehndi naljepnice su popularni za festivale i posebnim prilikama, kao što su vjenčanja i mehndi ceremonije.

Sa svečane i vjenčanja sezone, mi smo sigurni da se radujemo paluba u nekim lijepim Mehendi dizajna. Uz ove opcije Mehendi naljepnica, sada možete sportu drugačiji izgled svaki put i to bez vremena provedenog na tradicionalnoj Mehendi.

load...