Šminka

Airbrush bridal makeup Vs Redovna šminka - Koje su razlike?

Airbrush bridal makeup Vs Redovna šminka - Koje su razlike?

Bridal šminka je komplikovanije nego što zvuči zbog veličanstvenost odeće mladine. Posebno u Indiji, nevjeste nose teške kostime sa puno Zari i kamena rad na njima. To znači da ukoliko šminka se radi zaista dobro, to može izgledati blijedo ispred bogatih ruho!

Iako možete učiniti svoju šminku kod kuće, svadba šminka je najbolje prepustiti profesionalcima i salona. Šminkera može stvoriti magiju i učiniti mladenke izgledaju predivno i predivnim na najvećem dan svog života!

To je samo prirodno za mladenke treba brkati o tome kako žele da dotjerati na njihovom veliki dan. Postoji širok asortiman proizvoda na tržištu, u rasponu od lekovima u proizvodima za njegu kože bez ulja, koji tvrde da čine kožu mlađi. Iako postoje različite vrste make-up, svaki od njih ima svoje prednosti i mane. Da bi stvari sve složenije, svaki šminker će ponuditi svoje mišljenje!

load...

Izrada pravi izbor šminke postaje sve lakše ako znate osnove. Dva od najpopularnijih vrsta šminke danas su airbrush i regularne šminke. Tehnike se malo razlikovati, ali i tehnike ostaviti mladu tražim ni manje ni više nego glam lutku na nju veliki dan. Dakle, šta airbrush šminka znači? A kako drugačije je od redovnih šminke, pitate se? Čitajte kako smo otkriju razlike između dva, čineći vaš izbor za nijansu malo lakše!

Airbrush Bridal šminka Vs Tradicionalna svadba šminka

Airbrush šminka:

  • U svadba airbrush šminka, stručnjaci koriste airbrush pištolj, kompresor za zrak i poseban airbrush temelj, što je silikon ili na bazi vode. Temelj koristi je tanji od normalnog tekuća podloga, jer mora proći kroz airbrush pištolj. Je kozmetičarka nanosi vrlo fine magle na kožu blagim pritiskom zraka pomoću kompresora. Tako airbrush šminka je lakši na koži u odnosu na tradicionalne makeup koji može učiniti ako se osjećate teži!
  • O pravilnoj primjeni, čak i konzistentan temelj širi po vašoj koži, prikriva nepravilnosti i ostavlja li u potrazi ne manje od jednog grčkog boginja! Airbrush šminka također uklapa u dobro dok večernji izlazak nesavršenosti kože. Osim toga, kao što je lagan, vaša koža može disati i možete se pohvaliti prirodne i polirani izgled. Od airbrush šminka uključuje prskanje malo temelj i šminke, vi izgleda prirodnije, a umetnik onda možete istaknuti svoje najbolje osobine, kao što su oči ili usne.
  • Airbrush nije ništa bolje ili lošije nego bilo koji drugi oblik šminke. Krajnji rezultat ovisi o šminker. Teška rukom umetnik može upropastiti cijeli izgled pomoću airbrush šminka alate da izgrade tešku pokrivenost. Stoga je važno da ne daju svoje lice da amater da eksperimentišu sa, posebno ako su oblačenja za priliku.
  • Jedan airbrush šminka svadba izgled zaista može učiniti da izgledate glamurozno, bez mane, i zapanjujući; kao show-čepom! Nema više brige o makeup koji kolača i čini lice izgled naslikao! Šlag na šlag je da airbrush šminka ne ostavlja mrlje na vaše odjeće i ostaje na duže od tradicionalnih šminku. Zanimljivo, airbrush šminka je vodootporna i ne blijede off dok je ne oprati.
[Read: Avon Šminka setove u Indiji]

Tradicionalni Šminka:

Tradicionalna svadba šminka, kao što ime sugerira, je tehnika koja se koristi od pamtivijeka žena izgledati lijepo. Žene su voleo da dotjerati stoljećima, pa čak i prije nego što tehnike šminku, kao što su airbrush šminka je došao u sliku, ženska utrka koriste raspoloživa sredstva kako bi se uklapale šminke na svojoj koži da izgleda atraktivnije! Ne morate posjetiti salon za sesiju tradicionalnih šminke. Možete jednostavno primijeniti temelj, maskara i druge kozmetike pomoću četke već imate kod kuće!

  • Temelj može biti likvidna, prašak ili krema na bazi i može se primijeniti pomoću spužve ili duo vlakana četkom ili temelj četkom. Možete čak koristiti vrhom prstima lagano uklopiti u temelj. Vrhunac tradicionalne šminke je u tome što je mnogo jeftinije od airbrush šminku.
  • Međutim, druga strana tradicionalnih šminke je da se može pogledati over-the-top, ako ne obavlja dobar šminker. Temelj je uglavnom deblji u dosljednosti i prekomjerna upotreba može dovesti do makeup koji kolača se s vremenom.
  • Za razliku od airbrush šminka, tradicionalna šminka nije vodootporan i ima tendenciju da trljati off na odjeći. Vjerojatno će vam trebati povremeno dotjerivanje sve preko večeri. Međutim, ako ti sreću na sjajan umjetnik, čak i tradicionalne šminka može učiniti da izgledate blistavo i lijepa.
[Read: Indija kozmetičkih brendova]

Presuda:

Kao što je već spomenuto, svaki tip šminke ima svoje vrline i mane. Na kraju krajeva, sa svojim željama će biti odlučujući faktor u izboru između airbrush i tradicionalnih šminke!

load...

Odaberite suptilne boje koji se stapaju sa svojim tonus kože, i ne pretjerate šminku. Što više prirodnih gledate više komplimenata će vam biti preplavljeno!

load...