Šminka

11 šminka savjeta za azijske žene

11 šminka savjeta za azijske žene

Azijski žene su takve klasične ljepote! Imaju iznimno lijep petite okvire, besprijekoran maslac glatku kožu, svilenkasta ravno tamne kose i lijepim crtama lica. Poboljšati sve ove kvalitete i podsećaju lutaka!

Evo nekih makeup savjete za azijske žene.

Šminka Savjeti za azijske žene

Ako imate slične obrasce, slobodno ih prilagoditi u svoj make up rutinu. Obećavam da ćete izgledati sve više prekrasna! Osnove prvo

load...

1. Foundation:

Prema stručnim Bobbi Brown, žuta temelji na osnovu izgledaju fantastično na azijskim tonovima kože. Oni se nasele u kao druga koža, pa čak i bilo kakve nepravilnosti.

2. Tuš za oči:

Azijski žene imaju super sladak oči koje idu savršeno sa svojim petite okvirima. Da bi vaše oči izgledaju veće i punije, uvijek se odnose olovka za oči. Idu uz prirodni oblik vaših očiju. Linije gornjeg poklopca, a ako želite da se postroje donje kapke, a zatim proverite da li je to meka i zamrljan dati pomiješan izgled

3. Sjenilo:

Izvor: makeuppedia.com

Igrati se vaše oči, jer oni mogu biti suptilni ili bold lako. Duboko dragulj tonovi izgledaju prekrasno. Idi za boje poput zelje, plave, ljubičaste i tirkizna. Uvijek budite sigurni da spoje sjenilo savršeno i nema čudno linije pojavljuju.

load...

Možete koristiti i lijep, hrabar, debele pokretom kremastu sjenilo za liner i izgledaju fantastično!

4. Blush:

A rumenilo će učiniti da izgledate prirodno. Opt se za auta i koraljima da izgleda kao nevini dami da ste!

5. Obrve:

Izvor: look-fabulous.com

Obrve mogu učiniti ili slomiti izgled. Uvijek uvijek držite obrve njegovan i uredan. Popuniti retke obrve.

6. Ruž za usne:

Odaberite usne boje koje neće u sukob sa svojim boju kože ili oni će vas isprati. Ako idete za teža šminke oko očiju, držite usne nude. Ako želite bogat, Look-u-mene ruž za usne, držite oči jednostavno. Kardinalno pravilo šminke važi i ovde

7. Trepavice očiju:

Koji ne voli da udara očnih kapaka i tražiti sve stidljiv? Napraviti svoj trepavice izgledaju super strašan sa puno maskare. Pobrinite se da koristite bez grudica jedan i koristiti oko trepavica uvijač. To čini veliku razliku.

Umetci za grudnjak

Izvor: vanityrooms.net To, prijatelju moj, sve svoje najbolje prijatelje! Ako imate sitne trepavice, samo ih napravite sa Falsies. To će dati svoje lutkice mnogo više ljupkosti.

Idemo dalje,

8. Kako se nositi velike čelo?

Get zloglasnom šiškama; oni će uzeti negira širini vašeg čela. Ako to još uvijek smeta, mudro korištenje bronzera na svakom od hramova će sortirati pitanje van.

9. Kako da popunjava tanke usne?

Lako peasy! Koristite svijetle boje ruž za usne sa shimmer ili vrh to sa sjajem. Nanesite malo highlighter u centru usana. I ste gotovi! Neka pouting počne! Dark ruževi čine vaše usne izgledaju uži i tanji. Dakle, ako želite da tanki niz usne, boja im se s tamnijim nijansama.

10. Kako napraviti nos izgledati tanji?

Nanesite malo kopirnih hlad sa svake strane nosa i uklopiti. Istaknite po sredini nosa a vi ste svi dobri

11. Kako da napravim jagodice ističu?

Jednostavno! Samo koristite tamnije nijanse u udubljenjima i highlighter na vrhu jagodične kosti. Nanesite rumenilo normalno kao i ti i pozdravi očigledno jagodice;) Uvijek koristite temeljni premaz jer pomaže da se bolje nositi s masnu kožu. Kao što su temelji, prah i korektori u žutim tonovima će odgovarati Azijatkinje šminku.

Imam napojnice? Snimiti komentar i javite mi!  Stay prekrasna, ostati inspiriran 

Sve ostale slike na kojoj je spomenuto nema izvora su uzeti iz orble.com.�

load...