Šminka

Najbolji nail polish dostupan - naš top 10

Najbolji nail polish dostupan - naš top 10

Lakovi za nokte od juče i danas su prošli veliku promjenu. Ljudi ukusa i izbora su se promijenile i da su pokrenuli novi kozmetičke kompanije. Ove kompanije uvijek pokušavaju da pružimo najbolje i više egzotične boje za nokte.

Danas postoje različiti lak za nokte brendova na tržištu. Neki brendovi imaju svoj jedinstveni spektar boja, a drugi nemaju.

Ovaj članak će iznijeti Top 10 naših izabran najbolje boje noktiju.

Najbolji lak za nokte Shades

1. OPI My Private Jet:

Ovo je prekrasna boja za lak za nokte u boji. To je postavljen u tamnim škriljca crne boje s blistavim holografskim GLITTERS. To je potpuna lak za nokte u sebe. Nećete morati dodati dodatne GLITTERS nakon primjene ovog laka za nokte. Dobiti svoje ruke na ovo i pokušajte ga!

load...

2. OPI lak za nokte u Honey Ryder:

Jeste li ikad pokušali pijesak za nokte boje? Oni su nedavno pokrenula u Indiji. Trebalo bi probati ovo. Daju tvoje nokte pijesak završna obrada sa neravne površine. Izgleda savršeno kao prirodni pijesak. Ova specifična lak za nokte dolazi u zlatnoj finiš. Vredi probati.

3. Colorama Nail Polish- Pink Clubber:

Slatka fuksija nikada ne može izaći iz mode, zar ne? Ovaj slatki ružičaste boje od Colorama učinit će vaš nokti izgledaju vrlo girly i postaviti u slatko roza. Probaj ovaj. Međutim, ako ne dobiju isti lak za nokte u Indiji, a zatim pokušajte dobiti sličnu boju Colorama asortiman koji je dostupan u Indiji.

load...

4. Revlon lak za nokte u Midnight Affair:

Ovo je blistavim tamno plava noktiju boje od Revlon. Revlon ima predivan asortiman za nokte. Ovaj posebno ima puno GLITTERS i shimmer finiš. Ako vam se sviđa metalni i tamno plave boje, onda je ovo je za vas. Ova boja savršeno odražava na noćnom nebu.

5. Revlon lak za nokte u fuksije:

A svijetlo roza nijansa pastelnih može biti upravo ono što vam je potrebno za vaš dan u ljeto. Ako želite lijep ružičaste boje za nokte, onda morate probati ovo.

6. Revlon lak za nokte u Whimsical Želim:

Ovo Revlon nail nijansa je ispunjen malim malo komada GLITTERS i tanke šljokica GLITTERS različitih boja i shapes.You neće trebati noktiju ako nosite nešto ovako. To je potpuna u sebi. Nemojte pokušati da zgrabite bocu ovog laka za nokte.

7. Rimmel London lak za nokte u Wine Not:

A krv crvena boja je sve što vam je potrebno da ide s onu malu crnu haljinu tvoju za zabavu. Savršen izbor za tamno seksi crvene boje.

8. Rimmel London 60 sekundi lak za nokte od zavisti:

Ovo je svjetlucavu zelenkasto plava boja od Rimmel 60 sekundi opsega. Možete nositi ovaj lak za nokte na dan se vrlo lako. Boja ima svjetlucavu finiš za sve one koji vole nokte s tim shimmer i sjaj.

9. China Glaze Millenium:

China Glaze uvijek je pružio jedinstveni spektar boja noktiju. Ako ste ljubitelj metalik boje, onda morate probati ovu boju iz China Glaze. To vam daje savršenu metalik srebrnoj boji za nokte.

10. China Glaze Ruby Pumps:

Ovo je jedan od najboljih boja iz China Glaze. Morate probati ovaj. Ona je postavljena u savršenoj sjajne crvene boje. Sadrži puno GLITTERS i savršen je za izlazak, clubbing ili stranke. Hoćete li probati ovo?

Nadam se da vam se sviđa naš izbor top 10 najboljih lak za nokte boje. Koji će vas pokušati? Molimo vas da ostavite svoje komentare.

load...