Šminka

Najbolji Avon usne za usne - naš top 10

Najbolji Avon usne za usne - naš top 10
Avon sjajilo za usne - top 10

Iako je prilično teško pronaći Avon proizvode, kvaliteta je neverovatno i da previše po pristupačnoj cijeni. Danas ćemo predstaviti top 10 sjajilo za usne od Avon brend i sigurni smo da ćete se oduševiti. Sjajila su zaista svestrana; možete ih nositi na miru da se sjajnom završnom obradom ili može ih nositi na vrhu vašeg karmina da se i sjaj i boju. Ovdje ćemo nabrojati deset najboljih Avon sjajilo za usne nijanse.

1. Avon GoldShine sjajilo za usne u Ruby Luster:

Ovo sjajilo je duboko roze boje i sadrži shimmer, ali treperi nisu više napajanje na sve. Ona dodaje sjaj i boje na usnama u samo jednom prevlačenja što je za pohvalu. Formula je kremast i na taj način, ona održava usne hidratizirana i hidratizirana i nakon blijedi. Ostaje za 3 sata, a zatim ostavlja svjetlo ružičaste nijanse. Tekstura je kremasta ali ne ljepljivo i lagan.

load...

Cijena: 199 INR

2. Avon Glaze nosi Intense sjajilo za usne u Cherry Liquer:

Ovaj Avon sjajilo za usne je tamno ružičasta sjajilo za usne koji će odgovarati svim tonovima kože. Ona dolazi u lijepoj prozirnom pakovanju i aplikator je jednostavan za korištenje. To je ne-ljepljiv i ostaje za 3 sata, a zatim ostavlja nijansu iza. Ovo je dobar sjajilo za pigmentirana usne.

load...

Cijena: 200 INR

3. Avon Jednostavno Prilično Swirl sjajilo za usne-Very Berry:

Ako ste u potrazi za svijetle crvenkasto roze sjaj za usne, onda je ovo usne sjaj je za tebe. Dolazi u sladak ambalažu koja je putovati prijateljski. Formula je lagana i teksturu je lagan. Ostaje za 3 sata na usnama, a zatim ostavlja roze nijansa na usnama. Boja je mnogo pigmentirana i jednim udarcem je dovoljno da željenu boju.

Cijena: 189 INR

4. Avon Perfect Wear Extra Lasting sjajilo za usne-Never Ending Nude:

Kao što samo ime kaže, radi se o prilično gol boji da će dobro odgovarati indijske djevojke, a ne da ih isprati. Nude je najnoviji trend, a ako ste u potrazi za ne-ljepljive, kremasti sjajilo za usne onda ovo je za vas. To je sjajna i ostaje za 5 sati. Čak i nakon blijedi, ona i dalje održava usne hidratizirana i hidrirani. Tekstura je lagana i neće osjetiti teške na usnama.

Cijena: 329 INR

5. Avon Perfect Wear sjajilo Eternal Rose:

Ovo sjajilo za usne dolazi u putničkoj prijateljski pakovanje s prekrasnim aplikatorom. Ona ima vrlo ugodan miris vanilije i vječnog ruža nijansa je prekrasna peachy roze boje sa svjetlo treperi. Ne brini, i treperi nisu zdepaste i oni ne izgledaju over-the-top. Ima dobru izdržljivost i ne morate na dodir-up često.

Cijena: 329 INR

6. Avon Jednostavno Pretty sjajilo za usne:

Ovo sjajilo za usne iz Avon dolazi u šarene ambalaže po pristupačnoj cijeni. To je dostupan u trešnje poljubac, fuksije, želje i ljubičaste nijanse. Možete odabrati skladu sa svojim željama. Sjaj čuva usne glatke i hidratizirana za 4 sata. Sjaja za usne sadrži shimmer ali oni ne izgledaju over-the-top.

Cijena: 189 INR

7. Avon kuglicu sjajilo za usne:

Ovo sjajilo za usne dolazi u tri varijante, ali je lagano pigmentirani i može se koristiti na ruž za završnu obradu. Ostaje za 3 sata što je dobro. Možete ga nositi na miru da se svijetle boje i sjaj. Dolazi u sladak ambalažu koja se može lako nositi. Idealan je za koledž djevojke koji vole svijetlim bojama.

Cijena: 298 INR

8. Avon Smooth Mineralna sjajilo za usne-Natural Glow:

Ovo sjajilo za usne je tamno ružičasta nijansa koja je vrlo pigmentirana i jednim udarcem je dovoljno da se sakrije tamne usne. Tekstura je glatka i lako klizi na usne. To daje lijep boju, sjaj i sjajan završni sloj na usnama. Sjaj ostaje 5 sati bez blijedi, a takođe vlaži usne. Prirodan sjaj je vrlo dobar hlad za pigmentirana usne.

Cijena: 346 INR

9. Avon Extra Lasting sjajilo za usne-Perpetual Pink:

Ovo sjajilo je peachy roze boje koja izgleda prirodno. Ostaje za 5 sati bez blijedi, a također održava usne hidratizirana. Tekstura je kremasto i da je ne ljepljiv i lagan. Ona dodaje sjaj i daje sjajan završni sloj na usnama. Ako si roze ljubavnik onda je ovo sjajilo za usne vredi probati.

Cijena: 329 INR

10. Avon Perfect Wear Extra Lasting sjajilo za usne-Lingering Plum:

Ova nijansa je tamna šljiva nijansa koja je visoko pigmentirana i potrebno je samo da ga povucite jednom za savršenu boju šljive. Formula je kremasta još nelepljiva što ga čini idealnim u tako pristupačnoj cijeni. Ova nijansa će izgledati dobro na svim tipovima tena i to ostaje za 4 sata što je za pohvalu za sjaj za usne. Ako vam se sviđa tamna sjajila onda ovo vrijedi probati.

Cijena: 329 INR

Šta čekaš? Odem po super sjajila od Avon i pozdravi prekrasna usne! Nemojte zaboraviti da nas ostavite komentar.

load...