Šminka

Najbolji voćni sjajni usni - naš top 10

Najbolji voćni sjajni usni - naš top 10

Svaki put kada vidite neko prošao pored vas sa obojenim usnama još sočno izgleda, samo ne bih da se to izgleda tako? Zapravo možete! Sve što je potrebno je voćno sjajilo za usne. Voćni okusom sjajila izgledaju sjajno kada izlaze za povremeni događaj. Oni daju sjajne i sočne efekt na usnama. I ostavi ih tražim meke i sočne.

Ovdje su 10 najboljih voćno sjajilo proizvoda u Indiji

1. Nars Strawberry Fields sjajilo za usne:

Strawberry Fields je voćni sjajilo za usne koji je jako pigmentirana sjaja i gotovo neprozirna. U hladu je duboka roza jagoda hlad na granici prema malina boje. Hladu je idealan za nošenje kada želite pažnju na vaše usne. Ovaj sjaj se može primijeniti sam ili na vrhu sličnog ruž nijansu.

2. Chanel Rouge Double Intensite Alexandrite:

Chanel Rouge Intensite usne boje su mješavina sjajilo i ruž za usne i vrlo pigmentirana. Oni su stvarno dugotrajan i ne osuši usne.

load...

3. Revlon Super Lustrous sjajilo za usne Firecracker:

To je crvena je narančasta na osnovu koje izgleda sjajno na usnama. Hladu nije neprozirna izgleda prozračno. Odnosi se lako, glatko i ima konzistenciju želea.

4 MAC Creamsheen stakla Double Dare:

To je vrlo sočna nijansa. Boja je koraljno crvena nijansa. Sjaj se odnosi glatko nije neprozirna, ali daje vrhunski sjaj i nema treperenja.

5. Revlon Colorburst Jagoda Fraise:

Kao što ime sugerira, ova nijansa je tamno ružičasta jagoda hlad. Sjaja za usne ima sićušne čestice shimmer u njemu. Može se koristiti umjesto sjaja, a shimmer traje 3 - 4 sata.

load...

6. Revlon Super Lustrous Pink Pop:

Pink pop je srednje plava pod zategnut roze koji je svijetao i bombona boji. To je veliki boje i može uljepšati nečije lice. Hladu će izgledati najbolje na sajmu kul zategnuta dame.

7. Lakme Absolute sjajilo za usne Candy Shine:

To je veoma lepa bombona roza nijansa sa svjetlucavim česticama. Sjaja za usne je srednje pigmentirana i daje dobre izdržljivost. Sjeni čini usne punijima.

8. Illamasqua Mistress Intense sjajilo za usne:

Sjaja za usne je kremast formulisana sjajilo za usne. U hladu je svijetao naranče tonirana koral hlad. To je vrlo svijetao i vrlo pigmentirana. Ova nijansa će učiniti usne punijima i sočne. Oni ostaju za 3 - 4 sata lako i nakon 2 sata, kada je sjajni efekt nestaje ostavlja efekat mat ruž kao da je tečni ruž za usne.

9. MAC obojeni sjajilo za usne Plum Fun:

Šljiva zabavno je prekrasan hlad. Sastoji se od miks roze sa nagovještajem šljive. Hladu bi odgovarao indian tonove kože vrlo dobro. U hladu je lijepo pigmentirana, je ne ljepljiv i ostaje za 3 - 4 sata lako.

10. Maxfactor Gloss kocke sjajilo za usne Vibrant Malina:

Ova nijansa je tamno ružičasta nijansa koja bi izgledati sjajno na sajmu do srednje indijske tonove kože. Hladu ima fino treperi, ali to nije previše shimmer. Sjaj je malo lepljiva, ali traje razumno za 1 do 3 sata. Hladu bi izgledala sjajno, kao sjaj i kao mrlja previše.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...