Šminka

Najbolji Lakme za usne za usne - naši top 7 izbora

Najbolji Lakme za usne za usne - naši top 7 izbora

Nadam se da vam se sviđa moj prethodni post na Nyx ruževe. Ovaj put, mislio sam da počnem utakmicu sjajila. Njegova Divan vruće ljetne i ja bih ipak radije upaljač sjajila na usnama od debljine ruževi koji su mi teške.

Koji je bolji brand za početak od našeg vrlo vlastiti Lakme?

Pogledajmo na vrhu Lakme sjajilo već nijanse!

1. Lakme Absolute Plump i Shine sjaj za usne u Berry Shine:

Ovo Lakme Apsolutna sjajilo za usne je veoma lepa breskve s ružičastim tonovima u njemu. Postoje treperi u njemu - mikro dovoljno da vaše usne izgledaju kao disko kugle;) Daje meku pranje ružičaste na usnama i fakultet i ured pristojnost prijateljski. To je svakodnevna sjaj za usne čini, zar ne? Ona ima dobru izdržljivost od 2 sata sa svim jelo i razgovor i oko 4 - 5 sati bez ovih aktivnosti. Dolazi sa štapićem usput.

load...

2. Lakme Absolute Plump i Shine sjaj za usne u Candy Shine:

Idemo dalje roza pretties, 'rođo dolazi Fuchsia. To je svijetle, svijetle još duboko fuksije. To nije tvoj prosjek meki pranje roze sjaj za usne. To će zgrabiti muda oka, dame. Uz izdržljivost kao Berry cipela, daje 2 sata uz upotrebu usana i 4 - 5 sati, bez bilo koje druge aktivnosti. Kada je bledi, ostavlja natrag tihi boja minus shimmer.

3. Lakme Star Shine Sjajilo u 24:

Ovo sjajilo za usne Lakme kolekcija je duboko roze boje sa tamnim tonovima. Izgleda smeđe u cijevi, ali ne dajte se zavarati pretties, 'cuz to ide kao duboko magenta na usnama. Izdržljivost je prilično niska, iako, to nestane brzo.

4. Lakme Absolute Plump i Shine sjaj za usne u Cherry Shine:

Lakme Absolute Plump i opseg Shine ima neke vrlo pristojan nijanse i Cherry Shine je jedan drugi super boja. To je koraljno crvena nijansa koja izgleda nevjerojatan na gotovo svim tonovima kože. Mikro treperi i vrlo dobar izdržljivost, ovo sjaj za usne je pobjednik.

load...

5. Lakme Aquashine sjajilo za usne u Plum:

Ovo je ponovo roze, mnogo dublje i Plummer;) Aplikator je zabavno i sjajilo ne krvari. Ona ima dobru izdržljivost od gotovo tri sata, a boja ostaje ugašena. Na Rs.425 / -, njegovo sigurno je ukrasti

6. Lakme Sheer Satin Sjaj za usne u 41:

To je duboko smeđe boje sa mikro treperi. Tamna nijansa koja bi mogla učiniti da izgledate vampira kao da više radi. To je apt za noć trošenje kada želite vaše usne učiniti sve pricam;) A ostanak snaga od 2 - 3 sata je dobro nakon čega nestane.

7. Lakme sjajilo Ritu Beri D2:

Ovo je jedan od najstarijih u Lakme sjajilo, sada poznat kao Fruit Shock sjajila. To je vrlo osnovni sjajilo za usne sa apsolutno nema shimmer, ali samo staklast, sjajan efekt. Ritu Beri dolazi u mlaznice vrh bocu i je lijepo, duboko ružičasta. Ostaje za dobar 2 sata bez da jede i pije i pretjerane priče.

Dakle djevojke, to su vrhunske sjajila od Lakme. Pustiti mene znati što je vaša omiljena?

Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6

load...